TV-Nyt

Så er det Oscar 2016 tid – se det live på TV 2

Oscar 2016 TV 2Så er det tid til filmstjerner, guldstatuetter og masser af glamour. Søndag 28. februar går det løs i Dolby Theatre i Hollywood. Her er de største stjerner samlet til Oscar-uddelingen 2016, der også i år bliver vist direkte på TV 2.

Danske vindere?

I år er to danske film nomineret til Oscar-uddelingen, nemlig Tobias Lindholms ‘Krigen’, der er nomineret i kategorien ‘bedste udenlandske film’, og Joshua Oppenheimers ‘The Look of Silence’, der er nomineret i kategorien ‘bedste dokumentar’.

Oscar showet 2016 – sådan dækkes det på TV 2

I år er det komikeren Chris Rock, der er vært på scenen i Hollywood, og det er anden gang i hans karriere, at han får det prestigefyldte job med at styre det store show. Han var også vært i 2005.

Værten i Danmark under den store og festlige begivenhed bliver Louise Wolff, og med i studiet har hun modeeksperterne Jesper Høvring og Uffe Buchard samt filmeksperterne Nikolaj Tarp, Ann Lind Andersen og skuespiller Ellen Hillingsøe.

Der er også besøg i studiet i København af nogle af folkene bag den danske film ‘Krigen’, der er Oscar-nomineret i kategorien ‘bedste udenlandske film’. TV 2s USA-korrespondent Jesper Steinmetz følger begivenhederne fra Los Angeles og er med på link undervejs.

Sådan ser TV-Guiden ud for Oscar 2016 på TV 2

  • 23:15 Oscar 2016: Og de nominerede er..
    Den danske Oscar-vært Louise Wolff byder velkommen til en spændende nat i filmens og stjernernes tegn fra studiet i København.

 

  • 00:05 Oscar 2016: Den røde løber, direkte
    De glamourøse stjerner begynder at ankomme til årets Oscar-uddeling i The Dolby Theatre i deres pæneste skrud, og den danske vært Louise Wolff samt modeeksperterne Jesper Høvring og Uffe Buchard vil fra det festlige Oscar-studie føre seerne sikkert gennem begivenhederne

  • 02:30 Oscar 2016: Prisuddeling – direkte
    Hvem vinder? Lomikeren Chris Rock er vært på scenen i Hollywood

Oscar film på TV 2

I weekenden op til Oscar-uddelingen varmer TV 2 op til den store begivenhed med ikke færre end fire film, der har vundet Oscars eller været nomineret til den store pris: ’Dame, konge, es, spion’, ’Up in the Air’, ’Pi’s liv’ og ’12 Years a Slave’.

Den sidstnævnte, som vandt tre Oscars i 2013, bliver vist klokken 21.00 søndag 28. februar. Efter filmen begynder TV 2s Oscar-dækning, der kører hele natten frem til en opsamling på nattens spændende begivenheder i ‘Go’ morgen Danmark’ mandag morgen. Oscar-uddelingen bliver naturligvis også løbende dækket på tv2.dk, i TV 2 Nyhederne og på TV 2 NEWS.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button