TV-NytStreamingnyt

VM-kvalifikations tid på Kanal 5 og discovery+

- her kan du se Israel – Danmark

Der er meget på spil i forårets VM-kvalifikationskampe, der også er landstræner Kasper Hjulmands første chance for selv at sikre Danmark en plads ved en slutrunde i fodbold.

Foran fodboldstormagter som Tyskland og Holland indtager Danmark en 13. plads på FIFAs verdensrangliste og er dermed også favoritter i VM-kvalifikationens Gruppe F, der foruden Danmark tæller Østrig, Skotland, Israel, Færøerne og Moldova. Favoritværdigheden betyder også, at spændingen er på sit højeste, når der bliver taget hul på de vigtige kvalifikationskampe fra d. 25. marts.

Alle kampe kan ses på Kanal 5 og discovery+ med Zak Egholm som vært for landsholdsdækningen, og som vanligt flankeret af den ekstremt vidende trio bestående af Thomas Gravesen, Lars Jacobsen og Flemming Povlsen. De overlader herefter kommentator rollerne til Peter Piil og Brian Laudrup.

Følg Danmark i kamp på Kanal 5 og discovery+ d. 25. marts kl. 18.00 mod Israel, d. 28. marts kl. 18.00 mod Moldova og d. 31. marts kl. 20.45 mod Østrig.

Sendetider

 

– Et vildt landsholds år begynder, og vi glæder os til at åbne det på discovery+ og Kanal 5. Vi viser alle herrelandsholdets VM-kvalifikationskampe hos discovery, og vi har store ambitioner for vores produktion og dækning af hele Danmarks landshold. Det bliver ikke større end en VM-slutrunde, og der skal Danmark selvfølgelig være med. Laudrup, Gravesen, Jacobsen, Povlsen og resten af vores hold kommer til at følge kampen for kvalifikation tæt fra sidelinjen i hele 2021, siger Søren Klæstrup, Head of Sports hos Discovery Networks.

Danmark skal allerede i kamp d. 25. marts på udebane, hvor modstanderen er Israel. Tre dage efter, d. 28. marts tager Danmark imod Moldova på hjemmebane, inden kampen mod Østrig på udebane spilles d. 31. marts. Og mens de to første kampe bør kunne give de danske drenge mulighed for at tanke vigtig selvtillid, kan duellen mod Østrig godt volde Danmark problemer. Der er altså lagt op til et tætpakket og spændende program for det danske landshold.

– Man skal bare kaste et blik ned over den landsholdstrup, som Kasper Hjulmand netop har udtaget, og der har man beviset på, at det her er et hold, vi med rette kan tillade os at drømme store drømme sammen med. Der er kvalitet på alle pladser, og i 2020 oplevede vi flere gange, hvor stort et potentiale der er i mandskabet. Nu lægger det på igen, og med en Kasper Schmeichel i topform, en solid defensiv styret af Simon Kjær og en midtbane domineret af Pierre-Emile Højbjerg sammen med Christian Eriksen bliver det ekstraordinært spændende at følge med hele vejen, siger Søren Klæstrup.

Følelsen af fodbold hjemme i stuen

Der bliver skruet endnu mere op for fodboldfølelsen end normalt i den kommende tid, når landsholdet skal forsøge at kvalificere sig til VM. Det indebærer blandt andet et helt nyt landsholdsunivers på discovery+, hvor der allerede i næste uge lanceres det nye debatformat ’Recepten’, mens også programmet ‘LandsholdsHjørnet’ får premiere og en større Kasper Hjulmand-produktion vises. Det er blot få eksempler på indhold, der udgives.

I samarbejde med DBU og de andre landholdspartnere lanceres også en VM-kval fanpakke med alt hvad du har brug for til en god fodboldkamp hjemme i stuen. Overskuddet går til initiativer, der kan hjælpe børnefodbolden i Danmark bedre ud af den nuværende COVID19-krise. DBU’s kommercielle direktør, Ronnie Hansen, udtaler i den forbindelse:

– I fodboldverdenen er der to grupper, der har haft det ekstra hårdt under coronakrisen, og dem forsøger vi at hjælpe med denne fankasse. Den ene gruppe er vores mange fans – stadions og fællesskaber foran skærmene har været lukket ned eller stærkt begrænset, så kassen er et forsøg på at skabe lidt rød/hvid stemning, kampgejst og fællesskab, i hvad der forhåbentligt er slutspurten, inden vi alle kan mødes på lægterne igen. Den anden gruppe er de mange børn, som er blevet afskåret fra god motion, deres fodboldkammerater og som skal i gang igen – og det er altså til disse aktiviteter overskuddet af kassen doneres.

I samme kategori

Back to top button