TV-Nyt

Ishockey Metal ligaen på TV 2 Sport

Ishockey TV 2 Sport
Foto: Jan Korsgaard / TV 2

Isen er frosset, skøjterne er slebet, og de løse tænder er sat fast. TV 2 SPORT blænder op for en ny sæson ‘HockeyNight’ med to direkte kampe om ugen med isens gladiatorer i Danmarks bedste ishockeyliga, Metal Ligaen.

Der er ingen tvivl om, at ishockey er en kontaktsport, der kræver mænd af den rette støbning, men også den rette teknik for at mestre det lynhurtige spil, der til tider fremstår helt artistisk, når skøjteløb, taktik, pasninger og slagskud går op i en højere enhed. En cocktail, der resulterer i spændende kampe med masser af nerve og tænding på isen, tandløse smil, frustrerede knytnæver og ekvilibristisk spil.

Har du hang til den slags, så er der al mulig grund til at glæde sig til en ny sæson med to kampe om ugen fra Metal Ligaen sendt direkte på TV 2 SPORT som ‘HockeyNight’.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

– Det bliver en meget spændende sæson. Holdene ser mere jævnbyrdige ud på alle niveauer ned igennem Metal Ligaen fra top til bund, så der vil blive kæmpet hårdt for både slutspilspladser, seedninger og dermed hjemmebanefordele. Så jeg glæder mig til en række jævnbyrdige kampe af høj kvalitet, fortæller Jimmy Bøjgaard, der også ser perlerækken af danske trænernavne som en gave til Metal Ligaen og nævner koryfæer som Olaf Eller, Per Holten Møller, Jens Nielsen og Jesper Duus, som alle er head coaches i ligaen.

Bøjgaard er fast kommentator på kampene sammen med tidligere landsholdsspiller Lasse Degn som sidekick.

Direkte kampe
TV 2 SPORT sender direkte fra Metal Ligaen mandage kl. 20.30 og fredage kl. 19.00. Udover at Jimmy Bøjgaard og Lasse Degn kommenterer kampene, laver de også en studieoptakt til hver kamp direkte fra aftenens kamplads.  Efter kampen evaluerer de dagens kamp og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet.

Premierekampen på den nye sæson af ‘HockeyNight’ på TV 2 SPORT er Esbjerg Energy – Herning Blue Fox direkte fra Granly Hockey Arena fredag 18. september med optakt fra kl. 19.00.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button