Lyd produktnyt

Så er der bas – Sony lancerer ny trådløs høretelefon WH-XB900N

Sony lancerer en kraftfuld tilføjelse til sit udvalg af produkter, som leverer dyb baslyd. Det er de trådløse og støjreducerende høretelefoner WH-XB900N, der lover kraftfuld lyd og brugervenlige funktioner

WH-XB900N trådløse høretelefoner har Digital Noise Cancelling, som fjerner støj udefra, så du kan høre flere detaljer i musikken. I situationer hvor du har brug for at høre, hvad der sker omkring dig, har WH-XB900N en nem funktion. Rør blot ved højre ørekop for hurtigt at sænke lydstyrken på din musik, så du kan høre lyde og stemmer udefra. Touch-funktionerne gør det muligt at lade fingeren glide henover den indbyggede touchpad for at afspille, pause, gå tilbage, springe sange over og justere lydstyrken, hvilket gør høretelefonerne ideelle til at have med på farten.

WH-XB900N høretelefonerne giver op til 30 timers[2] trådløs musikafspilning, og lader basentusiaster leve sig ind i musikken både dag og nat. WH-XB900N-høretelefonerne har også en funktion til hurtig opladning, som giver op til en times trådløs afspilning efter blot 10 minutters opladning.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Høretelefonerne fungerer med stemmeassistenter som Google Assistant, Amazon Alexa og din smartphones indbyggede stemmeassistent, som f.eks. Siri. Det giver en smartere, håndfri og stemmestyret oplevelse. Rør ved en brugerdefineret knap og bed din foretrukne stemmeassistent om at afspille dine favoritnumre og meget mere.

Pris og tilgængelighed

WH-XB900N fås i farverne blå og sort, og vil være tilgængelig i butikkerne fra juli 2019 til en vejledende udsalgspris på 1.500 DKK.

[1]Op til 30 timers batteri med støjreduktion. Op til 35 timers batteri uden støjreduktion.

[2]Op til 30 timers batteri med støjreduktion. Op til 35 timers batteri uden støjreduktion.

DIGITALT.TV har tidligere testet modellen SONY WH-H900N. Læs testen her

Kilde: Sony presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button