Rock ‘n’ Roll Camping – med Sidney & Co

| mandag 26. jul, 2010 10:26 | opdateret 01. nov, 2010 kl. 15:18 | 0 Kommentarer

Hvad sker der, når man tager Danmarks ukronede tv-celebrity og mest eftertragtede singlefyr og slipper ham løs i en campingvogn? Svaret får seerne, når Kanal 5 stiller Sidney Lee den ultimative udfordring i det nye program ”Rock ’n’ Roll Camping”. Sammen med reality-stjernens to gode venner Casper og Dennis skal Sidney cruise rundt med en campingvogn på de danske landeveje i bedste rock ’n’ roll stil og lære lidt om livet uden for VIP-rammerne. Selve landsturneen og dermed også tv-optagelserne til programmet sparkes i gang i begyndelsen af august.

I ”Rock ’n’ Roll Camping” følger vi Sidney og hans venner på en udfordrende rejse gennem Danmark. Sidney Lee er om nogen kendt for at være kendt. Han lever i og for det københavnske VIP-liv, og hvad resten af landet angår – så siger det ham intet.

Med på turen er Sidneys to kammerater, Casper og Dennis. Selvom de to har nydt godt af Sidneys VIP-status og gennem den sidste tid har været hans tro følgesvende i stjernetilværelsen, mener de alligevel, at Sidney kunne trænge til at udvide sin horisont og opdage, at der findes andre ting i Danmark end "sons of bitches", damer og københavnerkendisser. Der findes også almindelige danskere, som får hjulene til at dreje rundt i dagligdagen.

Udfordringen går derfor på, at Sidney og vennerne skal efterlade deres hektiske ”Hollywood” tilværelse og drage ud i det ganske land og opleve på egen krop, hvordan det også kan være at være dansker – og helt igennem almindelig.

På blot én måned skal Sidney, Casper og Dennis besøge nogle udvalgte danske byer ogfamilier, som de skal bo hos og leve med. Drengene begynder i København, hvor de spænder campingvognen efter bilen og begiver sig ud på en rejse, der bliver alt andet end almindelig. Fællestrækkene for den originale trio er, at de alle er udsmykket med tatoveringer, går op i heavy metal og bærer en attitude og en selvtillid, der både begejstrer og provokerer den danske befolkning. Spørgsmålet er så bare, om deres udprægede Rock ’n’ Roll stil falder i god jysk jord?

Ingen af dem ved på forhånd, hvilke udfordringer eller byer de skal besøge. Men det lader dog ikke til at skræmme Sidney på nogen måde

”Jeg er meget spændt og er sikker på, at det bliver en mega fed oplevelse, hvor vi kommer på en masse prøvelser. Jeg glæder mig til at komme af sted for at feste og fyre den af sammen med to af mine bedste venner. Jeg tror seriøst, det bliver det sjoveste tv-program, jeg har lavet”, siger Sidney, der ifølge ham selv er: ”fearless” og tager udfordringerne som de kommer.

Hvilke udfordringer der venter forude for de tre venner er ikke småting og forbliver på nuværende tidspunkt en hemmelighed, men både seerne og Sidney og co. kan se frem til sjove øjeblikke, når ”Rock ’n’ Roll Camping” får premiere.

Du kan opleve ”Rock ’n’ Roll Camping” til efteråret på Kanal 5.

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt