TV-NytHDTV

Rekordår for TV 2 News

TV 2 News Logo 2013Når danskerne vil følge store nyhedsbegivenheder – hvad enten det er valg, terror, flygtningestrøm eller andre af de store nyhedsemner i 2015 – er TV 2 NEWS den sikre kanal at gå til. Og det er baggrunden for, at TV 2 NEWS i 2015 fik sin højeste seerandel og sit bedste år nogensinde.

Sidste år stod TV 2 NEWS for 4,0 procent af danskernes tv-sening mod 3,5 procent i 2014. Det gør TV 2 NEWS til Danmarks femte mest sete kanal. Udenfor primetime – mellem kl. 22.30 og kl. 19.00 – er TV 2 NEWS Danmarks tredjestørste kanal.

– 2015 har været et enormt stort nyhedsår – på godt og ondt. Som nyhedskanal har vi en vigtig opgave i at skabe overblik i nuet og i at levere perspektiv og analyse umiddelbart efter. Jeg synes, vi kan være stolte af, hvad vi har leveret, og derfor er det skønt, at seerne belønner os på denne måde, siger chefredaktør Mette Østergaard, TV 2 NEWS, og fortsætter:

– Det er ekstra glædeligt, at tv-seerne bruger en rekordstor andel af deres tid på NEWS i en tid, hvor flow-kanaler er udfordret, og hvor en del husstande vælger mindre tv-pakker.

Et 2016 med store forandringer på NEWS
Mette Østergaard ser frem til et 2016, hvor TV 2 NEWS fortsat vil levere tæt nyhedsdækning samt analyse, perspektiv og baggrund, og hvor der bliver mulighed for at dække businessområdet endnu stærkere, når TV 2 går luften med en businesskanal på TV 2 PLAY, og hvor businesskanalen og NEWS får deres egen app.

I år får TV 2 NEWS et nyt HD-nyhedsstudie og ny grafik, ligesom kanalen er på vej med indholdsmæssige justeringer og udvikling af både nyhedsfladen og af de daglige magasinprogrammer.

– Vi planlægger store og tydelige forandringer på TV 2 NEWS, og vi håber, at vores seere også vil være tilfredse, når vi om nogle uger åbner for NEWS i nye klæder, siger Mette Østergaard.

I samme kategori

Back to top button