[responsive_menu_pro]

Radio24syv lukker – vandt ikke DAB kanal udbud

| tirsdag 22. okt, 2019 17:04 | 2 Kommentarer
dab radio

Den nye kanal Loud får tilladelsen til at sende på det DAB-kanal. Dermed er det helt slut med Radio24syv, der sammen med DK4 radio var de andre byde på sendetilladelsen

Ifølge Radio- og tv-nævnet vandt radiokanalen Loud med en samlet vurdering på 6,65. Det er ifølge nævnet 1,55 bedre end den næstbedste.

Bag kanalen Loud står en gruppe mindre, lokale radiokanaler som Radio Diablo, Radio Max Danmark og Foreningen Radio Limfjord samt Roskilde Festival, Nationalmuseet, teatret Mungo Park og Danske Studerendes Fællesråd.

– Jeg vil gerne understrege, at der ligger et grundigt arbejde bag evalueringerne af de tre ansøgninger, hvor vi har konkluderet, at Kulturradio Danmark A/S har præsenteret Radio- og tv-nævnet for den bedste løsning i forhold til at drive den nye DAB-radiokanal, siger Caroline Heide-Jørgensen, formand for Radio- og tv-nævnet i  pressemeddelelsen.

Afgørelsen betyder, at den eksisterende radiokanal Radio24syv lukker og slukker den 31. oktober – altså om godt en uge.

Radio24syv har de sidste otte år sendt på FM4-båndet, men den sendetilladelse udløber den 31. oktober, hvorefter aarhusianske Radio4 overtager frekvensen.

Kilde: DR

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Del på:

Gemt under:: Radio og Podcast Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
C. Johansen

Det er jo en besynderlig beslutning, for LOUD har som målgruppe de 15 – 32 årige. Er det ikke den gruppe, som man påstår forlader flow-medier til fordel for streaming??? Sådan har det i hvert fald lydt, da der skulle argumenteres for at lukke DR3 som flow-kanal, der jo har/havde samme målgruppe.

Babsulino

Fuldstændig enig. Synd for Radio 24/7, som tilsyneladende med al vold og magt skulle lukkes.