Radio og Podcast Nyt

Radio24syv lukker – vandt ikke DAB kanal udbud

Den nye kanal Loud får tilladelsen til at sende på det DAB-kanal. Dermed er det helt slut med Radio24syv, der sammen med DK4 radio var de andre byde på sendetilladelsen

Ifølge Radio- og tv-nævnet vandt radiokanalen Loud med en samlet vurdering på 6,65. Det er ifølge nævnet 1,55 bedre end den næstbedste.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Bag kanalen Loud står en gruppe mindre, lokale radiokanaler som Radio Diablo, Radio Max Danmark og Foreningen Radio Limfjord samt Roskilde Festival, Nationalmuseet, teatret Mungo Park og Danske Studerendes Fællesråd.

– Jeg vil gerne understrege, at der ligger et grundigt arbejde bag evalueringerne af de tre ansøgninger, hvor vi har konkluderet, at Kulturradio Danmark A/S har præsenteret Radio- og tv-nævnet for den bedste løsning i forhold til at drive den nye DAB-radiokanal, siger Caroline Heide-Jørgensen, formand for Radio- og tv-nævnet i  pressemeddelelsen.

Afgørelsen betyder, at den eksisterende radiokanal Radio24syv lukker og slukker den 31. oktober – altså om godt en uge.

Radio24syv har de sidste otte år sendt på FM4-båndet, men den sendetilladelse udløber den 31. oktober, hvorefter aarhusianske Radio4 overtager frekvensen.

Kilde: DR

I samme kategori

Back to top button