Radio og Podcast Nyt

Radio LOUD udvider ejerkredsen

Berlingske Media bliver en del af selskabet bag LOUD. LOUD blev etableret af en række fynske og jyske radiofolk kort før udbuddet af den nye kulturkanal på DAB sidste sommer. Med Berlingske Medias indtræden bibeholdes tanken om at samle hele Danmark, da den hidtidige ejerkreds af lokale og regionale radioer består.

LOUD vil fremover have Berlingske Media og Radio Diablo på Sydfyn i spidsen med hver 40% ejerskab, mens rækken af jyske ejerpartnere tegner sig for 20% efter udvidelsen af aktiekapitalen i Kulturradio Danmark A/S, der driver LOUD.

“Vi kan se talenter, der folder sig ud hos LOUD, og det vil vi gerne understøtte. Berlingske Media er optaget af lyd og podcast, og her udvikler LOUD nogle særlige kompetencer i forhold til unge, som er vigtige for uafhængige medier,” siger Anders Krab-Johansen, koncernchef og udgiver for Berlingske Media.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Berlingske Media var i otte år hovedaktionær i Radio24syv, men trak sig ud, da DAB-tilladelsen til den nye kulturkanal kom i udbud.

LOUD sender på tilladelse udstedt af Radio- og tv-nævnet, der er orienteret om detaljerne i samarbejdet. Parterne afventer nævnets vurdering af aftalen.

Berlingske Media indtræder ifølge aftalen i selskabet bag LOUD, Kulturradio Danmark A/S, pr. 1. november.

Kilde: Radio Loud presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button