Radio og Podcast Nyt

Radio 100 opruster – nyt morgenhold og nye eftermiddagsprogrammer

Pr. 1. oktober 2018 er Radio 100 efter flere års fravær tilbage, hvor stationen hører hjemme, nemlig på frekvensen 100,00 på FM-båndet. Samme dag går fornyelsen af kanalen i gang – blandt andet med premiere på det nye morgenshow, hvor der er garanti for intelligent og humoristisk underholdning.

I spidsen for morgenholdet står den 46-årige stand-up komiker og tv-vært Lasse Rimmer. Lasse bliver i det nye program flankeret af debattør og satiriker fra bl.a. Rokokoposten 29-årige Majbritt Maria Nielsen samt den 22-årige Hjørring-dreng Oliver Routledge, som lytterne allerede kender fra både morgenfladen og weekendprogrammet “Fodboldeffekten”. Det nye morgenshow skal sende hver dag fra kl. 06.00-09.00.

“For længe siden lovede jeg mig selv, at jeg ikke var færdig med morgenradio. Og så falder den her appelsin pludselig helt perfekt ned i min turban! Det her er chancen for at stå op sammen for alle os, der elsker at blive overraskede, jubellykkelige eller edderspændt rasende, når vi hører om, hvad der sker i verden omkring os. Nysgerrige, lidt for ærlige og en lillebitte smule næsvise, det er sådan vi kommer til at vågne sammen hver eneste morgen”, siger Lasse Rimmer. Medvært Majbritt Maria Nielsen tilføjer:

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg glæder mig til at vende dagens store og små begivenheder sammen med resten af morgenholdet og til at give de morgenfriske lyttere en god start på dagen krydret med nyheder, debat, musik og måske endda et godt grin. Jeg er stolt over at skulle arbejde sammen med Lasse og Oliver. Det er to prægtige mænd. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at se mig selv i spejlet hver morgen kl. 04.30 – det er dét med, at arbejdet bærer lønnen i sig selv,” griner Majbritt Maria Nielsen, der tidligere har lavet radio blandt andet Madam Blå på Radio 24/7.

Weekend- og eftermiddagsfladen får også en kæmpe saltvandsindsprøjtning, og bliver forstærket med to markante kvinder – tidligere tv-vært Ane Cortzen, kulturchef for Kähler, og journalist og radiovært Sisse Sejr-Nørgaard.

Ane kommer til at danne par med den garvede Radio 100 vært Anders Aagaard i et nyt weekendprogram, der bliver et eldorado af popkultur og nostalgi for alle, der var teenagere i 80’erne og 90’erne. 35-årige Sisse Sejr-Nørgaard kommer til at underholde lytterne hver eftermiddag med sit eget program fra kl. 12.00 – 15.00, hvor hun med lige dele kærlighed og satire tager fat om store og små aktuelle begivenheder.

“Vi kan snart sige meget mere om den udvikling, vi nu sætter i gang. Vi kommer til at udvikle flere formater, så vi kan give lytterne endnu mere begavet underholdning og meget mere at tale om. Radio 100 skal være en daglig ramme med både nyheder og aktualitet plus solid under-holdning til de 35-45 årige. Bauer Medias radiostationer har fremgang, og det momentum vil vi bruge til at styrke Radio 100 og dermed tiltrække både flere og nye lyttere. Vi glæder os! Det bliver fedt at give stationen et løft, som både lyttere og markedet kan mærke “, slutter Nanna Bernth, programchef for Radio 100 og Pop FM.

Kilde: Bauer Media presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button