Prisstigning på vej fra Viasat

| onsdag 27. jun, 2012 09:16 | opdateret 17. dec, 2017 kl. 9:39 | 2 Kommentarer

Til efteråret hæver Viasat priserne med op til 18 pct. Det skriver Børsen. Det er specielt TV3+, der stiger, den bliver nemlig omkring 18 pct. dyrere, mens TV3 Puls stiger 4 % og TV3 stiger med 8 %.

Prisstigningen på TV3+ skyldes, at Viasat har investeret i kostbare rettigheder til sportsbegivenheder som  Premier League,Champions League og Superligaen. Bare rettighederne til de to sidstnævnte kan ifølge Børsen have beløbet sig til omkring 3,6 mia. kr.

Adm. direktør Kim Poder mener at de massive investeringer i sportsrettigheder er pengene værd. Med Champions League har samtidig en stigende interesse fra seerne, og derfor har sådan nogle rettigheder det med at gå op i pris,” siger han til Børsen.

Prisstigningerne kan klemme distributørerne, der skal indhente kunderne, siger direktør for indhold hos Stofa, Kim Falkenhard, til Børsen. Han siger dog også, at fodbold er et “must have”, som seere gerne vil betale for trods prisstigninger.

Kilde: Børsen via Mediawatch.dk

Del på:

Gemt under:: Branche-Nyt

Kommentarer (2)

 1. Preben Pedersen siger:

  Det er så ikke det eneste Viasat har gang i – Læs mere her http://www.kfst.dk/index.php?id=31029

 2. reslfj siger:

  Nu er vi godt over halvdelen af seerne, der ikke kan se noget godt eller interessant i fodbold – INTET.

  Selv om jeg har youSees fuldpakke, så har jeg end ikke tunet TV3/TV3+ ind i mine youSeeboxes favoritlister.

  Det ville hellere betale det dobbelte til et godt formål, end penge til de opblæste og overbetalte ‘flødeboller’ af spillere og journalister, der blokere halvanden-to timer god fjernsynstid. 🙁

  Lars 🙂

Skriv et svar