Streamingnyt

Prince Charming – DK

- discovery+ laver datingshow kun med mænd

I februar starter optagelserne på det nye discovery+-datingprogram ’Prince Charming – DK’. Her søger en særligt udvalgt homoseksuel mand efter sin eneste ene blandt en gruppe kærlighedshungrende singlefyre. Sådan lyder præmissen for realityprogrammet, der er det første af sin slags på dansk tv.

Der er lagt op til romantik, men også drama og latter, når optagelserne på det nye realityprogram ’Prince Charming – DK’ begynder til februar.

I løbet af tre ugers optagelser, hvor alle deltagerne bliver indlogeret på et stort gods i Danmark, skal programmets midtpunkt, vores Prince Charming finde den store kærlighed: den mand, som han vil dele resten af livet med.

Det er første gang i dansk tv-historie, at der bliver lavet et reality datingprogram udelukkende med mænd.

– Jeg er utroligt stolt over, at vi laver et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også ser ud i 2021, og som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i. Følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn, og derfor håber og tror jeg på, at vores nye realityprogram vil appellere til rigtig mange seere og forhåbentlig også være en øjenåbner for nogen, siger Discovery Network Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup, og fortsætter:

– Discovery+ skal være førende inden for underholdning fra den virkelige verden, og med ’Prince Charming -DK’ kommer vi til at styrke vores position inden for reality, hvor vi i 2020 har domineret scenen med både ’Ex on the beach’ og ’Singletown’. Selv ser jeg frem til at følge de modige deltagere, der åbent og sårbart tør stille sig frem i jagten på deres livs store kærlighed. Jeg krydser fingrer for, at det lykkes dem.

Programmet bliver optaget over tre uger, og det får premiere i løbet af sommeren på streamingtjenesten discovery+.

Det er stadig muligt at melde sig til casting. Der er ingen krav til, hvor mange forhold deltagerne har været i, eller om man netop er sprunget ud eller har været det længe. Det vigtigste er, at deltagerne har en oprigtig lyst til at finde den store kærlighed.

Du kan læse mere om casting og tilmelde dig her.

Kilde: Discovery Networks presse

Læs også

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button