StreamingnytTV Streaming premierer

Prince Charming – DK

- Discovery Danmarks nye realitysatsning

12 bejlere med vidt forskellige personligheder, der leder efter den eneste ene, har i tre uger været indlogeret på en stor herregård. Her har de deltaget i et følelsesmæssigt intenst udskilningsløb i datingprogrammet ‘Prince Charming – DK’, for når man bor dør om dør med sine konkurrenter, kan der opstå gnidninger og store følelser, når alt sættes ind for at vinde Prince Charmings opmærksomhed. Der er garanti for en tur rundt i hele følelsesregistret, hvor der ikke bliver sparet på hverken grin og gråd undervejs.

Prince Charming, som bejlerne har skullet “kæmpe” om, er den 34-årige Jonas Løvik, der gik ind i programmet med håbet om at finde den eneste ene. Manden, som han vil dele resten af livet med.

– Det har været en fed oplevelse, og jeg er sikker på, at programmet viser, at ingen homoseksuelle er ens. Det er på tide, at der kommer et program, der sætter fokus på, at vi er helt normale mennesker, som bare tænder på personer af vores eget køn. Og jeg kan allerede sige nu, at oplevelsen virkelig kom under huden på os, siger Jonas Løvik.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

‘Prince Charming – DK’ har premiere søndag 23. maj på discovery+. I første program uddeles der slips til de bejlere, som Prince Charming vil lære bedre at kende. De efterfølgende slipse-ceremonier afsluttes på nervepirrende vis, når Prince Charming beder om at få slipset tilbage fra de bejlere, der ikke længere er med i kampen om at blive hans eneste ene. Det helt store spørgsmål er naturligvis, om vores ‘Prince Charming’ ender med at finde kærligheden.

Jonas Løvik er uddannet skolelærer, men har brugt flere år hos som steward og som cabin crew instructor. Jonas er en eventyrlysten mand, der elsker at rejse, men er nået et sted i livet, hvor han har brug for at slå rødder – forhåbentlig sammen med sin store kærlighed.

– Jeg er utroligt stolt over, at vi er lykkes med at lave et datingprogram, der afspejler, hvordan kærlighed også kan se ud i 2021, og som kan vise, at kærlighed er universel uanset de konstellationer, den opstår i. ‘Prince Charming – DK’ kommer i forlængelse af vores andre store realityprogrammer som ‘Ex on the beach’ og ‘Singletown’, og seerne vil kunne se, at følelserne og dramaet er lige så intenst, når kærligheden opstår mellem to af samme køn. Jeg håber derfor, at programmet vil appellere til rigtig mange af de realityseere, vi allerede har godt fat i, men forhåbentlig også kan være en øjenåbner for andre, der får lyst til at kigge med, siger Discovery Danmarks programdirektør, Pil Gundelach Brandstrup.

23 maj 2021
Discovery+

Prince Charming – DK discovery+ STREAM HER
Reality

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Discovery Networks presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button