Netflix

Trold2

- efterfølgeren til den norske action-eventyrfilm er på vej

Netflix har offentliggjort efterfølgeren til den norske action-eventyrfilm TROLD. TROLD2 genforener det kreative team bag den første film – den internationalt anerkendte instruktør Roar Uthaug, manuskriptforfatter Espen Aukan samt producerne Espen Horn og Kristian Strand Sinkerud fra Motion Blur.

“At lave TROLD var en livslang drøm, der gik i opfyldelse, og den modtagelse, vores norske film har fået verden over, har været ubeskrivelig. Så jeg er utrolig begejstret for, at vi nu kan tage hul på den næste rejse i dette fantastiske eventyr,” siger instruktøren Roar Uthaug.

“Vi er meget glade for at kunne bringe TROLD2 til live – en film, der endnu engang bygger på en norsk sagafigur, spillet, instrueret og produceret af nordmænd. Vi hos Motion Blur er ekstatiske over endelig at kunne annoncere denne efterfølger med instruktør Roar Uthaug og Netflix,” siger producerne Espen Horn og Kristian Sinkerud.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

TROLD havde premiere globalt på Netflix i 2022 og blev hurtigt en af de mest populære ikke-engelske film på Netflix nogensinde. Den episke norske action-eventyrfilm landede på top 10-listen i 93 lande, inklusive #1 i Norge, USA og Storbritannien.

Produktionen af TROLD2 er sat til at begynde i 2024.

Trold2

Film | Action, Adventure
Netflix


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?

Back to top button