TV Streaming premierer

The Walking Dead – sæson 10

Så kommer de sidste afsnit af sæson 10 af den prisvindende horrorserie The Walking Dead. Xee sender allerede dagen efter, afsnittet har været vist i USA, og Xee byder naturligvis også på talkshowet Talking Dead, der hver uge følger op på begivenhederne i det post-apokalyptiske samfund, hvor de levende kæmper for at overleve i en verden, hvor de levende døde har taget magten.

Da The Walking Dead begyndte vågnede en mand forladt op på et hospital og kunne konstatere, at verden var totalt forandret. Igennem ni sæsoner har han siden beskyttet sin familie i en verden i kaos. Samtidig har han undervejs fået samlet en gruppe af overlevende og konstateret, at der mange steder er opbygget små samfund af mennesker, der alle konstant må slås for at overleve.

Nu er en helt ny generation af overlevende vokset op, og sæson 10 startede i foråret, kun få måneder efter at vores gruppe af overlevende besluttede at krydse Whisperers område. De overlevende må respektere, at der er indført nye grænser for, hvor de må opholde sig. Samtidig prøver de overlevende at organisere sig militært, idet de er overbevist om, de levende døde snart vil angribe.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Efter hvert afsnit af The Walking Dead, sender Xee talkshowet Talking Dead, der går bagom den seneste udvikling i serien. Værten er Chris Hardwick, der hver uge diskuterer den seneste episode af The Walking Dead med gæster, herunder både medvirkende fra serien og kendte fans af serien. Xee sender Talking Dead kl. 22.00.

På Xee kan man naturligvis streame sæsonerne 1-9, hvis man vil være helt up to date med udviklingen i The Walking Dead.  Hver uge lægger Xee også det seneste afsnit af sæson 10 ud til streaming.

24 feb 2020 00:00
Xee Xee

The Walking Dead – sæson 10 Xee YouSee
Horror Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

Back to top button