TV Streaming premierer

The Olsens

Hun er succesrig influencer. Han er en af Danmarks bedste musikproducere. De lever et liv i spotlight og på de røde løbere, men de har også en hverdag som alle andre med en diva-datter på 4 år, en svigermor der blander sig, og et parforhold der både byder på kys, kram og skænderier om alt fra børneopdragelse til ægtemandens prutter. Kanal 4 følger Familien Olsens helt almindelige, glamourøse liv i en ny reportage serie der har premiere 23. januar på [Dplay], mens Kanal 4 først har premiere på serien fra 18. februar.

 
Irina Olsen, der også er kendt under navnet Irina The Diva, er en af Danmarks mest populære influencere. Hun har med sin brogede fortid som realitystjerne og en nutid som forretningskvinde med eget beautybrand skabt sig et navn og har over 200.000 følgere på Instagram. Morten Olsen, der også er kendt under det mindre borgerlige navn DJ Faustix, er godt på vej mod stjernestatus som en af landets dygtigste musikproducere og DJs og har så småt vænnet sig til at stå i rampelyset i eget navn. Tiden hvor han kun var kendt som værende ”Irinas mand”, er forbi.

I serien ’The Olsens’ følger vi familien på nærmeste hold – når blitzlyset glimter, og det perfekte ydre skinner, men også når mascaraen løber, og hverdagen melder sig.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vi får eksklusiv adgang og kommer helt tæt på parrets bryllup, vi kommer med i dobbeltsengen, og vi sidder med ved køkkenbordet, når Irina og Morten lukker os ind i deres liv sammen med Irinas mor Mila, Irinas lillesøster Victoria, lillebroren Alexander og datteren Allesia.

’The Olsens’ er uden filter, men de ser naturligvis også fantastiske og overskudsagtige ud på Instagram. Parret Irina og Morten har haft op- og nedture med svære familierelationer, for meget alkohol og en langvarig kamp for anerkendelse. Og er ikke bange for at dele det hele med seerne.

23 jan 2020
Discovery+

The Olsens discovery+

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image Bestil Discovery+ her – Reklame

Back to top button