StreamingnytTV Streaming premierer

Pørni

Serie | Drama
Pu00f8rni | Teaser | A Viaplay Original

Skuespilleren Henriette Steenstrup har skabt serien ‘Pørni’, som hun selv spiller hovedrollen i. Serien får premiere på Viaplay søndag den 2. maj og består af seks afsnit, som alle bliver tilgængelige én gang.

Pørni – det handler den om

I serien følger vi Pernille, der forsøger at jonglere sine børns behov; sorgen over sin søsters nylige bortgang; en håbløs eksmand; jobbet i børnehaven; en far, som ønsker at få mest ud af livet og sit eget kærlighedsliv.

Ifølge Steenstrup er serien en hyldest til alle, som gør deres bedste, selvom det ikke altid føles godt nok. Pernille er en hverdagshelt med en kronisk følelse af ikke at gøre det godt nok, men også med en enorm kraft og tro på, at hun betyder noget for nogen.

Henriette Steenstrup er meget spændt på modtagelsen:

”Jeg er super spændt. Det her projekt er noget, jeg har drømt om i mange år, og det er derfor noget helt specielt endelig at være nået til premieren. Jeg håber, at serien er noget, man vil huske mig for fremover eller i hvert fald noget, mange mennesker vil finde relevant,” siger Steenstrup og fortsætter;

”Familie er noget, som alle mennesker forholder sig til enten på godt eller ondt. Jeg har længe haft lyst til at lave en serie, der både rummer humor og alvor på samme tid – ligesom livet selv, der jo svinger mellem det tragiske og komiske. Og ingen steder er man tættere på ekstremerne end i familien. Jeg håber, at ‘The Middelthons’ bliver en familie, man kommer til at elske, lide med, le af og irriterer sig over. Præcis på samme måde, som man gør med sin egen familie.

Henriette Steenstrup har fået en række spændende navne til at spille med i serien. Det drejer sig blandt andet om Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg, Jon Ranes, Ulrikke Døvigen og Agnes Kittelsen.

”Jeg er frygtlig stolt af, at vi har fået så mange gode skuespillere til at medvirke i serien. Og børnene er et kapitel for sig. Det ser lyst ud for deres fremtid, hvis de får mulighed for at udvikle deres talent og sig selv”, siger Steenstrup.

Serien er skrevet og skabt af Henriette Steenstrup og produceret af Bård Fjulsrud og Ida Håndlykken Kvernstrøm i Monster med Gunnar Vikene som konceptuerende regissør og Charlotte Blom på regi i tre episoder.

Hvor kan man se Pørni?

Du kan se Pørni på Viaplay fra 2. maj 2021

Prøv Prime Video gratis i 30 dage her

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button