Streamingnyt

Nent Group bekræfter to nye sæsoner af ny populær norsk serie

Forrige uge kunne Viaplay fejre, at dramaserien ‘Pørni’ i løbet af premieredøgnet havde lokket flere seere til streamingtjenesten end nogen anden norsk serie. Og efter én uge er serien nu den mest sete norske Viaplay-produktion i løbet af de første syv dage siden premieren.

NENT Group kan nu bekræfte, at der kommer mindst to nye sæsoner af serien, og optagelserne til sæson to er allerede i gang i Oslo.

“Det er fantastisk, at seerne har taget så godt imod Pørni og de andre personer i dette univers, og vi har allerede en masse planlagt for de næste sæsoner”, fortæller Henriette Steenstrup.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Serien har fået fantastiske anmeldelser og har mødt rosende ord fra alle kanter, og derfor føler seriens skaber et vist forventningspres til fortsættelsen.

“Jeg viste først serien til nogen, jeg har stor respekt for; min mand, børnene, Nadina Bouhlou og hendes samlever Harald Eia. Da de kunne lide, det de så, sænkede jeg skuldrene lidt. Men så kom alle de gode anmeldelser og fine tilbagemeldinger fra seerne, og så melder frygten sig selvfølgelig for, om man nu kan følge succesen op. Men det er selvfølgelig også utrolig spændende”, siger Steenstrup.

I sæson to af ‘Pørni’ følger vi igen familien Middelthon og deres forskellige genvordigheder. For Pørni handler det altid om at gøre det, der er bedst for alle andre, mens det for børnene handler om at lære at blive selvstændige individer uden at glemme hensynet til andre. På trods af de bedste intentioner om at holde sammen, kommer de individuelle behov og andre forhindringer hele tiden på tværs. Og her er det Pørnis opgave som den voksne at være lige præcis dét – voksen. Selvom det af og til virker som en utaknemmelig opgave.

Seerne kan i de nye sæsoner glæde sig til et gensyn med de kendte ansigter fra første sæson, heriblant Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Ulrikke Døvigen, Agnes Kittelsen, Jan Gunnar Røise, Gunnar Eiriksson, Deniz Kaya, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg og Jon Ranes.

EVP og Chief Content Officer hos NENT Group, Filippa Wallestam, fortæller, at man er overvældet over den modtagelse ‘Pørni’ har fået, og at det var et let valg at vise Henriette Steenstrup og produktionsselskabet Monster tilliden igen.

“Jeg er så imponeret over den kvalitet og kreativitet, som kommer fra Norge for tiden. Familielivet kan ind imellem føles som en uendelig række af kompromiser, hvilket måske er grunden til, at ‘Pørni’ straks har vundet genklang hos seerne. Serien skildrer en kvindes balancekunst og er selv så fornemt balanceret som drama: ‘Pørni’ er både morsom og tragisk, til tider tåkrummende, men mest af alt utrolig charmerende. Vi satser på talenter og gjorde Viaplay til hjemstedet for Henriette Steenstrups første serie nogensinde, så det er meget glædeligt at opleve den modtagelse, serien indtil videre har fået, og at kunne tilføje to nye sæsoner”, fortæller Wallestam.

Sæson to af ‘Pørni’ optages i Oslo frem til slutningen af juni og har forventet premiere i 2022 på Viaplay. Serien produceres af Ida Håndlykken Kvernstrøm og Bård Fjulsrud for Monster, mens Charlotte Blom igen er seriens instruktør.

Kilde: Nent Group presse

Læs også


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

I samme kategori

Back to top button