TV Streaming premierer

Outlander – sæson 5

Viaplay er klar med en dejlig overraskelse til alle de Outlander-fans, som har noteret i kalenderen, at femte sæson af serien ville have premiere den 17. februar. For USA har valgt at frigive den første episode allerede på Valentine’s Day, og det betyder, at premieren også rykker to dage frem, til den 15. februar, på Viaplay, som er den eneste streamingtjeneste i Norden, der viser den nye sæson af Outlander.

– Outlander er helt klart en af ??de mest populære serier på Viaplay, og vi oplever, at seriens fans er meget dedikerede. Derfor er det super skønt at kunne fortælle, at vi kan vise sæsonpremieren to dage tidligere end forventet, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Outlander har igennem de fire første sæsoner, med sin medrivende historiske, eventyrlige og romantiske fortælling om Claire Randall, engageret et hav af seere og har mere end to millioner følgere på seriens Facebook-side. Den femte sæson af Outlander er klar på Viaplay kl. 05.00 lørdag morgen den 15. februar.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I den femte sæson af Outlander fortsætter Claire og Jamies kamp for at beskytte dem, de elsker. At etablere sig i Amerika i en periode med store politiske omvæltninger viser sig ikke at være den letteste opgave i verden. Jamie skal forsvare deres fælles hjem og intrigerne tager til, da han bliver tvunget til at holde sit og Murtaghs forhold hemmeligt over for guvernør Tryon, der på sin side beordrer Jamie til at få stoppet uroen, der fejer ind over North Carolina.

Outlander: Season 5 Official Trailer
Outlander: Season 5 Official Trailer
15 feb 2020
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis

Outlander – sæson 5 Viaplay
Drama Serie

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


t?a=1648236828&as=1115883496&t=1&tk=0&i=1Annonce

Back to top button