StreamingnytTV Streaming premierer
1 mar 2019
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis


8 Afsnit
Komplet sæson kan streames fra 12/04/19

Den Som Dru00e6ber -  Fanget af mu00f8rket (w/subs) | Official Trailer | A Viaplay Original

Nu fortsætter den psykologiske krimiserie med at afdække de mørkeste afkroge af det menneskelige sind på Viaplay Reklame-link

Den 17-årige gymnasieelev Julie har været forsvundet i seks måneder og politiefterforskeren Jan (Kenneth M. Christensen) er desperat efter at give hendes mor nogle svar. Da Jan finder resterne af en pige på samme alder og endnu en pige forsvinder, får han profiler Louise (Natalie Madueño) på sagen – for noget tyder på, at der er en sammenhæng mellem ofrene, og en intensiv jagt på en seriemorder sættes ind.

Under det enorme pres for at redde de to kidnappede piger må Jan og Louise dykke dybt ned i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind for at forudse morderens næste træk, samtidig med at hver eneste beslutning, de tager, kan have alvorlige konsekvenser for de to pigers skæbne. Og efterhånden bliver det uklart, om der virkelig kun er en enkelt morder derude…

‘DEN SOM DRÆBER – Fanget af Mørket’ er en psykologisk krimi, som fører både hovedpersonerne og seerne på en rejse ind i den mørkeste og mest ekstreme del af det menneskelige sind. Hvad er det, der driver morderen til at bortføre de spinkle, lyshårede piger fra det samme område – og hvornår slår han til igen?

I hovedrollerne ses Kenneth M. Christensen, der bl.a. er kendt fra DR’s Arvingerne, og Natalie Madueño, der fik sit gennembrud i DR’s Bedrag. Desuden kan man glæde sig til at opleve stærke navne som Signe Egholm (Nordkraft), Mads Riisom (The Team), Maibritt Saerens (Bedrag), Uffe Rørbæk (Brakland) og Peter Mygind (Så længe jeg lever) i bærende roller.

“Vi er stolte og glade for, at Viaplay har engageret sig i DEN SOM DRÆBER-serien. Den nye sæson er et fuldstændigt reboot af sæson 1, som var en stor seersucces – nu med en ny vinkel, nyt og stærkt cast, og en gennemgående krimihistorie, der udspiller sig hen over seriens otte afsnit,” siger producer Jonas Allen fra Miso Film.

Serien består af otte afsnit á 45 minutter.

Hvor kan man se Den som dræber – Fanget af mørket?

Du kan se Den som dræber – Fanget af mørket på Viaplay fra 1. marts 2019

Prøv Prime Video gratis i 30 dage her

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button