Streamingnyt

Her er skuespillerne i den kommende Den som Dræber sæson på Viaplay

Når den nye sæson af thrillerserien ’Den som Dræber’ vender tilbage på Viaplay til næste år, er det Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og den norske skuespiller Tobias Santelmann, der spiller sammen med Natalie Madueño.

Optagelserne til den nye sæson af ’Den som Dræber’ er veloverstået. Endnu en gang bliver der tale om en mørk, psykologisk krimi, hvor vi følger den kompromisløse profiler Louise (Natalie Madueño) i jagten på en seriemorder – denne gang akkompagneret af skuespillerne Helle Fagralid, Solbjerg Højfeldt og den norske skuespiller Tobias Santelmann.

Den nye sæson består af otte afsnit á 45 minutter, der får premiere eksklusivt på Viaplay i starten af 2021.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den nye sæson af ’Den som Dræber’ tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på unge mænd på Fyn. På trods af at de blev dræbt med få måneders mellemrum under lignende omstændigheder, lykkedes det ikke politiet at opklare mordene, og fem år senere er politiet stadig på bar bund.

Et af ofrene var den 18-årige Markus, hvis mor, Alice, var nær veninde med Louises mor. Da Alice bliver diagnosticeret med kræft, ønsker hun brændende at opklare sin søns mord, inden hun dør, og hun beder derfor Louise om hjælp til at finde morderen. Louise kaster sig uden tøven ind arbejdet med at finde Markus’ morder, da endnu en ung mand findes myrdet under lignende omstændigheder. Louise søger desperat efter at løse gåden, inden det næste offer bliver taget – men hvad hun overser er, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig langt mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig.

”Den som Dræber’ var en stor succes, da den havde premiere på Viaplay sidste år. Vi glæder os derfor meget til at kunne præsentere seerne for den nye sæson, som vi kan garantere bliver lige så uhyggelig og mørk som den foregående. ’Den som Dræber’ er en krimiserie, der med sin menneskelige og dystre krimifortælling er med til at styrke Viaplays stærke udbud af unikt indhold”, siger Filippa Wallestam, EVP and Chief Content Officer, Nordic Entertainment Group.

Producer Caroline Schlüter fra Miso Film: ”Vi er stolte af den gode modtagelse, “Den Som Dræber” fik i både ind- og udland, og vi er derfor utroligt glade for at vende tilbage med en ny sæson. Hovedforfatter Ina Bruhn har gravet endnu dybere ned i karakterernes psyke og skabt en stærk og uhyggelig fortælling, hvor vi kommer helt ind under huden på profileren Louise Bergstein og den massemorder, hun jagter. Denne gang har vi bl.a. filmet i Odense og Svendborg, og vi ser frem til at vise Fyn fra en lidt mørkere side, end man ellers ser. Vi var udfordrede af COVID-19 under optagelserne, men vores hold og cast var fantastiske til at omstille sig efter nye produktionsvilkår, og derfor er det desto større en glæde, at vi nu kan præsentere denne nye sæson”.

Den nye sæson af ’Den som Dræber’ produceres af Miso Film og er skrevet af hovedforfatter Ina Bruhn med Per Daumiller, Tine Krull Petersen og Bo Hr. Hansen som episodeforfattere. Konceptuerende instruktør er Jonas Alexander Arnby.

 

Kilde: Viaplay presse

Læs også


SkyShowtime 39 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button