Biografnyt

Den Der Lever Stille

- se første trailer til den nye danske biograffilm

Nordisk Film har frivet den første teaser trailer til filmatiseringen frit efter Leonora Christina Skovs prisbelønnede bestseller Den Der Lever Stille.

Den tager udgangspunkt i Leonora Christina Skovs eget liv og berører en række tabubelagte og højaktuelle temaer som seksualitet, skyld og ensomhed.

I teasertraileren møder publikum den unge forfatter midt i et tv-interview om sin selvbiografiske bestseller, hvor hun fortæller åbent om sin voldsomme opvækst med en mor, der ikke elskede hende, og en far, der beskyldte hende for morens brystkræft.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den Der Lever Stille Mere om handlingen

DEN, DER LEVER STILLE er en intens og medrivende fortælling om den unge forfatter, Leonora Christina Skov, der har taget afstand til sine forældre efter en meget dysfunktionel opvækst. Da Leonora på landsdækkende tv finder ud af, at hendes mor er kommet på hospice med uhelbredelig brystkræft, bliver hun suget ind i et virvar af følelser og barndomsminder, som får hende til at tvivle på, hvad der er virkelighed og fantasi…

Ungt talent i rollen som Leonora Christina Skov

I den altoverskyggende hovedrolle, ses Frederikke Dahl Hansen, der skal portrættere Leonora Christina Skov i tiden mellem 2005-2015. Frederikke Dahl Hansen fik sin første store rolle i tv-serien Manden med de gyldne ører (2009), hvorefter hun har haft flere imponerende roller i ungdomsfilm- og serier som DR3-serien NOIA (2020), Xee-serien Limboland (2020) og Kasper Rune Larsens Danmark (2017). I rollerne som Leonoras forældre, hr. og fru Skov, ses Sarah Boberg og Jens Albinus. Sarah Boberg var senest aktuel i den nyeste sæson af den populære TV 2 Charlie krimiserie Sommerdahl (2022) samt den finske miniserie Next of Kin (2022), og Jens Albinus kunne sidst opleves i den længe ventede fjerde sæson af DR-succesen Borgen (2013-2022) samt Lars von Triers tredje og sidste sæson af Riget – Exodus (2022).

Den Der Lever Stille | Teaser trailer
Den Der Lever Stille | Teaser trailer
30 mar 2023
Biografen

Den Der Lever Stille Biografen
Dansk, Drama Film

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: Nordisk Film presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button