TV-Nyt

Dansk Melodi Grand Prix 2023

- Her er værterne til showet 11. februar

Dansk Melodi Grand Prix 2023 afholdes den 11. februar på DR1 og i Arena Næstved. Nu løfter DR sløret for de to værter, der skal holde seerne med selskab igennem en festlig aften, og det bliver duoen Tina Müller og Heino Hansen.

Mens Tina Müller har løftet værtsrollen ved de seneste to Grand Prix’er, er Heino Hansen ny i rollen. Han siger:

– Jeg glæder mig virkelig meget til at være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Og så på min egen hjemmebane i Næstved, det kan ikke være bedre.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Programansvarlig for Dansk Melodi Grand Prix, Erik Struve Hansen, siger om valget af værter:

– Dansk Melodi Grand Prix er en stolt tradition, som binder familier og generationer sammen på tværs. Det fællesskab og den brede appel showet har, vil vi også gerne afspejle i vores værtspar, og derfor er jeg glad for, at Tina og Heino har sagt ja til opgaven. Jeg er sikker på, at de med deres forskellige baggrunde kommer til at supplere hinanden godt og samtidig være godt selskab for seerne, som er en af de vigtigste opgaver for en værtsduo i Dansk Melodi Grand Prix, siger Erik Struve Hansen.

Billetter kan købes fra 18. november
Billetterne til Dansk Melodi Grand Prix sættes til salg fredag den 18. november klokken 10 på drbillet.dk. Der vil som noget nyt være mulighed for at vælge ståpladser til showet.

11 feb 2023 20:00
DR1 DR TV

Dansk Melodi Grand Prix 2023 DR1 DR TV
Underholdning

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
Kilde: DR presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


Image
Back to top button