Prime Video

Citadel – Sæson 2

- Stor succes for Prime Video serien, ny sæson på vej

Prime Video har annonceret, at de har forlænget den globale hitserie Citadel med en sæson 2, hvor Joe Russo skal instruere alle afsnit.

Spionthrilleren med Richard Madden og Priyanka Chopra Jonas i hovedrollerne er den næstmest sete nye originale Prime Video serie uden for USA og den fjerdemest sete på verdensplan. Alle afsnit af Citadels premieresæson vil være tilgængelige for Prime Video-kunder fra fredag den 26. maj.

Med alle Citadel-episoder tilgængelige, vil det første afsnit blive gjort gratis at streame uden medlemskab på Prime Video frem til søndag den 28. maj.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Citadel – det handler serien om

For otte år siden faldt Citadel. Det dengang uafhængige og globale spionagentur havde til opgave at sørge for alle menneskers sikkerhed og tryghed, men blev ødelagt af agenter fra det magtfulde forbrydersyndikat, Manticore.

Med Citadels fald fik eliteagenterne Mason Kane (Richard Madden) og Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) slettet deres hukommelse, da de med nød og næppe undslap med livet i behold. Siden da har de levet i skjul og opbygget nye liv under nye identiteter uden at kende deres fortid. Lige indtil en aften, hvor Mason bliver opsporet af sin tidligere Citadel-kollega, Bernard Orlick (Stanley Tucci), som desperat har brug for hans hjælp for at forhindre Manticore i at etablere en ny verdensorden. Mason opsøger sin tidligere partner, Nadia, og de to spioner begiver sig ud på en mission, der fører dem verden rundt i et forsøg på at stoppe Manticore.

Richard Madden spiller hovedrollen som Mason Kane sammen med Priyanka Chopra Jonas som Nadia Sinh. Stanley Tucci har rollen som Bernard Orlick, Lesley Manville som Dahlia Archer, Osy Ikhile som Carter Spence, Ashleigh Cummings som Abby Conroy og danske Roland Møller som Anders Silje og Davik Silje med flere andre.

Citadel – Sæson 2

Serie | Action, Thriller | 2023–
6.5
Prime Video


Medvirkende (ALFABETISK)
Priyanka Chopra Jonas, Richard Madden, Stanley Tucci

Se alle medvirkende på IMDB
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Viaplay Film & Serier Sommertilbud - spar 50% i 3 mdr. 64,50 kr/md i 3 måneder
Herefter 129 kr/md. Gælder t.o.m. 30. juni 2023. Reklame-link
Back to top button