Streamingnyt

Citadel

Serie | 2023–
IMDB
28 apr 2023
Prime Video

Stream her på Prime Video
Ugentligt frem til 26. maj 2023

Citadel - Ny Trailer | Prime Video Danmark

Prime Video er på vej med en ny serie med titlen Citadel. Serien får premiere på Prime Video fredag den 28. april med to afsnit efterfulgt af et nyt afsnit hver fredag frem til den 26. maj. Danske Roland Møller er en del af den hårdtslående rolleliste, mens Richard Madden og Priyanka Chopra Jonas er i hovedrollerne.

Citadel – det handler den om

For otte år siden faldt Citadel. Det dengang uafhængige og globale spionbureau havde til opgave at sørge for alle menneskers sikkerhed og tryghed, men blev ødelagt af agenter fra det magtfulde forbrydersyndikat, Manticore.

Med Citadels fald fik eliteagenterne Mason Kane (Richard Madden) og Nadia Sinh (Priyanka Chopra Jonas) slettet deres hukommelse, da de med nød og næppe undslap med livet i behold. Siden da har de levet i skjul og opbygget nye liv under nye identiteter uden at kende deres fortid. Lige indtil en aften, hvor Mason bliver opsporet af sin tidligere Citadel-kollega, Bernard Orlick (Stanley Tucci), som desperat har brug for hans hjælp for at forhindre Manticore i at etablere en ny verdensorden. Mason opsøger sin tidligere partner, Nadia, og de to spioner begiver sig ud på en mission, der fører dem verden rundt i et forsøg på at stoppe Manticore.

Richard Madden spiller hovedrollen som Mason Kane sammen med Priyanka Chopra Jonas som Nadia Sinh. Stanley Tucci har rollen som Bernard Orlick, Lesley Manville som Dahlia Archer, Osy Ikhile som Carter Spence, Ashleigh Cummings som Abby Conroy og danske Roland Møller som Anders Silje og Davik Silje med flere andre.

Citadel er produceret af Amazon Studios og brødrene Russos AGBO. Serien produceres af Anthony Russo, Joe Russo, Mike Larocca, Angela Russo-Otstot og Scott Nemes for AGBO, med David Weil som showrunner og executive producer. Josh Appelbaum, André Nemec, Jeff Pinkner og Scott Rosenberg er executive producers for Midnight Radio. Newton Thomas Sigel og Patrick Moran er også executive producers.

Hvor kan man se Citadel?

Du kan se Citadel på Prime Video fra 28. april 2023

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button