Disney+

Agatha All Along

Serie | Action, Adventure, Fantasy | 2024–
IMDB
19 sep 2024
Disney+


Ugentligt frem til 7. november 2024

Agatha All Along | Disney+ | Trailer

Kathryn Hahn vender tilbage som Agatha Harkness i ”Agatha All Along”, som har premiere med de første to episoder den 19. september – kun på Disney+.

Agatha All Along – det handler den om

Serien fokuserer på Kathryn Hahn’s karakter, Agatha Harkness, fra den anerkendte Marvel Studios’ serie “WandaVision”, da hun begiver sig ud på et farligt, mystisk eventyr fyldt med prøvelser og trængsler. Showrunner Jac Schaeffer, som var den kreative kraft bag “WandaVision”, instruerer pilotafsnittet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Den berygtede Agatha Harkness må se sig tappet for kræfter, da en mistænkelig goth-teenager hjælper hende med at slippe fri af en forkrøblet besværgelse. Hendes interesse vækkes, da han bønfalder hende om tage ham med på den sagnomspundne Heksevej, en magisk spidsrod af prøvelser, der belønner de hekse, der overlever den, med det, de savner. Agatha og den gådefulde teenager samler en desperat kreds af hekse og begiver sig afsted ud ad vejen…

Udover Kathryn Hahn har “Agatha All Along” skuespillere som Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, med Debra Jo Rupp, med Patti LuPone, og Aubrey Plaza.

Hvor kan man se Agatha All Along?

Du kan se Agatha All Along på Disney+ fra 19. september 2024

Bestil Disney+ fra 49,- / måned her
Reklame-link

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Disney+ presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button