TV-Nyt

Premiere på ny sportsquiz på TV 2 Sport

Sportsquizzen på TV 2 Sport
Fotos: Henrik Ohsten / TV 2

Tirsdag 20. januar er der premiere på Sportsquizzen med Claus Elming som vært og masser af danske sportsstjerner som deltagere i en underholdende quiz, hvor alle kan gætte med.

Sportsquizzen er en legendarisk quiz, der har kørt på BBC siden 1968. Nu får den premiere på TV 2 SPORT med Claus Elming som formstærk vært og veloplagte Lars Christiansen (håndbold) og Niclas Jensen (fodbold) som holdkaptajner for de to hold, der dyster mod hinanden. Blandt deltagerne er danske sportsnavne som Allan Simonsen (fodbold), Lars Jørgensen (håndbold), Jeanette Ottesen (svømning) og Rolf Sørensen (cykling).

Gæt med
Quizzen byder på gode klassiske runder, som giver mulighed for, at seerne også kan gætte med og se, om de kan slå de danske nuværende og tidligere sportsstjerner i en konkurrence, hvor det ikke handler om at have boldøje eller gode ben, men en hjerne, der er oppe i gear. Der dystes på paratviden om sport, stemningen er i top, og holdkaptajnerne på slap line, og så er der masser af gode klip fra sportens verden i runder som Sporten rundt, Kaptajnrunden og ude-/hjemmebanespørgsmål.

 – Sportsquizzen er en super-underholdende quiz, hvor der er gensyn med en masse kendte sportsstjerner. Det er virkelig sjovt at se dem dyste mod hinanden, og så bliver det forhåbentlig også sjovt for seerne at dyste med derhjemme og se, om man kan slå sportsfolkene i studiet. Stemningen er meget løssluppen med masser af grin og godt humør, men det er alligevel helt tydeligt, at vi her har med folk at gøre, der er vant til at vinde, og der bliver ikke givet ved havelågen, fortæller Claus Elming, der styrer quizzen og de konkurrenceivrige sportsfolk.

Sportsquizzen har premiere på både TV 2 og TV 2 SPORT tirsdag 20. januar kl. 21.20. Herefter sendes Sportsquizzen mandage kl. 22.30 på TV 2 SPORT fra og med 26. januar, hvor program 2 sendes.

Deltagerliste:
John Faxe Jensen, Peter Stokkebroe, Mads Larsen, Kim Milton, Josephine Touray, Allan Simonsen, Anita Christensen, Jesper Skibby, Sara Slott, Jacob Barsøe, Chris Christoffersen, Martin Kirketerp, Kenneth Carlsen, Lars Jørgensen, Peter Gade, Rikke Hørlykke, Peter Wang, Rasmus Stjerne, Rolf Sørensen, Rikke Skov, Peter Bonde, Simone Christensen, Jason Watt, Mini Monberg, Trine Nielsen, Helge Vammen, Simone Christensen, Nicolai Iversen, Lars Olsen, Lars Krogh Jeppesen, Casper Elgaard, Viktor Axelsen, Jonas Warrer, Michael Johansen, Bo Hamburger og Jeanette Ottesen.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button