TV-Nyt

Pokalfodbold tid i denne weekend

Det er cup tid i denne weekend i Spanien og England. I Spanien skal pokalmesteren findes allerede lørdag aften, mens finalisterne skal findes i FA Cup

Vi lægger ud lørdag med FA Cup semifinalen Manchester United – Tottenham med kampstart 18:15. For begge klubber er det den sidste mulighed for at vinde et trofæ i denne sæson, så kampen er af stor betydning.

Se kampen på 6’eren, [Eurosportplayer] eller Viaplay Total Reklame-link

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Vinderen af den spanske pokalturnering skal findes lørdag aften i Madrid, når Atletico Madrids normale hjemmebane ligger græstæppe til finalekampen mod FC Barcelona og Sevilla. FC Barcelona er den mest vindende klub i Copa Del Rey-sammenhæng med imponerende 29 titler. Sevilla, som må undvære danske Simon Kjær, har været i finalen syv gange og vundet trofæet fem gange – senest i 2010.

Du kan se opgøret på Eurosport 2 og [Eurosportplayer] eller Viaplay Total Reklame-link med kampstart 21:30.

I søndagen semifinale af FA Cup’en står Chelsea overfor Southampton på Englands nationalstadion, Wembley. Dagens to modstandere mødtes for en uge siden i Premier Leauge, og der endte Chelsea med at trække sig sejrsrigt fra opgøret med en 3-2 sejr efter at være bagude med 2-0.

Du kan se opgøret på TV3+ og [Eurosportplayer] eller Viaplay Total Reklame-link med kampstart 16:00.


Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button