Branche-Nyt

Philips Cloud TV

– Vi går fra at være tv-seere til at være tv-brugere. Det er vores udgangspunkt i udviklingen af de nye fjernsyn, som kommer på det danske marked nu, siger produktspecialist Kim Johansen om Philips’ fjernsyn.

Cloud TV er én af de nye ting: Via en app og skyen får tv-brugeren nem og hurtig adgang til foreløbig 50 nordiske tv-kanaler og flere end 200 i alt:

– Det giver en helt ny distributionsform inden for tv-verdenen, siger Kim Johansen om perspektivet.

CloudTV_philips

Cloud giver også adgang til spil, som spilles på nettet uden spillekonsol og du kan gemme sikkerhedskopier af data samt dele film, foto og musik via Dropbox – Cloud Explorer er navnet hér – med familie og venner. Er du på besøg hos andre og gerne vil vise dem dine seneste feriebilleder, så kan du fluks hente dem ned fra skyen. En app giver adgang til en oversigt over, hvad du har gemt i din personlige sky, og du får gratis fire GB lagerkapacitet med.

– Cloud TV betyder, at Smart TV får en helt ny dimension og dermed skaber mulighed for at bruge tv’et endnu mere aktivt – og på en nem måde. Og der lægges op til yderligere udvikling, så tv’et bliver hub’en, der forener indhold og enheder i hjemmet på en nem og overskuelig måde, fremhæver Kim Johansen.

Cloud TV kan bruges på alle Philips’ fjernsyn fra 2012.

Philips Smart TV er i øvrigt på det danske marked senest suppleret med Netflix og Spotify og der kommer hele tiden nye app’er til, ligesom adgangen til dem er gjort mere brugervenlig.

MyRemote – app’en som gør det nemt                                                                                 

Af andre smarte features fremhæver Philips

MyRemote: App’en, der gør det muligt at fjernstyre dit tv fra en smartphone eller tablet; endda med mulighed for at sætte tv’et til at optage et program op til otte dage frem i tiden selv om du ikke er hjemme.

SimplyShare gør det muligt at vise eksempelvis film og foto fra andre enheder i husstanden via kabel eller wi-fi på den store tv-skærm.

SimplyShare indgår i MyRemote, som gratis kan hentes til Android og iOS: Du åbner app’en på den enhed, hvor indholdet ligger, og så vælger du indhold og tv’et – og vupti kan indholdet ses på den store skærm.

Wi-Fi Smart Screen gør det muligt at tage tv-programmet trådløst med dig på en tablet eller smartphone i huset: Skal du på toilettet eller ud efter flere øl midt under fodboldkampen, tager du fodboldkampen med dig, så du ikke misser noget …

Wi-Fi Smart Screen indgår i MyRemote og kan bruges på alle modeller fra PFL6008 og op.

 

Flyt filmen eller tv-programmet med dig rundt i huset

Wi-Fi Miracast gør det nemt at dele indhold trådløst mellem forskellige enheder. Du kan spejle skærmen og for eksempel se en film eller et videoklip, som ligger på en smartphone eller en tablet på det store fjernsyn. Du kan også vise mødeprogrammet fra en bærbar computer på mødelokalets fjernsyn.

– Wi-Fi Miracast er certificeret af Wi-Fi Alliance og bruger en direkte wi-fi-forbindelse mellem tv’et og den mobile enhed uden at routeren inddrages. Det betyder eksempelvis, at du kan streame en film fra din tablet samtidig med at junior spiller et onlinespil, som tager megen båndbredde, på sin computer via routeren – uden at det går ud over kvaliteten, nævner Kim Johansen.

MultiRoom Viewing er en streaming-mulighed som giver dig frihed i hjemmet: Hidtil har du været tvunget til at se en købt film på dét tv, du har hentet den ned på. Men skulle du blive træt undervejs i sofaen og gerne vil se resten på tv’et i soveværelset, så tager du filmen – eller tv-programmet – med dig til det andet fjernsyn.

Kilde: Philips presse

I samme kategori

Back to top button