TV-Nyt

Peter Schmeichel klar for 6’eren som Premier League ekspert

6eren logoAllerede fra i morgen kan seerne glæde sig til intense analyser fra de engelske fodboldstadions, når Peter Schmeichel deler ud af sin massive engelske fodboldviden på 6’eren.

En af Danmarks største fodboldikoner, Peter Schmeichel, bliver nemlig ny ekspert på 6’erens Premier League-dækning. Allerede i morgen, lørdag, debuterer han som ekspert på kanalen, der sender topholdet Leicesters kamp mod Norwich – en kamp, hvor sønnen Kasper Schmeichel vogter buret for Leicester.

”Jeg ser frem til at blive en del af Discoverys dækning fra Premier League på 6´eren. Kanalen er kendetegnet ved en høj grad af faglighed, og holdet der laver programmerne fra Premier League, består af dedikerede og dygtige mennesker. Mange af dem har jeg tidligere haft fornøjelsen af at arbejde med, og jeg er sikker på, at de vil gøre alt for, at jeg falder godt til,” siger Peter Schmeichel om aftalen.

Med sin imponerende fortid i blandt andet Manchester United bidrager Peter Schmeichel desuden med sin betragtelige ekspertviden under Capital One Cup-finalen på søndag, når Liverpool og Manchester City skal forsøge at sikre sig sæsonens måske eneste titel på Wembley Stadium.

”Der er lighedstegn mellem Peter Schmeichel og Premier League. Nu kommer månederne, hvor det er spillerne med den stærkeste karakter og udstråling, der afgør kampen om mesterskabet. Og Peter ved fra sin egen tid som aktiv, hvordan man præsterer under pres, og samtidig kender han alt til mekanismerne uden for banen. Han bliver et stærkt kort for os og vil med sin indsigt skærpe oplevelsen for seerne,” fastslår Anders Bay, der er konstituerende sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark.

Aftalen med Peter Schmeichel betyder, at grundstammen fra det danske landshold, der i 1992 vandt Europamesterskabet, nu er samlet på Discovery Networks Danmarks kanaler. Flemming Povlsen er fast mand på Alka Superliga- dækningen på Eurosport 2 og Canal 9, og Brian Laudrup dækker det danske fodboldlandshold eksklusivt på Kanal 5, samt kampene fra engelsk fodbold på 6’eren.

Discovery Networks Danmark sender fra sommer 50 pct. af Premier League-kampene eksklusivt og tilfører dermed endnu mere topfodbold til den eksisterende portefølje med blandt andet Alka Superliga, La Liga, Serie A, Europa League, Bundesliga.

I samme kategori

Back to top button