Streamingnyt

Paramount+ kommer til at koste 59 kr. om måneden

Paramount+ lanceres i Danmark og Norden den 25. marts. Nu har man så frigivet flere detaljer omkring pris og indhold. Læs mere herunder.

Paramount+ Det koster streamingtjenesten

Prisen for streamingtjenesten bliver på 59 kr. om måneden, og det giver adgang til en lang række originale produktioner og eksklusivt indhold.

Sådan man kan se Paramount+ i Danmark

Ved lanceringen er Paramount+ tilgængelig online på ParamountPlus.com og direkte på smartphone og smart-TV via Paramount+-appen til iOS, Android, Apple TV, Android TV og Amazon Fire TV. Desuden kan man se Paramount+ via partnerne Nuuday (YouSee / YouTV) og Allente (Canal Digital), mens flere partnere er på vej.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det kan du se på Paramount+

Paramount lover et væld af underholdning og ikoniske fan-favoritter for folk i alle aldre og til en konkurrencedygtig pris. Paramount+ vil i løbet af 2021 tilbyde ca. 6.000 episoder og film.

Paramount+ vil byde på eksklusive titler fra SHOWTIME, CBS og Paramount Studios samt Paramount+ originalproduktioner, eksklusive dramaer og film fra Paramount, udvalgte eksklusive “first run”-film samt en fantastisk blanding af globalt og lokalt premium-indhold inden for et væld af genrer.

Eksklusivt indhold fra SHOWTIME

Paramount+ er desuden det eksklusive hjem for alle kommende SHOWTIME-premierer, og fra marts vil det være her, du kan se eksklusive premierer på nye, unikke serier.

Fanfavoritter som Dexter, Ray Donovan, The Affair, Black Monday og City on a Hill er blandt de publikumsfavoritter, som vil være at finde i 2021-biblioteket.

Andre eksklusive SHOWTIME-premierer, der er blevet annonceret til Paramount+, er en reboot af Dexter, American Rust og det længe ventede drama First Lady (arbejdstitel), der bliver instrueret at danske Susanne Bier, og hvor Oscar-, Emmy- og Tony®-vinderen Viola Davis, ud over at producere serien også spiller førstedamen Michelle Obama. Michelle Pfeiffer og Gillian Anderson spiller henholdsvis Betty Ford og Eleanor Roosevelt.

Paramount+ Originals og Exclusives

yellowstone s3

Den nye streamingtjeneste byder på premium Paramount+ originale og eksklusive nye serier. Til lanceringen kan man på tjenesten se den nye sæson af Yellowstone samt den anmelderroste serie On Becoming a God in Central Florida med Kirsten Dunst i hovedrollen.

Bekræftet titler på lanceringsdagen

Two Weeks to Live

Two Weeks to Live, med Maisie Williams i hovedrollen.

Se trailer her

 

Everyone is Doing GreatIndie-komedien Everyone is Doing Great, skrevet og instrueret af James Lafferty og Stephen Colletti fra One Tree Hill, som også spiller med i serien.

Se trailer her

 

jordan peele twilightDe første to sæsoner af Jordan Peeles The Twilight Zone.

Se trailer her

 

 • Den europæiske action-thriller Mirage
 • De mexicanske sci-fi-mysterie Dani Who?
 • Krimidramaet The Coroner sæson 1 og 2

Paramount+ originale og eksklusive titler, der kommer til Paramount+ i Norden senere, inkluderer:

 • The Man Who Fell to Earth, med den Oscar-nominerede og BAFTA-vindende skuespiller Chiwetel Ejiofor, baseret på forfatter Walter Tevis bog af samme navn og den ikoniske film fra 1976 med David Bowie i hovedrollen. Serien følger en ny fremmed karakter fra rummet, der ankommer til Jorden ved et vendepunkt i den menneskelige udvikling, hvor han skal konfrontere sin egen fortid for at bestemme vores alle sammens fremtid
 • Mayor of Kingstown, Taylor Sheridan giver et indblik i USA’s største nederlag indkapslet i en enkelt by
 • Lioness fra skaberen Taylor Sheridan
 • The Offer, en serie fra den Oscar- og Emmy-nominerede fortatter Michael Tolkin, der handler om skabelsen af “The Godfather” – en af de mest legendariske film i Paramounts historie
 • Guilty Party med Kate Beckinsale produceret af CBS Studios
 • The Harper House, produceret af CBS Studios
 • Halo
 • Y:1883 – der er en forløber til serien Yellowstone

Indhold til børn og familier

Paramount+ bliver også stedet for noget af det bedste indhold til børn og familier, herunder SvampeBob Firkant, Teenage Mutant Ninja Turtles, Dora Udforskeren og PAW Patrol. Indholdet kommer dels fra Nickelodeons store indholdskatalog, dels fra en række helt nye originale produktioner baseret på nogle af de mest elskede karakterer fra brandets historie.

Ved lanceringen byder Paramount+ på Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years, der er den første “spinoff” nogensinde fra SvampeBob-universet. Kamp Koral er en computeranimeret serie, der tager seerne tilbage i tiden til karakterernes allerførste møde på havbunden på en sommerlejr ud over det sædvanlige.

Senere på året kan børn og voksne glæde sig til serien The Astronauts, der er den første samproduktion mellem Nickelodeon Studios og Imagine Kids+Family. I den helt nye serie møder vi en gruppe børn, der kommer på deres livs eventyr, når de ved en fejl sendes ud i det ydre rum.

Blockbuster-film

Paramount+ bliver også hjemsted for en samling af de største Blockbuster-franchises, herunder Mission Impossible, Indiana Jones, Godfather Trilogy samt nye, eksklusive film ved lancering som Light of My Life, Tesla, Capone, Survive the Night, Wild Rose, Escape from Pretoria og Trouble.

Comedy

Comedy er en af de mest populære genrer at streame, og Paramount+ byder derfor også på et hav af det allerbedste comedy. I Norden kan seerne se frem til at kunne se alle sæsoner af South Park, samt Awkwafina: Nora from Queens, Corporate, The Other Two, The Daily Show, The Roast franchise, Broad City, Drunk History og meget mere.

Reality og dokumentarer

Paramount+ byder på en række nye premierer fra kendte MTV-formater, bl.a. The Hills sæson 2, der kommer i maj. Ved lanceringen kan seerne også se frem til originalproduktionen Story of Songs, hvor hver episode dykker ned i et musikalsk hit fra berømte kunstnere som Madonna, Celine Dion og Nirvana.

Paramount+ byder også på et kæmpe bagkatalog med reality-hits som Jersey Shore, Ex on the Beach, Catfish og meget mere. Streamingtjenesten tilbyder desuden mere end 100 episoder fra Smithsonian Channel, der dækker videnskab, natur, kultur, historie, luft- og rumfart og dokumentarfilm med titler som An American Aristocrat’s Guide to Great Estates og Mystic Britain.

Lokalt indhold

Gennem selskabet VIS, der er en en division af ViacomCBS Networks International, vil producenter og indholdsskabere fra hele verden også få debut på Paramount+ med lokalt indhold. I Danmark og Norden får den elskede serie, Hunden Ib, sæson 2, eksklusiv premiere på Paramount+ til sommer.Paramount+ Nordic | This is | Coming Soon
Paramount+ Nordic | This is | Coming Soon


Kilde: Paramount presse

Læs også


Image

I samme kategori

Back to top button