Branche-Nyt

Panasonic præsenterer skræddersyede VIERA Home Screens

Eksempel på Panasonics FC Barcelona Homescreen
Eksempel på Panasonics FC Barcelona Home Screen

Panasonic annoncerede under IFA et samarbejde med Eurosport og YouTube, nemlig lanceringen af specialdesignede Partner Home Screens, som leverer skræddersyet Home Screen-indhold til seerne via VIERA fladskærms-tv.

Panasonic har udviklet forudindstillede Home Screens efter succesen med VIERA my Home Screen, der blev lanceret i marts 2013. Udviklingen af forudindstillede Home Screens giver brugerne hurtig og nem adgang til udbydernes indhold. Fra efteråret 2013 vil Panasonics brugere kunne få adgang til den nye Home Screen Collection-funktion og indlæse Eurosport og YouTube Partner Home Screens direkte på deres VIERA fladskærms-tv. 

“Vores samarbejde med Eurosport og YouTube om udviklingen af Partner Home Screens lever op til vores løfte om at tilbyde innovativ teknologi, som bedst opfylder vores kunders behov. Partner Home Screen-funktionen gør det muligt, nemt og bekvemt, at skabe en forudindstillet skærm, der er skræddersyet til brugerens præferencer. Den giver også vores partnere en glimrende mulighed for at promovere deres indhold, fremme deres online-trafik og øge muligheden for abonnementer,” siger chef Jordi Rincon, IPTV Business Development, Panasonic. 

Eurosport Home Screen – sportsnyheder minut for minut
Eurosport Home Screen er designet til at vise opdateret indhold fra Eurosport på et øjeblik. Seerne kan se live kampe, læse de seneste sportsnyheder, se højdepunkter eller blot tjekke de seneste live scores. 

“Vores kunder er passionerede sportsfans og kræver opdateret information om alle deres foretrukne sportsgrene. En af Eurosports vigtigste opgaver er at stille sportslig information i realtid til rådighed for vores seere. Panasonic Home Screen giver os en fremragende platform til at præsentere det bedst mulige indhold for seerne i et nemt og tilgængeligt format,” siger direktør Arnaud Maillard, Internet & New Media, Eurosport. 

YouTube Home Screen
Download Home Screen for YouTube, og med blot ét klik får du adgang til de mest populære video-feeds og populært indhold fra YouTube. For at se flere YouTube videoer, skal du blot klikke på YouTube-logoet og starte den nyeste app med alle de funktioner, kanaler og indhold, som du elsker. 

Eurosport og YouTube Home Screens kan downloades frit fra Panasonics nye Home Screen Collection-funktion, der også giver brugeren adgang til flere andre specielle Home Screens, såsom FC Barcelona eller Social Media. Der vil også være adgang til widgets og et stort udvalg af baggrunde, så brugeren kan skræddersy udseendet på sin Home Screen. 

Produkttilgængelighed
Home Screen Collection-funktionen, som giver adgang til Eurosport- og YouTube gennem Smart VIERA-tv, er tilgængelig på alle 2013 Smart VIERA-tv, der udkommer fra den 8. oktober 2013. Funktionen er allerede tilgængelig på det nye 4K-tv WT600, når det ankommer til butikkerne. Eurosport Home Screen er tilgængelig i Europa med undtagelse af Frankrig og Kasakhstan.

Kilde: Panasonic

I samme kategori

Back to top button