Branche-Nyt

Oversigt: TV-pakker under 100 kroner pr. måned – opdateret

tv-pakke for mindre end 100 kronerStadig flere danskere dropper tv-pakken eller skifter til en mindre tv-pakke  I denne oversigtsartikel kigger vi på, hvad du kan se for under 100,-./måned. Altså et niveau der matcher de fleste af de store streamingtjenester.

Du må streame for at holde prisen nede

For at komme ned på den pris, har vi også kigget på tv-pakker via streaming, hvor More TV er ny udbyder af prisgunstig tv-pakke, bare du har en internetforbindelse. Lige nu her medio januar 2019, så kræver deres løsning også, at du investerer i deres medieboks til 649,- for at komme i gang. Der kommer web tv mulighed senere (Android, IOS, Apple TV), men ikke Chromecast.

Telia TV er også en mulighed eftersom de holder prisen indtil videre også her i 2019. Med Telia TV behøver du ikke en tv-boks, men kan streame det via Chromecast eller Apple TV. Ønsker du tv-boks så tager Telia 699,- for den.

Vi medtager også TV 2 Play som en mulighed i vores oversigt. Her skal du således også streame. Eneste mere traditionelle tv-udbyder i vores liste er Boxer TV 2 alene løsningen. Via egen tv-antenne har du her mulighed for at se det via din fladskærms tv-tuner. Men TV 2 alene kort koster 399,- i oprettelse, derfor bliver det oversigtens dyreste over 6 måneder. Kan man nøjes med DR kanaler og TV 2 regional, så er det også muligt med egen tv-antenne naturligvis.

TV-pakker under 100 kroner / måned

TV-pakke # Kanaler Top/Alle kanaler Pris md. Pris 6 mdr.
Antenne + TV 2 Play kun TV 2 liveAntenne + TV 2 Play kun TV 2 live 9
TV 2
Se kanaler
49,- 294,-
More TVMore TV 33
Se kanaler
65,- 539,-
discovery+ Underholdning + Livediscovery+ Underholdning + Live 7
*Kanal 5
Se kanaler
99,- 594,-

More TV: + 649,- for tv-boks. Web TV uden boks på vej (Android, iOS, Apple TV)

Pris 6 mdr. inkl. evt oprettelse og betalingsgebyr samt evt. gratis måned.

Tal opdateret januar 2019 af DIGITALT.TV. Med forbehold for fejl.

Begrebet Top 8 kanaler

Top 8 kanaler er de, ifølge Gallup, mest sete 8 ikke licensfinansierede kanaler. Vi har derfor medtaget antallet af Top 8 i vores sammenligning, så du har et indtryk af, hvor mange af de mest populære kanaler, der indgår. Som forventet er det ikke så mange, når vi er i denne prisklasse. Udover TV 2 hovedkanalen, så er Kanal 5 eneste Top 8 kanal, der er repræsenteret i denne prisklasse.

Da vi kiggede på tv-pakker i denne prisklasse tilbage i 2017, så nåede vi op på 4 Top 8 kanaler via TV 2 Play, men deres billigste pakke er nu steget fra 99,- til 109,- om måneden og falder derfor udenfor vores prisniveau i denne artikel.

I stedet for at bruge egen tv-antenne til DR kanalerne, kan du naturligvis også vælge at streame DR’s kanaler via DR TV app’en. Denne og TV 2 Play samt Telia TV kan benyttes via Chromecast eller Apple TV på din fladskærm.

Er du villig til at betale mere for din tv-pakke så tjek vores mere komplette guide her, der også har mulighed for at søge efter pakker med specifikke top 8 kanaler.

I samme kategori

Back to top button