Nyheder

Overlevede Hitler anden verdenskrig? – Hunting Hitler på History

I 2014 frigav FBI flere end 700 sider hemmeligstemplede dokumenter, som sandsynliggør muligheden for, at Adolf Hitler overlevede og flygtede til Sydamerika efter Nazitysklands fald.

Et nyligt offentliggjort notat fra den legendariske FBI-chef J. Edgar Hoover konkluderer: “Amerikanske militærembedsmænd i Tyskland har aldrig fundet Hitlers lig, og der findes heller ingen troværdige kilder, som med sikkerhed kan bekræfte, at Hitler er død.”

HISTORYs nye serie i otte dele, Hunting Hitler, følger et hold af førende efterforskere, som genåbner verdens mest berømte, uopklarede sag i et ambitiøst forsøg på at opklare, om en af historiens mest notoriske krigsforbrydere, Adolf Hitler, faktisk overlevede anden verdenskrig.

Hunting Hitler har premiere på HISTORY lørdag d. 7. november kl. 22.

Lykkedes det verdens mest eftersøgte person at udføre historiens største forsvindingsnummer i håb om en dag at genoplive nazisternes drøm? CIA-veteran gennem 21 år og en af de mest respekterede militære efterforskere, Bob Baer, og den højtstående krigsforbryderjæger dr. John Cencich står i spidsen for et hold af internationale eksperter på den ultimative menneskejagt.

I løbet af serien undersøger eksperterne – herunder internationale efterforskere, nazijægere, retsmedicinere og journalister – mysteriet om et af de mest berygtede dødsfald i det 20. århundrede. Ved hjælp af nye ledetråde fra afklassificerede efterretningsdata samt moderne teknologi genåbner Baer den 70 år gamle sag for at iværksætte en global efterforskning.

Holdet afslører bl.a. en uhyggelig nazirede langt inde i den argentinske jungle og mystiske flyrester i et sumpområde i Colombia. De dykker også efter spor af en savnet U-båd, som kan have været brugt til at transportere Hitler ud af Europa, da Nazityskland kollapsede.

Internationalt vil Hunting Hitler blive vist på HISTORY i flere end 180 lande og regioner, og det er A+E Networks, der er ansvarlig for den globale distribution af serien.

Hunting Hitler er produceret for HISTORY af Karga Seven Pictures. Emre Sahin, Sarah Wetherbee og Kelly McPherson er executive producers for Karga Seven Pictures. Jason Wolf er også executive producer på serien, mens Tim Healy er executive producer for HISTORY.

Kilde: History

I samme kategori

Back to top button