Nyt politisk magasin på TV 2 NEWS – 1240K

| onsdag 03. apr, 2013 13:26 | 2 Kommentarer

1240kLørdag 6. april kl. 10 er der premiere på et helt nyt politisk magasin på TV 2 NEWS med Lotte Mejlhede som vært. Magasinet, der får titlen ”1240K” efter postnummeret på Christiansborg, debatterer ugens topaktuelle politiske emner.

I programmet udfordrer politikere hinanden og de to politiske kommentatorer Søs Marie Serup og Kristian Madsen står klar til at holde øje med fakta, argumenter og spin.

De fire politikerhold, der deltager på skift, er Claus Hjort Frederiksen (V) og Henrik Sass Larsen (S), Søren Espersen (DF) og Zenia Stampe (R), Jakob Ellemann-Jensen (V) og Mattias Tesfaye (S) samt Pernille Skipper (EL) og Joachim B. Olsen (LA).

– Vi elsker engageret politisk debat på NEWS, og ”1240K” bliver et magasinprogram, hvor vi blander politikere og kommentatorer. I programmet prøver vi nye formater af, hvor politikerne udfordrer hinanden på skift og kan ringe til en ven for at udbygge deres argumenter yderligere, og hvor de politiske kommentatorer kommer på banen på en helt ny måde, siger Mikkel Hertz, kanalchef for TV 2 NEWS.

”1240K” har premiere lørdag 6. april og sendes hver lørdag kl. 10, 13 og 21. De to politikere, der deltager i programmet, vælger hver et tema og en udfordring til modparten til hver sin halvdel af programmet. Undervejs kan politikerne bl.a. ringe til en ven for at udbygge deres argumentation yderligere.

TV 2 NEWS har yderligere to faste politiske magasinprogrammer: ”Tirsdagsanalysen” med kommentatorerne Peter Mogensen og Michael Kristiansen og med Lotte Mejlhede som vært og weekendens udenrigspolitiske magasin ”Ellemann|Lykketoft” med de to tidligere udenrigsministre som kommentatorer og med Poul Erik Skammelsen som vært.

Kilde: TV 2

Del på:

Tags:

Gemt under:: TV-Nyt

2
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
0 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
Peter Sørensen

Tv News – program 1240 K Jeg har tidligere besværet mig over at studie værten Lotte Mejhede stod på en skammel, hvilket fjernede fokus på programmets indhold. Det ændrede I ved at lave en slags persienne foran deltagerne så man ikke kunne se at Lotte Mejhede stod på en skammel. Det var fint, men så har I sendt Lotte til Bryssel – håber hun har fået skamlen med. Ny vært er nu Charlotte Beder (flot og meget kompetent vært), men nu er benene igen synlige på deltagerne og her må jeg igen pointere at Charlottes ben i stramme bukser og… Læs mere »

parabolgutten returns

Jeg tror ikke du interesserer dig nok for politik, hvis du går så meget op i en skammel i programmet eller ej.