TV-Nyt

Nyt politisk magasin på TV 2 NEWS – 1240K

1240kLørdag 6. april kl. 10 er der premiere på et helt nyt politisk magasin på TV 2 NEWS med Lotte Mejlhede som vært. Magasinet, der får titlen ”1240K” efter postnummeret på Christiansborg, debatterer ugens topaktuelle politiske emner.

I programmet udfordrer politikere hinanden og de to politiske kommentatorer Søs Marie Serup og Kristian Madsen står klar til at holde øje med fakta, argumenter og spin.

De fire politikerhold, der deltager på skift, er Claus Hjort Frederiksen (V) og Henrik Sass Larsen (S), Søren Espersen (DF) og Zenia Stampe (R), Jakob Ellemann-Jensen (V) og Mattias Tesfaye (S) samt Pernille Skipper (EL) og Joachim B. Olsen (LA).

– Vi elsker engageret politisk debat på NEWS, og ”1240K” bliver et magasinprogram, hvor vi blander politikere og kommentatorer. I programmet prøver vi nye formater af, hvor politikerne udfordrer hinanden på skift og kan ringe til en ven for at udbygge deres argumenter yderligere, og hvor de politiske kommentatorer kommer på banen på en helt ny måde, siger Mikkel Hertz, kanalchef for TV 2 NEWS.

”1240K” har premiere lørdag 6. april og sendes hver lørdag kl. 10, 13 og 21. De to politikere, der deltager i programmet, vælger hver et tema og en udfordring til modparten til hver sin halvdel af programmet. Undervejs kan politikerne bl.a. ringe til en ven for at udbygge deres argumentation yderligere.

TV 2 NEWS har yderligere to faste politiske magasinprogrammer: ”Tirsdagsanalysen” med kommentatorerne Peter Mogensen og Michael Kristiansen og med Lotte Mejlhede som vært og weekendens udenrigspolitiske magasin ”Ellemann|Lykketoft” med de to tidligere udenrigsministre som kommentatorer og med Poul Erik Skammelsen som vært.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button