MånedsguidesViaplay

Nyt på Viaplay juni 2024

Nyt på Viaplay juni 2024 guiden er klar og byder blandt andet på premieren på en ny omgang Paradise Hotel.

George Clooney og Julia Roberts kan opleves i Ticket to Paradise, mens du kan også opleve den vilde historie om GameStop i filmen Dumb Money og så er der nye afsnit af Strandhotellet og premiere på den britiske krimi The Capture. Der er også gensyn med serien Mad Men i juni.

Filtrér oversigten

lørdag 1. juni
Mad Men - Promo Season (saison) 1
1 jun 2024
00:00

Mad Men

Serie | Drama | Komplet Serie | 8.7 | 2007–2015
Læs omtale

Serien Mad Men, der har vundet adskillige priser og høstet stor anerkendelse verden over, vender tilbage til skærmen. Mad Men giver en dybdegående skildring af 1960’ernes reklameverden i New York. Serien har tidligere været tilgængelig på Netflix. Denne gang kan du så se eller gense serien på Viaplay fra 1. juni. Serien har i en periode ellers kun været at finde som lejeindhold.

Mad Men giver en dybdegående skildring af 1960’ernes reklameverden i New York.

Hovedpersonen, den højt respekterede Don Draper, er kongen af reklamebranchen. Men bag hans succes ligger utroskab, personlige dæmoner og en hemmelighed, som har fulgt ham siden Koreakrigen.

Peggy Olson, en sekretær hos bureauet, klatrer op ad karrierestigen for at blive en af bureauets mest værdifulde tekstforfattere. Hendes rejse giver et fascinerende indblik i kvinders rolle i arbejdsstyrken i denne periode.

Dyk ned i Don Drapers mystiske fortid og Peggy Olsons ambitiøse karriereudvikling i denne serie, der byder på en fascinerende udforskning af det amerikanske samfund i en tid med stor forandring.

Der er 7 sæsoner, så der er masser at gå i gang med fra 1. juni på Viaplay, måske som din sommerferie binge serie.

PIG - Official Trailer - In Theatres July 16
1 jun 2024
00:00

Pig

Film | Drama Thriller | 6.9 | 2021
Læs omtale

En ensom trøffeljæger forlader trygheden i Oregons vildmarker for at opsøge den bybo, der har stjålet hans trøffelgris. I Portland finder han både den, han søger, og den brogede fortid, han helst vil glemme. Nicholas Cage har modtaget en pris for sin følelsesladede optræden i den usædvanlige gastro-thriller.

Benedict Cumberbatch and Claire Foy star in THE ELECTRICAL LIFE OF LOUIS WAIN | Official Trailer
1 jun 2024
00:00

The Electrical Life of Louis Wain

Film | Drama | 6.8 | 2021
Læs omtale

Britisk drama om kunstneren Louis Wain (Benedict Cumberbatch) der blev kendt i det Victorianske England for sine surrealistiske malerier af katte, men som også kæmpede med sit mentale helbred og pengeproblemer.

White Elephant Trailer #1 (2022) | Movieclips Trailers
1 jun 2024
00:00

White Elephant

Film | Action | 4.4 | 2022
Læs omtale

Som sit sidste job skal Gabriel Tancredi myrde et af politiets vidner. Men da opgaven kører af sporet, bryder den ellers pedantiske lejemorder reglerne – og bliver nu jagtet af det kartel, han har arbejdet for hele sit liv.

mandag 3. juni
Hot Yachts Miami
3 jun 2024
00:00
Læs omtale

En gruppe festglade yachtmæglere fra Florida konkurrerer hensynsløst om at sælge alt fra motorbåde til superyachter til 100 millioner dollars. Forbered dig på store personligheder og endnu større både!

tirsdag 4. juni
A Journal for Jordan Netflix
4 jun 2024
00:00

A Journal for Jordan

Film | Drama | 6.0 | 2021
Læs omtale

A Journal for Jordan er baseret på den sande historie om en udsendt soldat, der begynder at føre en dagbog med kærlighed og råd til sin lille søn.

COPSHOP Trailer (2021) Gerard Butler, Frank Grillo
4 jun 2024
00:00

Copshop

Film | Action Thriller | 6.2 | 2021
Læs omtale

En snu svindler på flugt fra en farlig snigmorder planlægger at skjule sig på en lokal politistation – men da snigmorderen dukker op, bliver en uerfaren og intetanende betjent fanget i krydsilden.

Paradise Hotel Sæson 20
4 jun 2024
22:30

Paradise Hotel – Sæson 20

TV3
Reality | Ny Sæson
Læs omtale

Paradise-legenderne Nadja H, Vivi, Sinan, Victor og Lukas får kamp til stregen, når spillet går i gang på det ikoniske Paradise Hotel den 4. juni på Viaplay og TV3. Der er fuld smadder på dramaet fra start, når Rikke og Olivia begynder sæsonen med et vildt twist, der med hjælp fra Anne P, Philip May og Naja Stencel, får stor betydning for årets startcast.

9 unge, smukke mennesker træder ind i deres livs eventyr – eller det tror de, at de gør; for allerede fra start bliver deltagerne sat på en helt afgørende prøve. For som Rikke og Olivia siger:

– Paradise er ikke kun sjov og spas. I skal også kunne kæmpe for jer selv. Fordi det bliver ikke jer allesammen, der får lov at flytte ind på Paradise.

Dém, der kommer igennem nåleøjet (og dem, der ikke kommer igennem nåleøjet), har ingen idé om, hvad der venter på den anden side; for sæson 20 bliver en sæson med fuld smadder på vilde twists, taktik, drama, fest, flirt, forelskelse og hårde dilemmaer, hvor gæsterne gang på gang skal vælge, om venskab og kærlighed betyder mere end spillet, når der skal kæmpes om stole og dermed overlevelse.

Der er naturligvis også masser af fest, flirt og forelskelse i luften på Paradise Hotel – men kærligheden er ikke altid nem; og slet ikke, når flere parter er involveret og følelser kommer i klemme. Og når kærligheden pludselig støder sammen med spillet, gælder alle kneb. For spørgsmål er: Kommer man længst ved at spille ærligt eller ved at lyve sig igennem spillet?

Dét vil meget snart vise sig, når porten atter åbnes til Paradise Hotel og der skal kæmpes hele vejen til troskabstesten og den halve million kroner.

Her er hele startcast på sæson 20 af Paradise Hotel, som kan ses på Viaplay og TV3 fra 4. juni: 

Cille, 25 år, fra Herlev – Instagram: cille_henriksen

Daniel, 27 år, fra København – Instagram: danielguldberg

Emilie, 23 år, fra København – Instagram: emilielnielsen

Hector, 24 år, fra Silkeborg – Instagram: notmexi

Marco, 22 år, fra Aalborg – Instagram: marcolilliedal

Mads, 25 år, fra Aarhus – Instagram: madsholmgrenn

Nadia A, 26 år, fra Horsens – Instagram: nadiaabrahamsen

Patricia, 26 år, fra Nakskov – Instagram: patriciaschlander

Sofie, 24 år, fra København – Instagram: sofiebendix

torsdag 6. juni
Dreamin' Wild | Official Trailer  | In Theaters August 4
6 jun 2024
00:00

Dreamin’ Wild

Film | Drama | 6.5 | 2022
Læs omtale

I slutningen af 70’erne drømmer brødrene Donnie og Joe Emerson om at indspille en plade. Med deres families støtte lykkes dem, men uden et pladeselskab i ryggen ryger den snart ud i glemslen.

fredag 7. juni
Beast - Biografpremiere 22. september (dansk trailer)
7 jun 2024
00:00

Beast

Film | Horror | 5.6 | 2022
Læs omtale

Beast har har Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries og Sharlto Copley i hovedrollerne.

Idris Elba spiller hovedrollen i denne adrenalinpumpende thriller om en far og sine to teenagedøtre, der bliver jagtet af en aggressiv løve, der skal bevise, at savannen kun har én apex rovdyr.

Elba spiller Dr. Nate Samuels, en ægtemand, der for nylig er blevet enke, og som vender tilbage til Sydafrika, hvor han første gang mødte sin kone, på en længe planlagt tur til et vildtreservat med sine to døtre. Men det, der begynder som en oplevelsesrejse, bliver en frygtindgydende kamp om overlevelse, da en hanløve, som har overlevet blodtørstigt krybskytteri, nu ser alle mennesker som sin fjende, og begynder at forfølge familien.

Beast er instrueret af den visuelle og eksperimenterende islandske filminstruktør Baltasar Kormákur, der er kendt for bl.a. Everest, 2 Guns og Contraband.

lørdag 8. juni
Paradise City
8 jun 2024
00:00

Paradise City

Film | Action
Læs omtale

Dusørjægeren Ryan Swan får at vide, at hans far – ordenshåndhæveren Ian Swan – er blevet dræbt, mens han jagtede en forbryder på Maui. Ryan flyver til øen med flere spørgsmål end svar og opsøger sin fars tidligere partner Robbie Cole. De finder hurtigt frem til at den lokale iværksætter Arlo ’Buck’ Buckley i virkeligheden er en berygtet narkobaron, som har været på flugt i 15 år. Efter Robbie bliver taget til fange, har Ryan valget mellem at afsløre Buck for den, han er og dermed risikere, at Robbie bliver slået ihjel, eller samarbejde med den lokale kriminelle underverden for at bringe Buck til fald og redde Hawaiiøerne fra anarki.

søndag 9. juni
Strandhotellet - Sæson 3 Viaplay
9 jun 2024
00:00

Strandhotellet – Sæson 3

Serie | Drama | Ny Sæson | 3.5 | 2023–
Læs omtale

Krimidronningen Camilla Läckberg står bag den moderne sæbeopera med krimi-træk Strandhotellet, hvor både første og anden sæson slog seerrekorder. Nu kan seerne se frem til tredje sæson af serien, som foregår i kystbyen Saltsjövik og kredser om en vidtrækkende rivalisering mellem erhvervsfamilierne Gyllenmark og Grip. Premieren er den 9. juni på Viaplay.

– Endelig kan seerne igen dykke ned i Strandhotellets intriger. Jeg har savnet karaktererne og bemærket, at seerne også har gjort det, så det føles dejligt, at ventetiden endelig er forbi, og at tredje sæson kommer allerede i juni på Viaplay. Denne sæson byder på nye ansigter, og som sædvanlig er ingen sikre, og mange mørke hemmeligheder kommer til overfladen, siger Camilla Läckberg.

Tredje sæson byder på flere nye navne som Hanna Asp, Nadja Sofi, Astrid Morberg, Milton Noel Malmström, Yussra El Abdouni, Bengt Bauler og Erik Segerstedt. For sidstnævnte bliver det også hans skuespillerdebut i Strandhotellet.

– Efter at have fejlet voldsomt i ansøgningen til teaterlinjen på gymnasiet, opgav jeg tidligt mine skuespillerdrømme. Men da de ringede og spurgte, om jeg kunne komme til audition på Strandhotellet, føltes det som en perfekt udfordring og en chance for revanche. Det viste sig at være alt, hvad jeg har drømt om, siden jeg var barn, og lidt til. At få lov at sidde sammen med Samuel Fröler, som skældte mig ud ved et kaffebord, var noget af det sjoveste, jeg nogensinde har lavet, siger Erik Segerstedt.

Tredje – og også allerede fjerde – sæson er optaget med Samuel Fröler, Jenny Ulving McCabe, Sofia Karemyr, Filip Wolfe Sjunnesson, Marianne Mörck, Irina Eidsvold Tøien, Rennie Mirro, Ylvali Rurling, Ruben Karsberg, Peter Eriksson, Ellen Lion Siöö, Rojan Telo og Victor von Schirach i tilbagevendende roller.

Tredje sæson af Strandhotellet består af otte afsnit med premiere på Viaplay og TV3 den 9. juni. Jenny Grewdahl er producer og Kristoffer Graci executive producer fra Creative Society Production. Johan Ingler er hovedforfatteren.

tirsdag 11. juni
The Capture Viaplay
11 jun 2024
00:00

The Capture

Serie | Krimi Thriller | 7.9 | 2019–
Læs omtale

Da en britisk soldat bliver anklaget for en forbrydelse, begynder den ihærdige unge kriminalbetjent, der tager sig af hans sag, at afdække en omfattende sammensværgelse.

torsdag 13. juni
Showdown At The Grand | Official Trailer | 2023
13 jun 2024
00:00

Showdown at the Grand

Film | Action Komedie | 4.8 | 2023
Læs omtale

Biografejer George tvinges til at forsvare sin familieforretning, da en gruppe ejendomsmæglere kaster deres kærlighed på hans biograf. Sammen med en action-stjerne tager han kampen op, når kunsten imiterer livet i en dødelig duel.

fredag 14. juni
DUMB MONEY - Official Trailer (HD)
14 jun 2024
00:00

Dumb Money

Film | Drama Komedie | 6.9 | 2023
Læs omtale

Baseret på den vanvittige sande historie om en gruppe almindelige mennesker, der vendte op og ned på Wall Street og blev rige ved at gøre videospilsbutikken GameStop til verdens hotteste virksomhed.

MORBIUS - Official Trailer (HD)
14 jun 2024
00:00

Morbius

Film | Action | 5.2 | 2022
Læs omtale

Da biokemikeren Michael Morbius forsøger at helbrede sig selv for en sjælden blodsygdom, smitter han utilsigtet sig selv med en form for vampyrisme i stedet.

lørdag 15. juni
Halloween Ends – I biografen 13. oktober (dansk trailer)
15 jun 2024
00:00

Halloween Ends

Film | Gyser Horror | 5.0 | 2022
Læs omtale

Den vedvarende kamp mellem Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) og den skræmmende Michael Myers finder sin afslutning. Efter adskillige år er det stadig lykkedes den vanvittige maskerede morder at undvige døden, og han efterstræber nu både Laurie og hendes familie. I dette tredje afsnit af den nervepirrende saga, der begyndte med publikumssuccesen Halloween (2018), afslutter instruktøren David Gordon Green sin trilogi med en neglebidende, episk finale.

tirsdag 18. juni
NASHVILLE on CMT | Official Trailer feat. Connie Britton and Hayden Panettiere
18 jun 2024
00:00

Nashville

Serie | Drama | 7.7 | 2012–2018
Læs omtale

Countrydronningen Rayna James’ glansdage er forbi, og hun er nu opvarmning for Juliette Barnes – en ung, sexet og fremgangsrig countrysanger. Deres forskelligheder skaber snart konflikter mellem dem.

fredag 21. juni
Poker Face - Official Trailer
21 jun 2024
00:00

Poker Face

Film | Thriller | 5.2 | 2022
Læs omtale

Techmilliardæren og gambleren Jake Foley er vant til at spille poker med høje indsatser og giver sine venner en chance for at vinde flere penge, end de nogensinde har drømt om. Men det har en pris.

lørdag 22. juni
Greatest Days - Official Trailer 2023
22 jun 2024
00:00

Greatest Days

Film | Komedie | 5.7 | 2023
Læs omtale

Vi følger fem bedste veninder, anført af Rachel, som bruger alle deres vågne timer på at snakke om og dyrke boybandet The Boys. 25 år senere vinder Rachel billetter til en reunion koncert med bandet i Athen.

tirsdag 25. juni
INFINITE STORM Trailer (2022) Naomi Watts, Thriller Movie
25 jun 2024
00:00

Infinite Storm

Film | 5.2 | 2022
Læs omtale

Under bestigningen af Mount Washington i New Hampshire beslutter en erfaren bjergbestiger at vende om, før hun når tinden, da en snestorm nærmer sig. På vej ned møder hun en mand, der er strandet alene, og hun påtager sig at få dem begge ned fra bjerget, før mørket falder på, og de vil bukke under for stormen. Baseret på en sand historie.

fredag 28. juni
Ticket to Paradise – I biografen 15. september (dansk trailer)
28 jun 2024
00:00

Ticket to Paradise

Film | Komedie | 6.1 | 2022
Læs omtale

Oscar®-vinderne George Clooney og Julia Roberts genforenes som de fraskilte ægtefæller David og Georgia, der er på en fælles mission om at forhindre deres forelskede datter i at begå den samme fejl som de engang gjorde. Ticket to Paradise fra Working Title, Smokehouse Picture og Red Om Films er en romantisk komedie om den søde overraskelse ved at få endnu en chance.

Andre vigtige roller i Ticket to Paradise spilles af Kaitlyn Dever (Booksmart) som David og Georgias datter Lily, Billie Lourd (Booksmart) som Lilys bedste ven Wren, Maxime Bouttier som Lilys nye forlovede (Meet Me After Sunset) og Lucas Bravo som Georgias yngre ven (Mrs. Harris Goes to Paris).

Instrueret af Ol Parker (Mamma Mia!) Here We Go Again, forfatter til Best Exotic Marigold Hotel-filmene, fra hans manuskript sammen med Daniel Pipski (co-executive producer, A Teacher). Ticket to Paradise er produceret af Tim Bevan (Darkest Hour, The Danish Girl) og Eric Fellner (The Theory of Everything, Les Misérables) for Working Title, af Sarah Harvey (The Best Exotic Marigold Hotel, co-producer In Bruges) og Deborah Balderstone (Palm Beach, Gone).

lørdag 29. juni
CONFIDENTIAL INFORMANT Official Trailer (2023)
29 jun 2024
00:00

Confidential Informant

Film | Krimi Thriller | 4.1 | 2023
Læs omtale

Tom Moran er en kriminalbetjent, som hastigt er ved at tabe kampen mod kræft. Han vil gerne forsørge sin familie selv efter sin død, så betjenten indgår en dødbringende aftale med en af sine betroede meddelere.

Kommer også i juni på Viaplay

1. juni
The Eight Hundred
Replicas
Goodfellas
Summer of 84
Trust
The Host
Wrong Turn
Run
The Exception
Devil’s Knot
The Guest
Full Metal Jacket
Black Water: Abyss
Ironclad

I samme kategori

Back to top button