StreamingnytMånedsguides

Nyt på Viaplay i september 2021

Viaplay byder på en september med masser af underholdning. Liam Neeson, Connie Nielsen, Milla Jovovich og James Bond er blot nogle af de navne du kan møde i denne måned.

Filtrér oversigten

onsdag 1. september
Chicago Fire - Sæson 9 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Chicago Fire – Sæson 9

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

For de modige brandmænd på Brandstation 51 går ofrenes sikkerhed altid før deres egen. De hårdføre mænd slås også med interne stridigheder og skyldfølelserne efter en dødsulykke, som rammer stationen.

Chicago Med - Sæson 6 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Chicago Med – Sæson 6

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Få indblik i det følelsesladede hverdagskaos, der hersker på det travleste sygehus i Chicago og lær de heltemodige ansatte, som holder det hele sammen, at kende.

Chicago P.D. - Sæson 8 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Chicago P.D. – Sæson 8

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

De ansatte ved 21. politidistrikt i Chicago sætter deres liv på spil for at tjene lokalsamfundet. Jobbet indebærer et ansvar med følger, der rækker langt uden for arbejdspladsen.

torsdag 2. september
Ramy - Sæson 2 Viaplay
2 sep 2021
00:00

Ramy – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Ramy giver et nyt perspektiv på udfordringerne for en mand fanget mellem et muslimsk samfund, der ser livet som en moralsk prøve, og en generation, der tror, at livet ingen konsekvenser har.

søndag 5. september
To Søstre | Official Trailer | A Viaplay Original
5 sep 2021
00:00

To søstre

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Viaplays nye originalserie ‘To søstre’, er baseret på trilogien af samme navn, skrevet af Amanda Schulman og Hannah Widell. Serien får premiere den 5. september. Viaplay har frigivet den første teaser fra serien, som har Julia Ragnarsson og Dilan Gwyn i hovedrollerne. Alle otte afsnit frigives samtidigt.

– Da vi skrev bøgerne var målet og drømmen, at trilogien en dag skulle blive til en dramaserie. At det nu er blevet til virkelighed er stort. Faktisk noget af det største, vi har skabt, siger Hannah Widell.

To søstre – det handler den om

To søstre med to vildt forskellige liv lever sammen som bedste venner og deler alt med hinanden, indtil en dag hvor lillesøster Alicia (Dilan Gwyn) beslutter sig for at flytte sammen med sin kæreste Philip. Vanessa (Julia Ragnarsson) er allerede splittet mellem sin karriere i tv-branchen om dagen og et destruktivt byliv om natten, og da hendes søster flytter ud, skal hun lære at vokse op på egen hånd og konfrontere sin frygt for nærhed og relationer. Samtidig navigerer Alicia gennem et luksusliv i den øvre middelklasse, som hun desperat stræber efter at passe ind i, men under overfladen krakelerer både facaden og hendes forhold. Vanessa kan se, at noget er galt, men bekymringen for hendes lillesøster bliver let misforstået.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Julia Ragnarsson føler, at rollen som Vanessa er som skabt til hende.

– Nogle roller kan føles too close to home. Det sjove er, at jeg skulle have spillet Alicia, men under castingen indså man, at jeg var mere i retning af Vanessa. Det var sjovt, hvordan det ændrede sig, siger Julia Ragnarsson.

Under optagelserne kom hun og Dilan Gwyn meget tæt på hinanden.

– Derfor var det lidt svært for os at skulle være så hårde over for hinanden, for man har ikke lyst til at såre nogen. Der er utrolig dårlig stemning mellem os, men det er også meget sjovt at skulle spille. Jeg skaber jo dårlig stemning i forhold til alle i denne serie, siger Julia Ragnarsson.

– Da vi skrev bøgerne, plukkede vi en hel del fra vores eget liv, som vi dryssede ud over. At se Alicia og Vanessa fortolket af super seje Julia og Dilan føles helt utroligt, siger Amanda Schulman.

I andre roller ses Hannes Fohlin, David Larson, Lia Boysen, Jens Hultén, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Caroline Winberg med flere. Hannah Widell og Amanda Schulman medvirker også selv i serien.

’To søstre’ er instrueret af Julia Lindström, der også har skrevet manuskriptet sammen med Amy Black Ndiaye, og er produceret af Alexia af Kleen og Cecilia Forsberg Becker fra Yellow Bird.

mandag 6. september
Robinson Ekspeditionen 2021 TV3 Viaplay
6 sep 2021
20:00
Læs omtale

Jakob Kjeldbjerg råber snart SÆT I GANG igen. For 22. gang tager 22 danskere afsted på deres livs eventyr. Du kan følge årets ekspedition fra 6. september.

Efter et årti på Filippinerne er lokationen nemlig skiftet ud med Den Dominikanske Republik midt i det Caribiske Hav.

– Vi fik en unik chance for at prøve noget nyt, og da både klimaet i optageperioden samt infrastrukturen, matchede vores behov, blev det Den Dominikanske Republik, siger Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos NENT Group, og fortsætter:

– Vi har været meget glade for den nye lokation, der har givet denne sæson noget særligt, da der også er større rigdom af naturlige fødevarer og flere fisk i havet, som deltagerne kan fange.

Deltagerne kommer til at kæmpe med og mod naturen, sig selv og hinanden. Sulten vil tære på deres kræfter, sind og overskud og savnet til dem derhjemme vil gøre livet i den barske natur ekstra hårdt.

Alle har de ét mål: At blive den deltager, der udspiller alle de andre – og står alene tilbage med trofæet i hånden og en halv million kroner på lommen.

Der er garanti for masser af spænding, dramatik, intriger og underholdning, når Danmarks stærkeste realityprogram er tilbage 6. september på Viaplay og TV3 klokken 20.00.

Deltagerne i Robinson Ekspeditionen 2021

Alle fotos: Janus Nielsen / Nent Group

torsdag 9. september
Svenske forbrydelser - Sæson 7 Viaplay
9 sep 2021
00:00

Svenske forbrydelser – Sæson 7

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

"Svenske forbrydelser" er en chokerende dokumentar om de mest berygtede mord i Sverige. I denne serie bliver nogle af de mest afskyelige forbrydelser i moderne svensk historie undersøgt og forklaret.

søndag 19. september
Det som skjules i sneen - Sæson 2 Viaplay
19 sep 2021
00:00

Det som skjules i sneen – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Peter Wendel, som leder gruppen for uløste sager i Stockholm, er på sporet af en retsskandale og mistænker, at en uskyldig mand er dømt for mord. Men Wendels psyke spænder ben for efterforskningen.

tirsdag 21. september
paradise hotel 2021 start cast
21 sep 2021
00:00
Læs omtale

Når kalenderen siger 21. september, åbner Olivia Salo og Emil Olsen for allerførste gang dørene til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den mexicanske Stillehavskyst på Viaplay. Og det går bestemt ikke stille for sig, når de to nye værter lover gæsterne en femstjernet charterferie, som de aldrig vil glemme.

Paradise Hotel er tilbage! Rikke Gøransson har overladt nøglerne til hotellet til Emil Olsen og Olivia Salo, og den 21. september tjekker 10 unge singler atter ind på luksushotellet i Mexico og gør klar til deres livs eventyr – og i år er det et kuld helt nye ansigter, som satser alt i kampen om den halve million kroner.

Nye værter. Nye flirts. Samme hotel. Kærligheden blomstrer lynhurtigt på hotellet i denne 18. sæson. Og selvom kvinderne fra start tager teten og styrer løjerne på hotellet, så forstår særligt én af fyrene at holde pigerne tæt, så der altid er en backup, hvis uheldet skulle være ude. Men som med så meget andet på Paradise Hotel er der ikke én enkelt strategi, der kan tage dig hele vejen til finalen.

Sød musik opstår mellem flere af parrene, men venskaber bliver hurtigt til fjendskaber i en sæson, som byder på masser af tårer, gode grin, kærlighed, intenst drama og ikke mindst parceremonier, som slet ikke forløber, som vi er vant til; for gæsterne i sæson 18 er fulde af overraskelser.

Den femstjernede charterferie på Paradise Hotel tager sin begyndelse den 21. september på Viaplay.

Paradise Hotel sæson 18 – startcast:

Stine, 19 år. Instagram: @Noratvedenthomsen

Signe, 23 år. Instagram: @Siiiiiigne

Sille, 23 år. Instagram: @sillenimholm

Yazmin, 19 år. Instagram: @yazminpapaleo

Camilla, 26 år. Instagram: @camillastormh

Chris, 24 år. Instagram: @Chrisdionhansen

Andreas, 22 år. Instagram: Andreaszrene

Emil, 24 år. Instagram: @Emilthers

David, 23 år. Instagram: @Davidjarsbo

Patrick H, 19 år. Instagram: @Patrick_holsøe

onsdag 22. september
New Amsterdam - Sæson 4 Viaplay
22 sep 2021
20:00

New Amsterdam – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Max Goodwin er medicinsk chef på det berømte hospital New Amsterdam, og han er fast besluttet: Det forsømte sygehus skal reformeres og patienterne skal få exceptionel god pleje, hvad end der kræves.

torsdag 23. september
NBC Chicago Wednesdays Return "One Family" Promo (HD) Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD
23 sep 2021
20:00

Chicago Fire – Sæson 10

Serie | Action Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Sæson 10 af serien får premiere på Viaplay dagen efter den amerikanske premiere med ugentlige afsnit.

NBC Chicago Wednesdays Return Promo #2 (HD) Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD
23 sep 2021
20:00

Chicago Med – Sæson 7

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Den nye sæson 7 af Chicago Med får premiere på Viaplay dagen efter den amerikanske premiere

'Chicago P.D.' Season 9 First Look! | NewsLine
23 sep 2021
20:00

Chicago PD – Sæson 9

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Chicago PD sæson 9 får premiere på Viaplay dagen efter den amerikanske premiere.

tirsdag 28. september
The Good Doctor Season 5 Trailer (HD)
28 sep 2021
20:00

The Good Doctor – Sæson 5

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Viaplay har her fra den nye sæson 5 af The Good Doctor fået rettighederne til at vise de nye afsnit lige efter den amerikanske premiere. Således kan du allerede nu se første afsnit af den nye sæson. Sæson 4 har også lige fået premiere på tjenesten, så er du Good Doctor fan er der altså masse at binge watche i den kommende tid.

Freddie Highmore indtager naturligvis igen hovedrollen i sæson 5, der blandt meget gerne skulle byde på et bryllup. Sæson 5 er dog uden skuespillerinden Antonia Thomas som Dr. Claire Browne, der forlod serien efter sæson 4, i hvert fald som en fast del af serien, gæsteoptrædener kan komme på tale, lyder det.

Osvaldo Benavides i rollen som Dr. Mateo Rendon Osma er ny fast karakter i serien, efter han blev introduceret i slutningen af sæson 4.

Flere film på Viaplay i september – James Bond film er tilbage

Thelma & Louise
Kommer 1. september

Here Comes the Boom
Kommer 1. september

Escape from New York
Kommer 1. september

Jobs
Kommer 3. september

Gladiator
Kommer 10. september

Warcraft
Kommer 10. septemer

Snowden
Kommer 13. september

Captain Fantastic
Kommer 21. september

Magic Mike
Kommer 24. september

John Wick
Kommer 24. september

Dr. No
Kommer 23. september

From Russia with Love
Kommer 23. september

Goldfinger
Kommer 23. september

You Only Live Twice
Kommer 23. september

On Her Majesty’s Secret Service
Kommer 23. september

Diamonds Are Forever
Kommer 23. september

Live and Let Die
Kommer 23. septemer

The Man With the Golden Gun
Kommer 23. september

Casino Royale
Kommer 23. september

Quantum of Solace
Kommer 23. september

Spectre
Kommer 23. september

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button