StreamingnytMånedsguides

Nyt på Viaplay i september 2021

Viaplay byder på en september med masser af underholdning. Liam Neeson, Connie Nielsen, Milla Jovovich og James Bond er blot nogle af de navne du kan møde i denne måned.

Filtrér oversigten

onsdag 1. september
Chicago Med - Sæson 6 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Chicago Med – Sæson 6

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Få indblik i det følelsesladede hverdagskaos, der hersker på det travleste sygehus i Chicago og lær de heltemodige ansatte, som holder det hele sammen, at kende.

Ray Donovan - Sæson 7 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Ray Donovan – Sæson 7

Serie | Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

De rige og berømte i LA har en problemløser, der kan få alle vanskeligheder til at forsvinde, undtagen de, som er skabt af hans egen familie.

Chicago Fire - Sæson 9 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Chicago Fire – Sæson 9

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

For de modige brandmænd på Brandstation 51 går ofrenes sikkerhed altid før deres egen. De hårdføre mænd slås også med interne stridigheder og skyldfølelserne efter en dødsulykke, som rammer stationen.

Chicago P.D. - Sæson 8 Viaplay
1 sep 2021
00:00

Chicago P.D. – Sæson 8

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

De ansatte ved 21. politidistrikt i Chicago sætter deres liv på spil for at tjene lokalsamfundet. Jobbet indebærer et ansvar med følger, der rækker langt uden for arbejdspladsen.

Best of Bryggen Viaplay
1 sep 2021
00:00

Best of Bryggen

Reality
Læs omtale

Linse og Stephanie kommenterer de bedste, sjoveste, vildeste og mest rørende øjeblikke fra de første 15 sæsoner af Familien fra Bryggen.

torsdag 2. september
Ramy - Sæson 2 Viaplay
2 sep 2021
00:00

Ramy – Sæson 2

Serie | Komedie | Ny Sæson
Læs omtale

Ramy giver et nyt perspektiv på udfordringerne for en mand fanget mellem et muslimsk samfund, der ser livet som en moralsk prøve, og en generation, der tror, at livet ingen konsekvenser har.

fredag 3. september
MONSTER HUNTER - Official Trailer (HD)
MONSTER HUNTER - Official Trailer (HD)
3 sep 2021
00:00

Monster Hunter

Film | Action
Læs omtale

Da en uventet sandstorm teleporterer kaptajn Artemis (Milla Jovovich) og hendes team til en ny verden, bliver soldaterne chokerede, da de opdager, at det fjendtlige og ukendte miljø er hjemsted for enormt skræmmende monstre, som er immune over for deres våben. I en desperat kamp for at overleve, møder de den mystiske jæger (Tony Jaa), hvis unikke færdigheder tillader ham at være ét skridt foran de mægtige skabninger.

lørdag 4. september
THE CLIMB | Official Trailer HD (2020)
THE CLIMB | Official Trailer HD (2020)
4 sep 2021
00:00

The Climb

Film | Drama
Læs omtale

Kyle og Mike er bedste venner, og de står utroligt tæt – lige indtil Mike har sex med Kyles forlovede. Kan deres stærke venskab overkomme forræderiet?

søndag 5. september
To Søstre | Official Trailer | A Viaplay Original
To Søstre | Official Trailer | A Viaplay Original
5 sep 2021
00:00

To søstre

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Viaplays nye originalserie ‘To søstre’, er baseret på trilogien af samme navn, skrevet af Amanda Schulman og Hannah Widell. Serien får premiere den 5. september. Viaplay har frigivet den første teaser fra serien, som har Julia Ragnarsson og Dilan Gwyn i hovedrollerne. Alle otte afsnit frigives samtidigt.

– Da vi skrev bøgerne var målet og drømmen, at trilogien en dag skulle blive til en dramaserie. At det nu er blevet til virkelighed er stort. Faktisk noget af det største, vi har skabt, siger Hannah Widell.

To søstre – det handler den om

To søstre med to vildt forskellige liv lever sammen som bedste venner og deler alt med hinanden, indtil en dag hvor lillesøster Alicia (Dilan Gwyn) beslutter sig for at flytte sammen med sin kæreste Philip. Vanessa (Julia Ragnarsson) er allerede splittet mellem sin karriere i tv-branchen om dagen og et destruktivt byliv om natten, og da hendes søster flytter ud, skal hun lære at vokse op på egen hånd og konfrontere sin frygt for nærhed og relationer. Samtidig navigerer Alicia gennem et luksusliv i den øvre middelklasse, som hun desperat stræber efter at passe ind i, men under overfladen krakelerer både facaden og hendes forhold. Vanessa kan se, at noget er galt, men bekymringen for hendes lillesøster bliver let misforstået.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Julia Ragnarsson føler, at rollen som Vanessa er som skabt til hende.

– Nogle roller kan føles too close to home. Det sjove er, at jeg skulle have spillet Alicia, men under castingen indså man, at jeg var mere i retning af Vanessa. Det var sjovt, hvordan det ændrede sig, siger Julia Ragnarsson.

Under optagelserne kom hun og Dilan Gwyn meget tæt på hinanden.

– Derfor var det lidt svært for os at skulle være så hårde over for hinanden, for man har ikke lyst til at såre nogen. Der er utrolig dårlig stemning mellem os, men det er også meget sjovt at skulle spille. Jeg skaber jo dårlig stemning i forhold til alle i denne serie, siger Julia Ragnarsson.

– Da vi skrev bøgerne, plukkede vi en hel del fra vores eget liv, som vi dryssede ud over. At se Alicia og Vanessa fortolket af super seje Julia og Dilan føles helt utroligt, siger Amanda Schulman.

I andre roller ses Hannes Fohlin, David Larson, Lia Boysen, Jens Hultén, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Caroline Winberg med flere. Hannah Widell og Amanda Schulman medvirker også selv i serien.

’To søstre’ er instrueret af Julia Lindström, der også har skrevet manuskriptet sammen med Amy Black Ndiaye, og er produceret af Alexia af Kleen og Cecilia Forsberg Becker fra Yellow Bird.

mandag 6. september
Robinson Ekspeditionen 2021 TV3 Viaplay
6 sep 2021
20:00
Læs omtale

Jakob Kjeldbjerg råber snart SÆT I GANG igen. For 22. gang tager 22 danskere afsted på deres livs eventyr. Du kan følge årets ekspedition fra 6. september.

Efter et årti på Filippinerne er lokationen nemlig skiftet ud med Den Dominikanske Republik midt i det Caribiske Hav.

– Vi fik en unik chance for at prøve noget nyt, og da både klimaet i optageperioden samt infrastrukturen, matchede vores behov, blev det Den Dominikanske Republik, siger Kenneth Kristensen, der er programdirektør hos NENT Group, og fortsætter:

– Vi har været meget glade for den nye lokation, der har givet denne sæson noget særligt, da der også er større rigdom af naturlige fødevarer og flere fisk i havet, som deltagerne kan fange.

Deltagerne kommer til at kæmpe med og mod naturen, sig selv og hinanden. Sulten vil tære på deres kræfter, sind og overskud og savnet til dem derhjemme vil gøre livet i den barske natur ekstra hårdt.

Alle har de ét mål: At blive den deltager, der udspiller alle de andre – og står alene tilbage med trofæet i hånden og en halv million kroner på lommen.

Der er garanti for masser af spænding, dramatik, intriger og underholdning, når Danmarks stærkeste realityprogram er tilbage 6. september på Viaplay og TV3 klokken 20.00.

Deltagerne i Robinson Ekspeditionen 2021

Alle fotos: Janus Nielsen / Nent Group

torsdag 9. september
Svenske forbrydelser - Sæson 7 Viaplay
9 sep 2021
00:00

Svenske forbrydelser – Sæson 7

Reportage | Ny Sæson
Læs omtale

"Svenske forbrydelser" er en chokerende dokumentar om de mest berygtede mord i Sverige. I denne serie bliver nogle af de mest afskyelige forbrydelser i moderne svensk historie undersøgt og forklaret.

fredag 10. september
Angel of Mine Trailer #1 (2019) | Movieclips Indie
Angel of Mine Trailer #1 (2019) | Movieclips Indie
10 sep 2021
00:00

Angel of Mine

Film | Thriller
Læs omtale

Syv år efter, at Lizzie (Noomi Rapace) har mistet sin nyfødte datter i en brand, forsøger hun fortsat at komme sig over den tragiske ulykke og sit store tab. Hun møder en familie, hvis 7-årige overbeviser hende om, at hendes egen datter fortsat lever.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
søndag 12. september
Close To Me | Official Trailer | A Viaplay Original
Close To Me | Official Trailer | A Viaplay Original
12 sep 2021
00:00

Close to Me

Serie | Thriller | Seriepremiere
Læs omtale

12. september er der premiere på Viaplay Originalen ‘Close to Me’. Den psykologiske thriller har de internationale stjerner Connie Nielsen og Christopher Eccleston i hovedrollerne. ’Close to Me’ serien er i seks dele.

’Close to Me’ er baseret på Amanda Reynolds bestseller af samme navn og er skrevet af Angela Pell (Snow Cake, Gifted) og instrueret af Michael Samuels (Man in an Orange Shirt, Any Human Heart). Gina Carter (See How They Run, Moone Boy) og Connie Nielsen er Executive Producere sammen med Robert Taylor og Ed Clarke fra The Development Partnership (TDP) og Dave Clarke fra NENT Studios UK. Executive Producer hos NENT Group er Josephine Zapata Genetay.

Close to Me – det handler den om

Var det virkelig en ulykke, Jo (Connie Nielsen) kom ud for, da hun faldt ned ad trappen i sit eget hjem, eller er der nogen, der vil hende ondt? Jo, som på grund af ulykken kæmper med hukommelsestab, begynder langsomt at indse, at noget ikke er som det skal være med den tilsyneladende idylliske tilværelse, hun lever i – og at hun ikke aner, hvem hun kan stole på. Faldt hun virkelig, eller blev hun skubbet? Og i så fald hvorfor? Spørgsmålene er mange, da Jo beslutter sig for at finde frem til sandheden.

– At spille Jo, en kvinde med en hjerneskade, der tvinges til at blive detektiv i sit eget liv, fik mig til at indse igen og igen, at modstandskraft og humor er nøglen til at overleve de øjeblikke, hvor livet udfordrer dig. Jos humor og styrke fik mig til at elske hende, selv når hun var sit værste jeg, siger Connie Nielsen.

Den internationale stjerne Christopher Eccleston (Doctor Who) spiller rollen som Jos tilsyneladende perfekte mand, som hun begynder at sætte spørgsmålstegn ved efter ulykken.

– Jeg tænker aldrig på en karakter, jeg spiller, jeg spiller dem, som de er skrevet. Rob er ejendomsmægler, men ingen er perfekte, siger Christopher Eccleston.

tirsdag 14. september
Sons of God Viaplay
14 sep 2021
00:00

Sons of God

Serie | Drama
Læs omtale

Liget af en teenagedreng bliver fundet i en jødisk skole i Brooklyn. Den nyuddannede politibetjent Zoey bliver sat på sagen og får hjælp af oversætteren Eli fra den jødiske bydel. Men er Eli der kun for at hjælpe?

All Wrong Viaplay
14 sep 2021
00:00

All Wrong

Serie | Drama
Læs omtale

Carlos’ restaurant er ved at gå nedenom og hjem, kærlighedslivet er ikke-eksisterende, hans pik smager mærkeligt, og han er forelsket i sin vens kæreste. Vil alle fiaskoerne give ham en ny retning i livet?

Pillow Talk Viaplay
14 sep 2021
00:00

Pillow Talk

Serie | Drama
Læs omtale

En plaget ungkarl søger åndelig udvikling i en verden af Tinder og gratis porno.

søndag 19. september
Det som skjules i sneen - Sæson 2 Viaplay
19 sep 2021
00:00

Det som skjules i sneen – Sæson 2

Serie | Krimi | Ny Sæson
Læs omtale

Peter Wendel, som leder gruppen for uløste sager i Stockholm, er på sporet af en retsskandale og mistænker, at en uskyldig mand er dømt for mord. Men Wendels psyke spænder ben for efterforskningen.

tirsdag 21. september
paradise hotel 2021 start cast
21 sep 2021
00:00
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Når kalenderen siger 21. september, åbner Olivia Salo og Emil Olsen for allerførste gang dørene til de luksuriøse omgivelser på Paradise Hotel ved den mexicanske Stillehavskyst på Viaplay. Og det går bestemt ikke stille for sig, når de to nye værter lover gæsterne en femstjernet charterferie, som de aldrig vil glemme.

Paradise Hotel er tilbage! Rikke Gøransson har overladt nøglerne til hotellet til Emil Olsen og Olivia Salo, og den 21. september tjekker 10 unge singler atter ind på luksushotellet i Mexico og gør klar til deres livs eventyr – og i år er det et kuld helt nye ansigter, som satser alt i kampen om den halve million kroner.

Nye værter. Nye flirts. Samme hotel. Kærligheden blomstrer lynhurtigt på hotellet i denne 18. sæson. Og selvom kvinderne fra start tager teten og styrer løjerne på hotellet, så forstår særligt én af fyrene at holde pigerne tæt, så der altid er en backup, hvis uheldet skulle være ude. Men som med så meget andet på Paradise Hotel er der ikke én enkelt strategi, der kan tage dig hele vejen til finalen.

Sød musik opstår mellem flere af parrene, men venskaber bliver hurtigt til fjendskaber i en sæson, som byder på masser af tårer, gode grin, kærlighed, intenst drama og ikke mindst parceremonier, som slet ikke forløber, som vi er vant til; for gæsterne i sæson 18 er fulde af overraskelser.

Den femstjernede charterferie på Paradise Hotel tager sin begyndelse den 21. september på Viaplay.

Paradise Hotel sæson 18 – startcast:

Stine, 19 år. Instagram: @Noratvedenthomsen

Signe, 23 år. Instagram: @Siiiiiigne

Sille, 23 år. Instagram: @sillenimholm

Yazmin, 19 år. Instagram: @yazminpapaleo

Camilla, 26 år. Instagram: @camillastormh

Chris, 24 år. Instagram: @Chrisdionhansen

Andreas, 22 år. Instagram: Andreaszrene

Emil, 24 år. Instagram: @Emilthers

David, 23 år. Instagram: @Davidjarsbo

Patrick H, 19 år. Instagram: @Patrick_holsøe

onsdag 22. september
New Amsterdam - Sæson 4 Viaplay
22 sep 2021
20:00

New Amsterdam – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Max Goodwin er medicinsk chef på det berømte hospital New Amsterdam, og han er fast besluttet: Det forsømte sygehus skal reformeres og patienterne skal få exceptionel god pleje, hvad end der kræves.

torsdag 23. september
NBC Chicago Wednesdays Return "One Family" Promo (HD) Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD
NBC Chicago Wednesdays Return "One Family" Promo (HD) Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD
23 sep 2021
20:00

Chicago Fire – Sæson 10

Serie | Action Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Sæson 10 af serien får premiere på Viaplay dagen efter den amerikanske premiere med ugentlige afsnit.

'Chicago P.D.' Season 9 First Look! | NewsLine
'Chicago P.D.' Season 9 First Look! | NewsLine
23 sep 2021
20:00

Chicago PD – Sæson 9

Serie | Drama Krimi | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Chicago PD sæson 9 får premiere på Viaplay dagen efter den amerikanske premiere.

NBC Chicago Wednesdays Return Promo #2 (HD) Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD
NBC Chicago Wednesdays Return Promo #2 (HD) Chicago Med, Chicago Fire, Chicago PD
23 sep 2021
20:00

Chicago Med – Sæson 7

Serie | Drama | Ny Sæson | Ugentligt Afsnit
Læs omtale

Den nye sæson 7 af Chicago Med får premiere på Viaplay dagen efter den amerikanske premiere

fredag 24. september
Honest Thief Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
Honest Thief Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers
24 sep 2021
00:00

Honest Thief

Film | Action
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Liam Neeson spiller bankrøveren Tom Carter. Da han pludselig møder kvinden i sit liv, tager han en beslutning om at overgive sig selv og alle de stjålne millioner til politiet. Målet er at få en aftale om en kortere straf for derefter at kunne starte et nyt liv, men Tom indser snart, at politiet er mere korrupt, end han er – og for at rense sit navn, må han slå tilbage.

søndag 26. september
Furia | Teaser | A Viaplay Original
Furia | Teaser | A Viaplay Original
26 sep 2021
00:00

Furia

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

Fra Åndalsnes til Berlin. Truslen fra højreekstremistiske kræfter skildres på norsk og international jord i Viaplays nyeste dramaserie ‘Furia’, der får premiere den 26. september.

I den nye Viaplay-serie møder vi Ragna (Ine Marie Wilmann), som arbejder på Romsdalens flotteste turistspot, men i det skjulte lever et mørkt liv på nettet. Til det samme område ankommer politimanden Asgeir (Pål Sverre Hagen), som sammen med datteren må holde lav profil for at gemme sig for den russiske mafia.

Furia har premiere på Viaplay med alle otte afsnit søndag den 26. september

tirsdag 28. september
The Good Doctor Season 5 Trailer (HD)
The Good Doctor Season 5 Trailer (HD)
28 sep 2021
20:00

The Good Doctor – Sæson 4

Serie | Drama | Ny Sæson
Læs omtale

Viaplay er klar med start på sæson 4 fra 28. september.

Freddie Highmore er tilbage i rollen som en læge en ung kirurg, der har svært ved at kommunikere, men kan hjælpe patienterne med sine nærmest overnaturlige evner.

Flere film på Viaplay i september – James Bond film er tilbage

Thelma & Louise
Kommer 1. september

Here Comes the Boom
Kommer 1. september

Escape from New York
Kommer 1. september

Jobs
Kommer 3. september

Gladiator
Kommer 10. september

Warcraft
Kommer 10. septemer

Snowden
Kommer 13. september

Captain Fantastic
Kommer 21. september

Magic Mike
Kommer 24. september

John Wick
Kommer 24. september

Dr. No
Kommer 23. september

From Russia with Love
Kommer 23. september

Goldfinger
Kommer 23. september

You Only Live Twice
Kommer 23. september

On Her Majesty’s Secret Service
Kommer 23. september

Diamonds Are Forever
Kommer 23. september

Live and Let Die
Kommer 23. septemer

The Man With the Golden Gun
Kommer 23. september

Casino Royale
Kommer 23. september

Quantum of Solace
Kommer 23. september

Spectre
Kommer 23. september

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Abonnér
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button