Streamingnyt

To søstre

Viaplays nye originalserie ‘To søstre’, er baseret på trilogien af samme navn, skrevet af Amanda Schulman og Hannah Widell. Serien får premiere den 5. september. Viaplay har frigivet den første teaser fra serien, som har Julia Ragnarsson og Dilan Gwyn i hovedrollerne. Alle otte afsnit frigives samtidigt.

– Da vi skrev bøgerne var målet og drømmen, at trilogien en dag skulle blive til en dramaserie. At det nu er blevet til virkelighed er stort. Faktisk noget af det største, vi har skabt, siger Hannah Widell.

To søstre – det handler den om

To søstre med to vildt forskellige liv lever sammen som bedste venner og deler alt med hinanden, indtil en dag hvor lillesøster Alicia (Dilan Gwyn) beslutter sig for at flytte sammen med sin kæreste Philip. Vanessa (Julia Ragnarsson) er allerede splittet mellem sin karriere i tv-branchen om dagen og et destruktivt byliv om natten, og da hendes søster flytter ud, skal hun lære at vokse op på egen hånd og konfrontere sin frygt for nærhed og relationer. Samtidig navigerer Alicia gennem et luksusliv i den øvre middelklasse, som hun desperat stræber efter at passe ind i, men under overfladen krakelerer både facaden og hendes forhold. Vanessa kan se, at noget er galt, men bekymringen for hendes lillesøster bliver let misforstået.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Julia Ragnarsson føler, at rollen som Vanessa er som skabt til hende.

– Nogle roller kan føles too close to home. Det sjove er, at jeg skulle have spillet Alicia, men under castingen indså man, at jeg var mere i retning af Vanessa. Det var sjovt, hvordan det ændrede sig, siger Julia Ragnarsson.

Under optagelserne kom hun og Dilan Gwyn meget tæt på hinanden.

– Derfor var det lidt svært for os at skulle være så hårde over for hinanden, for man har ikke lyst til at såre nogen. Der er utrolig dårlig stemning mellem os, men det er også meget sjovt at skulle spille. Jeg skaber jo dårlig stemning i forhold til alle i denne serie, siger Julia Ragnarsson.

– Da vi skrev bøgerne, plukkede vi en hel del fra vores eget liv, som vi dryssede ud over. At se Alicia og Vanessa fortolket af super seje Julia og Dilan føles helt utroligt, siger Amanda Schulman.

I andre roller ses Hannes Fohlin, David Larson, Lia Boysen, Jens Hultén, Happy Jankell, Helmon Solomon, Pablo Leiva Wenger, Caroline Winberg med flere. Hannah Widell og Amanda Schulman medvirker også selv i serien.

’To søstre’ er instrueret af Julia Lindström, der også har skrevet manuskriptet sammen med Amy Black Ndiaye, og er produceret af Alexia af Kleen og Cecilia Forsberg Becker fra Yellow Bird.

To Søstre | Official Trailer | A Viaplay Original
To Søstre | Official Trailer | A Viaplay Original

To søstre

Serie | Drama
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Viaplay presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button