Streamingnyt

Nyt på Viaplay i november 2019

På Viaplay i november kan du blandt andet opleve en række af Danmarks bedste skuespillere i den nye krimiserie Forhøret. Sammen med kvindelige super- og selvtægtshelte, langørede elefanter, robotter og underholdende aldrende singler, indtager den nye danske serie Viaplay i efterårets sidste måned og skaber de perfekte rammer for en hyggelig aften.

Filtrér oversigten

fredag 15. november
Forhøret | Official Trailer | A Viaplay Original
15 nov 2019
08:00

Forhøret – sæson 1

Serie | Dansk Krimi
Læs omtale

FORHØRET får premiere på Viaplay fredag d. 15. november. Viaplay har netop frigivet den officielle trailer for den spektakulære psykologiske krimiserie, hvor den fortættede handling ligger i den psykologiske kamp mellem to mennesker; i de ætsende sandheder, de mørke løgne – og i alt det, der ikke bliver sagt. Kortene er givet, nu skal de spilles. Og det slår gnister, når Ulrich Thomsen igennem otte altafgørende møder står ansigt til ansigt med danske stjerneskuespillere som Trine Dyrholm, Nikolaj Lie Kaas, Lars Mikkelsen, David Dencik, Søren Malling, Lars Ranthe, Clara Rosager og Katrine Greis-Rosenthal.

Serien følger efterforskeren Bjørn (Ulrich Thomsen), der dykker dybere og dybere ned i Københavns underverden i jagten på sin datters morder. Forslået, rasende og sorgfuld begynder Bjørn at kortlægge det sidste døgn i datterens liv. Det sender ham på en vanvittig rejse gennem natten, hvor han møder de mennesker, der hver især betød noget afgørende for hans datter, og som afslører et net af sandheder, løgne og kriminelle handlinger, som er vævet ind i hendes og Bjørns eget liv.

På den visuelle side er Christoffer Boe kendt for sin stærke stil, og i FORHØRET tager han skridtet videre, hvor alt er fint-slebent ned til mindste detalje. FORHØRET er en æstetisk rejse igennem seriens otte episoder, otte forhør, i jagten på at finde morderen.

FORHØRET sæson 1 får premiere på Viaplay i hele Norden fredag d. 15. november 2019. Alle otte episoder frigives på samme tid. Serien er skabt og instrueret af Christoffer Boe og skrevet i samarbejde med Jakob Weis.

FORHØRET er produceret af Jonas Allen og Peter Bose fra Miso Film og distribueres internationalt af Fremantle.

Kilde: Viaplay presse

I samme kategori

Back to top button