Streamingnyt

Nyt på Viaplay i maj 2021

Viaplay har i maj premiere på ny dansk komedie skabt af Anders Morgenthaler og Allan Hyde. Der er også en række nye film på plakaten. Se listen herunder

Filtrér oversigten

lørdag 1. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
Fixi i Playland viaplay
1 maj 2021
00:00
Læs omtale

Nu er Viaplays egen børnemaskot Fixi tilbage i en ny sæson af Fixi i Playland. I løbet af ti episoder følger vi det modige egern, der begiver sig ud på spændende eventyr for at redde sin ven Elis. Serien har sæsonpremiere på Viaplay d. 1. maj.

Igennem de tidligere sæsoner har seerne kunnet følge Fixi og drone-vennen Elis’ eventyr i landet bagved Viaplay, Playland. Her sørger det festlige makkerpar for, at film og serier kommer ud som planlagt, de stopper filmbugs fra at skabe forstyrrelser og begiver sig ud på utallige eventyr.

I den tredje sæson sættes Fixis mod og innovative evner virkelig på prøve, da Elis rammes af en ond trylleformular. For at redde sin ven må Fixi rejse tilbage i tiden, og hun bygger derfor en tidsmaskine af en bil og et bagud-tikkende ur. Men noget går galt, og Fixi kommer ved et uheld lidt for langt tilbage i tiden, mere præcist 80 millioner år – til dinosaurernes tid.

Inden Fixi vender snuden hjemad, beslutter hun sig for at lære de forskellige dinosaurarter lidt bedre at kende, og hun viser blandt andet en T-Rex, hvordan man børster tænder. Da hun endelig er hjemme igen, fejres det med filmhygge og talentjagt.

”Fixi i Playland er en af ??Viaplays store original-satsninger til børn, og serien har fået en meget positiv modtagelse af vores yngre seere. Vi er nu glade for at kunne indfri forventningerne til en tredje sæson”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

Den populære svenske vært og skuespiller, Sara Edwardsson, har medvirket til at skabe og skrive ??manuskriptet til serien.

”Når jeg skriver manuskriptet til Fixi i Playland, er det helt naturligt for mig, at vise en stærk og modig pige, der inspirerer til at interessere sig for teknologi og matematik. Men det, seerne møder, er naturligvis først og fremmest hendes humor, nysgerrighed og eventyrlyst. Sæson tre indeholder også en del dans og sang, noget der altid tryller sig med ind i de produktioner, jeg arbejder med. Endelig byder serien også på en smule nostalgi for dem, der har set eventyrfilm i 80’erne”, siger Sara Edwardsson.

Fixi i Playland er produceret af NENT Animation og henvender sig primært til børn i alderen fem -otte år.

søndag 2. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
Pørni Viaplay
Komplet Serie Seriepremiere
2 maj 2021
00:00
Læs omtale

Skuespilleren Henriette Steenstrup har skabt serien ‘Pørni’, som hun selv spiller hovedrollen i. Serien får premiere på Viaplay søndag den 2. maj og består af seks afsnit, som alle bliver tilgængelige én gang.

Pørni – det handler den om

I serien følger vi Pernille, der forsøger at jonglere sine børns behov; sorgen over sin søsters nylige bortgang; en håbløs eksmand; jobbet i børnehaven; en far, som ønsker at få mest ud af livet og sit eget kærlighedsliv.

Ifølge Steenstrup er serien en hyldest til alle, som gør deres bedste, selvom det ikke altid føles godt nok. Pernille er en hverdagshelt med en kronisk følelse af ikke at gøre det godt nok, men også med en enorm kraft og tro på, at hun betyder noget for nogen.

Henriette Steenstrup er meget spændt på modtagelsen:

”Jeg er super spændt. Det her projekt er noget, jeg har drømt om i mange år, og det er derfor noget helt specielt endelig at være nået til premieren. Jeg håber, at serien er noget, man vil huske mig for fremover eller i hvert fald noget, mange mennesker vil finde relevant,” siger Steenstrup og fortsætter;

”Familie er noget, som alle mennesker forholder sig til enten på godt eller ondt. Jeg har længe haft lyst til at lave en serie, der både rummer humor og alvor på samme tid – ligesom livet selv, der jo svinger mellem det tragiske og komiske. Og ingen steder er man tættere på ekstremerne end i familien. Jeg håber, at ‘The Middelthons’ bliver en familie, man kommer til at elske, lide med, le af og irriterer sig over. Præcis på samme måde, som man gør med sin egen familie.

Henriette Steenstrup har fået en række spændende navne til at spille med i serien. Det drejer sig blandt andet om Nils Ole Oftebro, Henrik Mestad, Vivild Marie Falk Berg, Ebba Jacobsen Öberg, Jon Ranes, Ulrikke Døvigen og Agnes Kittelsen.

”Jeg er frygtlig stolt af, at vi har fået så mange gode skuespillere til at medvirke i serien. Og børnene er et kapitel for sig. Det ser lyst ud for deres fremtid, hvis de får mulighed for at udvikle deres talent og sig selv”, siger Steenstrup.

Serien er skrevet og skabt af Henriette Steenstrup og produceret af Bård Fjulsrud og Ida Håndlykken Kvernstrøm i Monster med Gunnar Vikene som konceptuerende regissør og Charlotte Blom på regi i tre episoder.

mandag 3. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
87efd510 6cac 497c 9762 b81a729b40f2
3 maj 2021
00:00
Læs omtale

The Fosters er en dramaserie om en multietnisk familie, der består af fosterbørn og biologiske teenagebørn, som opdrages af to mødre. Stef Adams Foster er politibetjent, og hendes kone, Lena Adams Foster, er viceforstander på en skole. Sammen har de opbygget en tætknyttet familie med Stefs biologisk søn, Brandon, fra et tidligere ægteskab og deres adopterede tvillinger, Mariana og Jesus. Derudover har de for nylig indlemmet deres nyadopterede søn, Jude, og hans søster, Callie, som også vil adopteres, selvom hendes familiebaggrund skaber visse hindringer.

tirsdag 4. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
high town
Seriepremiere
4 maj 2021
00:00
Læs omtale

Den festglade Jackie Quiñones får vendt op og ned på sit liv, da hun opdager et lig på stranden; og hendes rejse mod ædruelighed bliver overskygget af mordefterforskningen.

onsdag 5. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
image 1
Læs omtale

Grimsby er en actionkomediefilm fra 2016 instrueret af Louis Leterrier og skrevet af Sacha Baron Cohen, Phil Johnston og Peter Baynham

torsdag 6. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1547798472 19707262c9f5ca1a39ee094078d6d841464cfd27
6 maj 2021
00:00
Læs omtale

Joan tager med sin mand til Stockholm, hvor han skal modtage Nobelprisen. Joan, som altid har været tilsidesat, tænker over sine livsvalg, og langsomt går det op for hende: Hun har fået nok.

fredag 7. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
5ee1252a a55e 411e 8dfb 140b600d1bd3
Læs omtale

Den legendariske snigskytte Thomas Beckett og hans søn – den ligeså dygtige snigskytte – Brandon Beckett, er på flugt fra CIA, russiske lejesoldater og en Yakuza-trænet snigmorder med snigskytteevner, der kan konkurrerer med dem begge to.

Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
four weddings and a funeral poster
7 maj 2021
00:00
Læs omtale

Den klassiske komedie fra 1994

lørdag 8. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
ec5f9654 2c1f 45aa ace2 5b3637ac8be4
Læs omtale

Lucy er i 20'erne, og hun arbejder som assistent på et galleri i New York. Da hun bliver dumpet af sin kæreste, bliver hun inspireret til at skabe The Broken Hearts Gallery – et pop-up galleri, hvor folk kan efterlade ting fra deres tidligere forhold.

tirsdag 11. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
Walker 2021 Walker Texas Ranger
Seriepremiere
11 maj 2021
00:00
Læs omtale

Walker har premiere på Viaplay i dag og er en reboot af Walker, Texas Ranger, der kørte i mange år med Chuck Norris i hovedrollen.

I denne nye udgave, lavet af amerikanske The CW, så er det Jared Padalecki der spiller hovedrollen. Serien er allerede fornyet med endnu en sæson.

Walker – det handler den om

Cordell Walker, enkemand og far til to med sit eget moralkodeks, vender hjem til Austin efter at have været undercover i to år – for kun at finde ud af, at det hårde arbejde først lige er begyndt.

Imens Walker forsøger at genoptage kontakten med sin kreative og tænksomme søn, August, og sin egenrådige, lidt oprørske teenagedatter, Stella, må han samtidig navigere i konflikter med sin familie.

Du kan streame hele sæson 1 på Viaplay lige nu. Der er 10 afsnit i sæson 1.

På rollelisten

  • Jared Padalecki som Cordell Walker, en legendarisk Texas Ranger, der netop vendte hjem efter en lang hemmelig opgave
  • Lindsey Morgan som Micki Ramirez, Cordells nye partner i Texas Rangers
  • Molly Hagan som Abeline Walker, Cordell og Liams mor
  • Keegan Allen som Liam Walker, Cordells bror og en assisterende DA for byen Austin
  • Violet Brinson som Stella Walker, Cordells 16-årige datter
  • Kale Culley som August Walker, Cordells 14-årige søn
  • Coby Bell som kaptajn Larry James, Cordells tidligere partner blev chef
  • Jeff Pierre som Trey Barnett, Mickis kæreste
  • Mitch Pileggi som Bonham Walker, Cordell og Liams far
fredag 14. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1d97c0ca 9150 4744 a9f0 c07d50791ad8
14 maj 2021
00:00
Læs omtale

Da 17-årige Daryn pludselig finder ud af, at hans kæreste er døende, beslutter han sig for, at han vil give hende oplevelser for et helt liv i det ene år, hun har tilbage at leve i.

lørdag 15. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1608039231 41bb4dbc629326112d0e553a8df2168f02c267e2
15 maj 2021
00:00
Læs omtale

Kriminalpsykologen Kate efterforsker mordet på en mand, der tilsyneladende er blevet kvalt i søvne af sin kone, med deres datter Sophie som eneste vidne. Men måske er der noget langt mørkere på spil…

søndag 16. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
Try Hard Viaplay serie
Komplet Serie Seriepremiere
16 maj 2021
00:00

Try Hard
Serie Dansk, Komedie Se Trailer her
starlist LoadingTilføj Favoritlisten

Læs omtale

Premieren på ’Try Hard’ af Anders Morgenthaler og Allan Hyde har snart premiere på Viaplay. Try Hard er en humoristisk fortælling om en gruppe unge drenge, der forsøger at få det helt store gennembrud i den professionelle gamer-verden.

Viaplay har nu sat dato på serien, den får premiere 16. maj. ’Try Hard’ består af otte episoder, alle afsnit bliver tilgængelige på én gang.

Try Hard på Viaplay – det handler den om

I ’Try Hard’ følger vi den 23-årige Sebastian, spillet af Ari Alexander, der stadig bor hjemme, er doven og bruger alt sin tid på at spille Counter-Strike. Det eneste han drømmer om er at blive professionel gamer. Men hans forældre deler ikke hans begejstring og kræver, at Sebastian opgiver sin drøm og i stedet får sig en uddannelse eller begynder at tjene nogle penge.

Der er ikke noget Counter-Strike-hold i byen, og Sebastian har ingen forbindelser til det professionelle spillefælleskab. Men han giver ikke op! Sebastian beslutter sig for at samle sit eget hold for at komme sin drøm nærmere, og således starter hans og vennernes vilde rejse mod at blive professionelle gamere.

Forude venter mange udfordringer, og spørgsmålet er, om teamet af dovne amatør-gamere overhovedet vil få et ben til jorden i den hårde, konkurrenceprægede gaming-verden?

’Try Hard’ produceres af New Creations og er et samarbejde mellem Anders Morgenthaler (’Mugge og Vejfesten’, ’Wulffmorgenthaler’, ’Pandaerne’) og Allan Hyde, forfatter og skuespiller (’True Blood’ og ’Gidseltagningen’).

“For folk over 40 år er gaming en form for satanistisk kirke med sin egen zombie-hær. Det kan jeg nu bekræfte, det ikke er. Gaming er hverdag for alle under 40 år på samme måde som morgenmad og opvask”, siger Anders Morgenthaler.

Medvirkende i Try Harder

I hovedrollen ses Ari Alexander, som bl.a. er kendt fra Doggystyle, Alfa og Badehotellet.

På rollelisten ud over Ari Alexander ses Patrick A. Hansen, Niclas Vessel Kølpin (’Sommeren 92’, ’Dan Dream’, Sygeplejeskolen’), Mohamed Djeziri (’Krudttønden’) og Alexander Magnússon (’Jeg er William’).

torsdag 20. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1602077183 f1d955b4d03b8756e1d297bed96544305af5e498
20 maj 2021
00:00
Læs omtale

Jack og Su, et moderne Brooklyn-par, tager på ferie uden deres elektroniske enheder i en fjerntliggende hytte. Uden beskeder og notifikationer er de lykkeligt uvidende om, at planeten er under angreb.

fredag 21. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1610088985 c2ba55e8ea1efd223b3b829c2d71d6732a95a253
21 maj 2021
00:00
Læs omtale

Fem unge mennesker med særlige evner sendes til en hemmelig institution for at få behandlinger, der efter sigende vil redde dem fra de farlige aspekter af deres kræfter. Men alt er ikke, som det ser ud.

lørdag 22. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1585147755 4f62769b60497272608a4edd172d9d4492689f28
22 maj 2021
00:00
Læs omtale

Baseret på den sande historie om Tommaso Buscetta, som var den såkaldte ”boss af to verdener”, og den første informant i mafiaen, i 1980’ernes Sicilien.

søndag 23. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
Thunder in my heart viaplay
Seriepremiere
23 maj 2021
00:00
Læs omtale

De fleste herhjemme kender hende nok bedst som pigen bag nummeret ’What’s in it for me’, som stor-hittede i 00’erne. Men nu står Amy Deasismont bag serien ’Thunder in my heart’ – en ny dramaserie på Viaplay, hvor hun desuden selv spiller hovedrollen.

’Thunder in my heart’ har premiere på Viaplay i hele Norden og de Baltiske lande 23. maj. Serien består af otte afsnit af 30 minutter.

Thunder in my heart’ er en karakterdrevet dramakomedie, hvor vi følger en gruppe venner i mødet med det – til tider – komplicerede voksenliv. Vi følger dem gennem glæder, sorger og kærlighed – og vi er med, når de hver især forsøger at finde ud af, hvem de er, og når de forsøger at komme overens med deres fortid.

”Det er en drøm, der er gået i opfyldende at realisere denne fortælling sammen med dette fantastiske cast. ’Thunder in my heart’ er en dramaserie, jeg skrev for fem år siden med dét ønske at sætte fokus på de glæder og sorger, der rammer os i vores ’unge’ voksenliv – og jeg vil gerne have, at det både skal være irriterende og smertefuldt”, siger Amy Deasismont.

”Amy imponerede os i den grad med sit store talent og sin lidenskab, da hun præsenterede ’Thunder in my heart’. Som Nordens førende dramaproducent er vi ikke kun stolte af at præsentere en serie, der kommer til at gøre stort indtryk på seerne, men også at give et ungt kvindeligt supertalent den mulighed, hun fortjener siger”, siger Filippa Wallestam, EVP og Chief Content Officer hos NENT Group.

 

tirsdag 25. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
en sag for forst
25 maj 2021
00:00
Læs omtale

Kriminalinspektør Jack Frost er en ukonventionel politibetjent med en skarp retfærdighedssans. Han er uforsigtig og respektløs tiltrækker og tiltrækker problemer som en magnet.

torsdag 27. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1603896925 d00e9e39a55eb98456878c758d0a46a13e4835c7
27 maj 2021
00:00
Læs omtale

Jane bliver dumpet ved alteret og har et sammenbrud, der sender hende ind i en kaotisk verden, hvor kærlighed og familierelationer kolliderer med både rørende og humoristiske konsekvenser.

fredag 28. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1616500806 6260fe89c291f9f1a1ae63cc9eb31c1c330e38af
28 maj 2021
00:00
Læs omtale

Den talentfulde mimiker Marcel tager på en farlig mission for at imponere en kvinde: at redde 123 jøder fra de nazisternes greb. Hans kunst viser sig at være det vigtigste våben mod krigens rædsler.

lørdag 29. maj
Stream med Viaplay - Prøv to uger gratis
1603971867 82ee9835b8b7edc47eb1fdba01f1f719aeba3e8f
Læs omtale

Den chokerende historie om en uskyldig ung mand, der bliver smidt i fængsel i Thailand med en dom på 100 år for at være indblandet i en mislykket narkohandel. Baseret på virkelige begivenheder.

Kilde: Viaplay presse

Euro 2020 ViaplayReklamelink

I samme kategori

Back to top button