MånedsguidesViaplay

Nyt på Viaplay december 2023

Viaplay slutter 2023 af med Breinholts julekalender og Casper Christensen og Mikael Berthelsen er tilbage med en ny omgang All Exclusive – denne gang i eksklusivt selskab med Morten Messerschmidt og Thomas Blachman.

Er man mere til thriller-drama har serien The Irrational premiere 2. december – og det samme har Klubben, som er en film om Brøndby IF. Er man mere til film-hygge, kan både Ambulance, Spider-man: Across the Spider-Verse og Belfast ses på Viaplay i løbet af december.

Filtrér oversigten

fredag 1. december
Ambulance - Official Trailer [HD]
1 dec 2023
00:00

Ambulance

Film | Action Drama | 6.1 | 2022
Læs omtale

I løbet af en enkelt dag i Los Angeles’ gader forandrer tre liv sig for altid. I denne hæsblæsende thriller, baseret på den danske film fra 2005 af samme navn, instrueret og og produceret af Michael Bay, beder den dekorerede krigsveteran Will Sharp, der desperat mangler penge til at dække sin kones lægeregninger, om hjælp fra det ene menneske, som han godt ved, at han bør holde sig fra – sin adoptivbror Danny (spillet af Jake Gyllenhaal). Danny, en karismatisk karrierekriminel, tilbyder ham en mulighed: det største bankkup i Los Angeles’ historie 32 mio. USD. Hans kones overlevelse er på spil, så Will kan ikke sige nej. Men da deres flugt går helt galt, kaprer de desperate brødre en ambulance og befinder sig pludselig midt i en højspændt jagt, der aldrig stopper.

Askedrengen - jagten på det gyldne slot Viaplay
1 dec 2023
00:00

Askedrengen – jagten på det gyldne slot

Film | Adventure | 6.3 | 2019
Læs omtale

Da kongen og dronningen bliver forgiftet, begiver Esben Askedreng og prinsesse Kristin sig ud for at lede efter en brønd med livets vand, som er det eneste, der kan helbrede Kristins forældre.

Breinholts Julekalender 2023
1 dec 2023
00:00
Læs omtale

Fredag den 1. december byder traditionen tro på den helt perfekte opskrift på julehygge fyldt med latter og lækkerier, når anden sæson af ’Breinholts Julekalender’ vender tilbage på Viaplay og TV3+. Sammen med Søren Rasted og Carsten Berthelsen inviterer Anders Breinholt seerne med ind i julemandens værksted, hvor 24 af årets bedste danske juleøl smages og en perlerække af veloplagte, kendte gæster kommer på besøg. Og som noget helt nyt i år skåler ’Breinholts Julekalender’ også nytåret ind med et special-afsnit den 31. december.

Anders Breinholt har i år fået nøglerne til julemandens værksted, Carsten Berthelsen har håndplukket 24 fremragende danske juleøl samt en særlig overraskelse til nytår fra landets bryggerier, og sidst men ikke mindst har Søren Rasted, i kraft af hans titel som Adventsminister fundet fire snaps til at ledsage øl-oplevelsen. Med andre ord er du med ’Breinholts Julekalender’ sikret en festlig og smagfuld december.

Forvent fodboldanekdoter i verdensklasse, overdådige færdigheder i tysk mikset ind i et fyldigt inferno af julestemning, når gæsterne: Mick Øgendahl, Preben Elkjær, Simon Jul, Lina Rafn, Lene Beier, Anders Lund Madsen, Lars Løkke, Stephanie Surrugue, Janni Pedersen, Christopher og ingen ringere end Breinholts egen mor kigger forbi juleværkstedet. Gensynsglæden og de rørende øjeblikke når nye højder, når der pludselig bankes på døren, og det bliver kun bedre med den kulinariske madkunst fra Masterchef- og tidligere Michelin-kok Dak Winchangoen og hendes bror.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Jeg er SÅ stolt og beæret over, at danskerne år efter år har været med til at gøre netop vores julekalender til en tradition. Og igen i år gør vi alt for, at stemningen er helt i top. Jeg kan godt afsløre, at den nok aldrig har været bedre. Årets kalender er en af de bedste, vi har lavet. Og det siger jeg, fordi jeg rent faktisk kan huske, hvad der skete i år … Glæd dig, for det gør vi – alle sammen, siger Anders Breinholt.

Som prikken over i’et står kapelmester Laurits Emanuel igen for at skabe den musikalske stemning med det bedste juleband. Så sæt kryds i kalenderen og vær klar til at følge med på Viaplay og TV3+ i løbet af december måned.

LEONARDO | OFFICIAL TRAILER | 2021 | TV SERIES
1 dec 2023
00:00

Leonardo

Serie | Drama | Seriepremiere | 7.2 | 2021–
Læs omtale

Leonardo handler om Leonardo da Vincis (Aidan Turner) ekstraordinære liv og de værker, der gjorde ham berømt. Serien afslører gradvist den indre pine hos en mand, der er besat af at opnå perfektion. Udover Aidan Turner i hovedrollen som Leonardo da Vinci, kan Freddie Highmore, James D’Arcy og Matilda De Agelis blandt andre ses.

lørdag 2. december
Christmas with the Campbells Viaplay
2 dec 2023
00:00

Christmas with the Campbells

Film | Julefilm | 5.3 | 2022
Læs omtale

Dagen inden juleferien bliver Jesse dumpet af sin kæreste Shawn, som skal rejse bort. Men Shawns forældre overtaler Jesse til at holde jul sammen med dem – og Shawns flotte fætter…

Klubben Viaplay
2 dec 2023
00:00

Klubben

Dokumentar
Læs omtale

Dokumentaren om, hvordan Brøndby gik fra at være en bar mark til en kæmpe klub, kan ses eksklusivt på Viaplay fra lørdag d. 2. december. Oplev de mest ikoniske øjeblikke i Brøndby IF’s historie, fortalt af nøglepersoner, legender, spillere og ikke mindst de dedikerede fans. Brøndby IF har været et lysende navn i dansk fodbold siden sin stiftelse i 1964, og nu kan Viaplay invitere seerne med på en enestående rejse gennem klubbens rige historiske arv i dokumentarfilmen: “KLUBBEN”.

Historien begynder med pionererne, de visionære skabere af Brøndby IF, og bevæger sig derfra gennem klubbens mest betydningsfulde epoker. Den afdækker de afgørende øjeblikke og de legendariske skikkelser, der har formet klubben til den institution i dansk fodbold den er i dag. Fra banen til bag kulissen, fra amatørafdelingen til BIF A/S, kommer vi med helt ind i kernen af Brøndby IF’s sjæl. Sweet & Savory Film Company har skabt filmen i tæt samarbejde med Brøndby IF, så vi kommer helt ind i maskinrummet og hører historierne fra de folk der selv var med da det skete. “KLUBBEN” dokumenterer dog ikke kun de mange højdepunkter, men også kriser og nedturene. Den udforsker ligeledes det dybe kærlighedsbånd mellem klubben, spillerne og de utrættelige fans, der altid er med, både i medgang og modgang.

Det unikke fællesskab

Fællesskabet, frivilligheden og sammenholdet bliver kortlagt som en del af klubbens DNA, med den unikke Vestegnske mentalitet og holdånd, der har været katalysatoren for denne helt særlige del af dansk fodboldhistorie. Med nedslag i fortid og nutid tager filmen os med på en rejse gennem årtierne, hvor man genoplever ikoniske øjeblikke fra Brøndby IF’s historie. Der er øjeblikke med de unge talenter, de legendariske familier som Laudrup og Bjerregaard, og ikke mindst de dedikerede fans, der rejser land og rige rundt for at støtte klubben.

Mere end fodbolden

“KLUBBEN” er andet end blot en film om fodbold; det er en hyldest til det, der binder folk sammen som fans. Den handler i lige så høj grad om, hvordan Brøndby IF er blevet en integreret del af mange menneskers hele identitet. Kæmpestjerner fra fodboldens verden, ledere og helt almindelige fans; Alle har de noget fundamentalt til fælles når det kommer til Brøndby IF. Vi ser her hvordan klubben spiller en helt særlig rolle hos dem alle – det er en livsdefinerende tilknytning, en livsstil, en passion og en arv, der går ud over kridtstregerne og ind i folks hjerter. ”KLUBBEN” er en rørende dokumentar, der viser passionen, vækker masser af minder, og giver seeren et fantastisk indblik i Brøndby IF’s legendariske rejse.

søndag 3. december
All Exclusive - Sæson 3 Viaplay
3 dec 2023
00:00
Læs omtale

I dette interview-eksperiment er fokus på mødet mellem Casper Christensen og hans håndplukkede gæster – hvor seerne får helt ny indsigt i både Caspers samt gæsternes liv og personligheder.

Morten Messerschmidt og Thomas Blachman er gæster i de to første afsnit.

tirsdag 5. december
Bridge and Tunnel Viaplay
5 dec 2023
00:00

Bridge and Tunnel

Film | Drama Komedie | 6.3 | 2021–2022
Læs omtale

Det er 1980’erne, og tre bedste venner, der lige er kommet ud af college, sætter sig for at realisere deres drømme på Manhattan, mens de prøver at fastholde deres arbejderklasserødder fra Long Island.

onsdag 6. december
The Irrational Viaplay
6 dec 2023
00:00

The Irrational

Serie | Drama Krimi | 7.0 | 2023–
Læs omtale

Alec Baker er professor i adfærdsvidenskab og bruger sin indsigt til at hjælpe med at løse sager, der involverer regeringer, politi og virksomheder – på måder, som ingen andre kunne forestille sig.

fredag 8. december
Jerry og Marge scorer kassen Viaplay
8 dec 2023
00:00

Jerry og Marge scorer kassen

Film | Drama Komedie | 6.9 | 2022
Læs omtale

Da pensionisten Jerry Selbee opdager et smuthul i Massachusetts’ lotteri, udnytter han det sammen med sin kone Marge til at vinde millioner.

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer (HD)
8 dec 2023
00:00

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Film | Animation | 8.7 | 2023
Læs omtale

I et multivers af Spider-People må Miles Morales omdefinere, hvad det vil sige at være en helt. (Indeholder blinkende lys, som kan påvirke seere med fotosensitiv epilepsi.)

lørdag 9. december
Sympathy For The Devil Viaplay
9 dec 2023
00:00

Sympathy For The Devil

Film | Action Thriller | 5.5 | 2023
Læs omtale

Med en pistol i hånden kaprer en ustabil og mystisk mand en bil og tager føreren som gidsel. Førerens nat tager en endnu mørkere drejning, da det står klart, at hans uønskede passager er ude efter hævn.

søndag 10. december
mumidalen viaplay
10 dec 2023
00:00

Mumidalen – Sæson 3

Børne-TV | Børn | Ny Sæson
Læs omtale

Følg med den nysgerrige Mumitrold og hans finurlige familie og venner på fortryllende eventyr i Mumidalens magiske verden, hvor de udforsker kærlighed, relationer og følelser. Sæson 3 har premiere på Viaplay 10. december.

Mumidalen blev nomineret til en International Emmy Awards i kategorien “Bedste animerede børneprogram”.

Da Moomin-familien vender tilbage fra deres ferie i sæson to, finder de deres elskede Mumindalen i totalt kaos. I denne sæson introduceres to nye karakterer. De mange skæve beboere stiller Mumifamilien over for uventede udfordringer, og familien møder alt, hvad livet byder på dem, med nysgerrighed, entusiasme og stor humor.

torsdag 14. december
One Fine Morning / Un beau matin (2022) - Trailer (English Subs)
14 dec 2023
00:00

En dejlig morgen

Film | Drama | 7.0 | 2022
Læs omtale

En enlig mor kæmper med at tage sig af sin far, som har fået en neurodegenerativ sygdom. Mens hun forsøger at finde et anstændigt plejehjem, møder hun tilfældigvis en gammel ven, og de indleder en affære.

fredag 15. december
BELFAST - Official Trailer - Only In Theaters November 12
15 dec 2023
00:00

Belfast

Film | Komedie | 7.3 | 2021
Læs omtale

En ung dreng og hans familie fra arbejderklassen, forsøger at navigere sig rundt i hverdagen under urolighederne i Nordirland i 1960’erne.

lørdag 16. december
VESPER Trailer (2022)
16 dec 2023
00:00

Vesper

Film | Adventure Scifi | 6.0 | 2022
Læs omtale

Da Jordens økosystem kollapser, kæmper 13-årige Vesper for at overleve sammen med sin far, og hun må bruge sin intelligens, styrke og biohacking-evner til at kæmpe for fremtiden.

torsdag 21. december
Asfalt
21 dec 2023
00:00

Asfalt

Film | Drama | 5.1 | 2023
Læs omtale

Den danske film ‘Asfalt’ er en barsk film om ensomhed på landevejen og svigtende familie, men også om troen på kærligheden og håbet om en bedre fremtid.

Lasse er en livstræt lastbilschauffør i Vestjylland. Han kører sit liv som sin lastbil, lige ud ad landevejen med den ene hånd på rattet og den anden omkring den hemmelige flaske, han nipper til hele dagen. Indtil det øjeblik en pige springer ud foran hans lastbil. Lasse når at bremse i sidste øjeblik og opdager til sin store overraskelse, at det er René som han ikke har set i 15 år.

fredag 22. december
BIG GEORGE FOREMAN – Official Trailer (HD)
22 dec 2023
00:00

Big George Foreman

Film | Drama | 6.6 | 2023
Læs omtale

Den mirakuløse historie om den tidligere og kommende verdensmester i sværvægt. Baseret på den sande historie om et af de største comebacks nogensinde og den forvandlende kraft i at få en ny chance.

fredag 29. december
The Pope's Exorcist - Official Trailer (DK)
29 dec 2023
00:00

The Popes Exorcist

Film | Horror Thriller | 6.1 | 2023
Læs omtale

Filmen ‘The Pope’s Exorcist’ er et portræt af af den katolske præst og eksorcist Gabriele Amorth.

Russell Crowe, kendt fra Gladiator, Et smukt sind og Les Misérables, spiller hovedrollen som Gabriele Amorth, der kan beskrives som verdens mest kendte eksorcist. Han udførte titusindevis af eksorcismer i sine over tres år som præst, indtil han døde i 2016 i en alder af 91 år gammel.

lørdag 30. december
Bank of Dave | Official Trailer HD
30 dec 2023
00:00

Bank of Dave

Film | Drama Komedie | 7.0 | 2023
Læs omtale

Bygger på Dave Fishwicks sande oplevelser. ‘Bank of Dave’ er historien om en arbejderklassemand fra Burnley og selvgjort millionærs kamp for at etablere en sparekasse for lokalsamfundet.

DON’T BREATHE 2 - Official Trailer (HD) | Exclusively In Movie Theaters August 13
30 dec 2023
00:00

Don’t Breathe 2

Film | Action Horror | 6.0 | 2021
Læs omtale

I denne spændende efterfølger møder vi igen Norman Nordstrom, hvis stille liv knuses, da en gruppe usømmelige kriminelle kidnapper den unge pige, han bor sammen med.


I samme kategori

Back to top button