MånedsguidesTV 2 Play

Nyt på TV 2 Play juni 2024

Så er det blevet tid til at kigge på hvad der er nyt på TV 2 Play juni 2024, der jo byder på EM Slutrunde fodbold, nye Stormester afsnit med mere.

fredag 7. juni
Stormester 2024 deltagere
7 jun 2024
20:00

Stormester

TV 2
Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Selv om TV 2 har kørt programmet siden 2018, og netop har vist Stormester special udgave med tidligere tabere, så er der mere på vej.

Et nyt hold krøllede hjerner er klar til at indtage stormesterens hus og dyste om Lasse Rimmers gyldne hoved. Ved sin side har stormesteren som altid sin erfarne assistent, Mark Le Fêvre, som skal forsøge at holde styr på både deltagere, opgaver og point.

Sæsonens opgaveknusere er Tobias Dybvad, Natasha Brock, Carsten Eskelund, Mathias Helt og Puk Elgård, der dyster om at vinde stormesterens gyldne fjæs. Først skal de dog lige tænde en sæbeboblemaskine, lære at tale finsk og finde ud af, hvem af dem, der kan se ind i fremtiden.

lørdag 8. juni
Klar med svar TV 2 Play
8 jun 2024
06:01

Klar med svar

Underholdning | Ny Sæson
Læs omtale

Nu er det snart tid til endnu en omgang quiz og skøre lege. Lars Hjortshøj er igen vært, når en række kendte danskere udsættes for alverdens drillerier, mens de forsøger at svare rigtigt på quizspørgsmål om alt fra dansk natur til sportsbegivenheder. I anden sæson er holdkaptajnerne Victor Lander, Michèle Bellaiche og Ibi Støvin

mandag 10. juni
Danmark sender Herrelandsholdet til EM
10 jun 2024
17:00
Læs omtale

Tusindvis af rød-hvide fodboldfans, EM-sang og præsentation af Herrelandsholdet på Plænen i Tivoli. Det er indholdet i et liveshow med titlen ‘Danmark sender Herrelandsholdet til EM’, hvor DBU, TV 2 og Tivoli sammen med de danske fans sender trænere og spillere fra Herrelandsholdet godt afsted til EM-slutrunden i Tyskland. Musikken leveres af Pil, og Malte Ebert optræder med sin nye EM-sang.

Det finder sted 10. juni med optakt på TV 2 fra klokken 17 og liveshow fra Tivoli fra klokken 20, hvor værterne Camilla Martin og Melvin Kakooza interviewer landsholdsspillere og styrer showet, der også byder på overraskelser.

Sammen med Morten Ankerdal ser TV 2s fodboldeksperter Nicoline Sørensen, Lars Jacobsen, Mads Junker og Nicklas Bendtner frem mod slutrunden, mens Jonas Hebo og Jon Pagh, som skal dække den danske EM-lejr i Tyskland, er med i to af bilerne med landsholdsspillere hele vejen ind til Tivoli. Undervejs vil der også være gennemstillinger til Freudenstadt i Tyskland, hvor Herrelandsholdet får base under slutrunden.

Mens gæsterne og fodboldfans venter på Herrelandsholdet, vil der fra Tivoli åbner klokken 11.00 være masser at give sig til i Fanzonen tæt på plænen, hvor DBU´s partnere sørger for aktiviteter for alle størrelser, og efter først-til-mølle-princippet bliver der uddelt flag. Alle gæster opfordres til at komme i god tid til Tivoli. Det koster almindelig entré at få adgang til fodboldfesten, som forhåbentlig bliver startskuddet på en større EM-folkefest de kommende uger.

Herrelandsholdets anfører, Simon Kjær, glæder sig til en festlig aften, inden holdet rejser til Tyskland dagen efter:
“Det er de danske fans, vi spiller for, og de støtter os altid i medgang og modgang. Det betyder alt for os at mærke folkets opbakning, og derfor glæder vi os også helt enormt til at opleve en rød-hvid-Plænen i Tivoli og give noget tilbage til børn og glade fans, inden vi tager afsted til EM. Jeg er sikker på, at det bliver en stor dag.”

Medvært Camilla Martin siger:
“Vi glæder os til en festlig aften i fodboldens tegn og ser frem til at tale med spillerne på scenen. Vi har også en række overraskelser i ærmet på selve aftenen.”

Kristian Hyldgaard, TV 2s indholdschef udtaler:
“Vi er glade for, at vi har fået DBU og Tivoli med på idéen, da slutrunder som EM er med til at samle os danskere. TV 2 viste kvalifikationen til EM, så det er helt naturligt for os også at være med til at sætte EM-festen i gang med en masse fans og sammen sende Herrelandsholdet godt afsted med et rygstød af folkelig opbakning. Og vi glæder os til at dække det danske hold under slutrunden og vise EM på vores platforme”.

Kulturdirektør i Tivoli Frederik Wiedemann siger:
”Vi glæder os til at danne rammen om en folkefest, så vi sammen kan sende Herrelandsholdet afsted til Tyskland med selvtillid og godt humør. Vi opfordrer fans til at komme i god tid inden showet på Plænen og tage del i de fodboldaktiviteter, der foregår i Haven”.

Program på dagen

11.00 En fodbolddag i Tivoli

17.00 Storskærmsvisning fra Plænen: Herrelandsholdet kører fra træningslejr i Helsingør til Tivoli

18.00 Herrelandsholdet ankommer til Tivolis Hovedindgang

18.15 Storskærmsvisning fra Plænen: Direkte fra TV 2-studiet i Tivoli

18.45 Opvarmning fra Plænen med DJ

20.05 Kæmpe liveshow på Plænen: Danmark sender Herrelandsholdet til EM

Kom i god tid, og Tivoli forbeholder sig som altid ret til at begrænse adgangen til Plænen, hvis det skønnes nødvendigt. Det bliver i så fald kommunikeret tættere på eventet.

onsdag 12. juni
FIGHTING DEMONS | CPH:DOX 2024
12 jun 2024
20:55

Mikkels kamp mod dæmonerne

TV 2 Echo
Dokumentar
Læs omtale

Dansk dokumentarserie i tre episoder, der er vist på CPH:DOX. Den kommer på TV 2 Play i juni måned.

Dokumentarfilmen ‘Mikkels kamp mod dæmonerne’ handler om 25 årige Mikkel, der forsøger at finde vej i livet, efter at flere års seksuelle overgreb i hans barndom har lagt et tungt mørke over ham. Han lider af PTSD og lavt selvværd, og kæmper hver dag for at holde sammen på sig selv.

Gennem et usædvanligt venskab og et filmprojekt, arbejder Mikkel sig ud af mørket og finder styrken til at overvinde sine indre dæmoner.

torsdag 13. juni
En Plads i Solen TV 2
13 jun 2024
22:15

En plads i solen

TV 2
Dokumentar
Læs omtale

Den danske dokumentarfilm ‘En plads i solen’ lukker lyset ind, når vi følger en række skæbner på den spanske ferieø Gran Canaria, der alle drømmer om et bedre liv.

Vi kommer med til Gran Canaria, hvor udenlandske tilflyttere, migranter og solglade turister lever dør om dør med de lokale spaniere. Dokumentarfilmen giver et sjovt og rørende portræt af de forskellige skæbner.

Der er premiere torsdag 13. juni på TV 2 og TV 2 Play.

Sport højdepunkter i juni 2024 på TV 2 Play

Euro 2024 TV 2
Foto: TV 2

Sommer, sol og bold – det er tid til Fussball. Følg EM i fodbold 2024 på TV 2 Play fra 14. juni til 14. juli 2024. Den store turnering bliver afholdt i Tyskland, og Danmark er med, når Europas bedste fodboldnationer tørner sammen. Danmark er i pulje med Slovenien, England og Serbien.

På TV 2 Play kan du se det danske landsholds mulighed for revanche for semifinalenederlaget ved sidste EM – Danmark-England 20. juni – samt stjernespækkede opgør fra gruppespillet som Tyskland-Skotland, Spanien-Kroatien, Spanien-Italien og Schweiz-Tyskland.

Inden EM i Tyskland spiller Kasper Hjulmands hold to landskampe mod to nationer, der har kikset kvalifikationen. Det drejer sig om Danmark-Sverige onsdag 5. juni og Danmark-Norge lørdag 8. juni.

Se EM TV-Guiden her

Britbox premierer på TV 2 Play i juni 2024

Filtrér oversigten

onsdag 5. juni
A Very British Scandal | Trailer - BBC
5 jun 2024
00:04

A Very British Scandal

Serie | Drama | 7.0 | 2021
Læs omtale

Hun er berømt for sin skønhed, udstråling og stil. Margaret, hertuginden af Argyll, møder den flotte og charmerende Ian. Han er gift, hun er selv midt i en skilsmisse. De bliver gift i 1951, men efter få år går det galt. Beskyldningerne fyger om tyveri, vold, stoffer, forfalskninger, bestikkelse, hemmelige optagelser og flere nøgenbilleder. I 1963 ender skilsmissen i retten, og den britiske presse kaster sig frådende over historien. En fortælling om kærlighed, konflikter og kvindesyn i 1960’erne.

The Thin Blue Line
5 jun 2024
00:04
Læs omtale

Rowan Atkinson står i front som den arrogante, men ærefulde inspektør Fowler, der leder sit hold i en kamp mod kriminalitet, hvor han konstant hånes af de selvfede og nedladende modspillere

onsdag 12. juni
Hope Street – Sæson 3 – Part A Britbox
12 jun 2024
00:04

Hope Street – Sæson 3

Serie | Ny Sæson
Læs omtale

Politiet i Port Devine, den sovende kystby i Nordirland, står over for nye prøvelser – og fortsætter
med at afsløre ting om deres privatliv i dette tilbagevendende kystnære krimidrama. Forbered dig på
genkendelige ansigter, der vender tilbage i sæson 3, herunder: Ciaran McMenamin som inspektør Finn O’Hare,
Bríd Brennan som Concepta O’Hare, Des McAleer som Barry Pettigrew og Kerri Quinn som Marlene Pettigrew.
Ligeledes kan du forberede dig på humor, varme og idylliske kystlinjer

onsdag 19. juni
Kriminalkommissaer Barnaby midsummer murders
Læs omtale

Det britiske detektivdrama handler om Kriminalinspektør Barnabys bestræbelser på at løse talrige
mord, der finder sted i den fiktive engelske region Midsomer. Den nuværende hovedperson er
Kriminalinspektør John Barnaby (Neil Dudgeon), der er den yngre fætter til den tidligere hovedperson,
Kriminalinspektør Tom Barnaby (John Nettles).

onsdag 26. juni
The Tower HBO Max
26 jun 2024
00:04

The Tower – Sæson 1

Serie | Drama
Læs omtale

The Tower er en britisk dramaserie baseret på den første bog i Kate Londons Metropolitan-trilogi, “Post Mortem”. Gemma Whelan spiller hovedrollen som anti-korruptionsbetjenten Sarah Collins. Serien foregår i London i kølvandet på en død politibetjent og en ung libysk pige, der er faldet ned fra taget af et højhus. Da konstabel Lizzie Adama, et af de eneste vidner, forsvinder kort efter, er Collins’ efterforskning delt op i to dele: hvad skete der på taget? Og hvor er Adama?

I samme kategori

Back to top button