MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime i september 2023

September på SkyShowtime byder på serien “Poker Face” samt premieren på SkyShowtimes første, nordiske egenproduktion: den finsk-svenske krimiserie “Kodenavn: Annika”.

September byder også på film som Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves og M3GAN samt serien “Fashion House” med dokumentarfilm om nogle af verdens mest berømte modehuse: Gucci, Burberry og Versace.

Filtrér oversigten

mandag 4. september
The Winner SkyShowtime
4 sep 2023
00:05

The Winner

Serie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

The Winner er en tjekkisk og slovakisk familiekomedie, der fortæller historien om Viktor Hudák (Ady Hajdu), en fiktiv premierminister i et lille europæisk land, der afslutter sin politiske karriere og vender tilbage til det almindelige liv. Men da hans efterfølger på radikal vis skrotter den politik, han har brugt et helt liv på at opbygge, går det hurtigt op for ham, at en tidligere premierminister har så godt som ingen magt. I et forsøg på at vise, at han stadig betyder noget, forsøger han at tage føringen i sit hjem, som han deler med sin kone og tre døtre. Men da han har været så meget væk fra dem og ikke har nogen idé om, hvordan den virkelige verden fungerer, finder han en familie, der for længst er blevet vant til at klare sig uden ham, og en gruppe kvinder, der langt overgår det, han har skullet tackle i sin karriere som premierminister. I hovedroller ses også Ivana Chýlková og Milan Ondrík.

tirsdag 12. september
Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves SkyShowtime
12 sep 2023
00:05

Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves

Film | Action Adventure | 7.3 | 2023
Læs omtale

En charmerende tyv og en gruppe utrolige eventyrere påtager sig et episk kup for at generobre en mistet skat, men det går helt galt, da de kommer på kant med de forkerte mennesker. Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves bringer den mangfoldige verden og muntre stemning i det legendariske rollespil til den store skærm i et vanvittig morsomt og handlingsmættet eventyr.

onsdag 13. september
M3GAN - official trailer
13 sep 2023
00:05

M3GAN

Film | Horror | 6.4 | 2022
Læs omtale

M3GAN er et under af kunstig intelligens, en livagtig dukke, der er programmeret til at være et barns bedste ven og forældrenes største allierede. M3GAN, der er designet af den dygtige legetøjsrobotmager Gemma (Get Out’s Allison Williams), kan lytte, se og lære, efterhånden som hun bliver ven, lærer, legekammerat og beskytter for det barn, hun er knyttet til. Da Gemma pludselig må tage sig af sin 8-årige forældreløse niece Cady (Violet McGraw, The Haunting of Hill House), er Gemma usikker og uforberedt på at blive forælder. Da hun kommer under voldsomt arbejdsmæssigt pres, beslutter Gemma at sætte sin M3GAN-prototype sammen med Cady i et forsøg på at løse begge problemer – en beslutning, der får ufattelige konsekvenser.

fredag 15. september
Poker Face | Official Trailer | SkyShowtime
15 sep 2023
00:05

Poker Face

Serie | Komedie | Seriepremiere | 7.9 | 2023–
Læs omtale

SkyShowtime er klar med de første to afsnit af Poker Face på SkyShowtime den 15. september med nye afsnit til rådighed hver følgende fredag.

Rian Johnson er den kreative forfatter, instruktør og producer bag hitfilmene Knives Out og Glass Onion, og hun står bag Poker Face, som er en “ugens mysterium”-serie i 10 afsnit. Serien følger den Emmy-nominerede Natasha Lyonne som Charlie Cale, der har en helt ekstraordinær evne til at afgøre, når nogen lyver. Hun tager på tur i sin Plymouth Barracuda, og ved hvert stop møder hun nye mennesker og underlige forbrydelser, som hun bare må opklare.

Serien har fået fantastiske anmeldelser og er hurtigt blevet certificeret fresh på Rotten Tomatoes med en kritikerscore på 98%. Oven i Lyonne’s Emmy®-nominering for “Outstanding Lead Actress in a Comedy Series”, blev Poker Face nomineret for Stunt Coordination (Thomas Place), Production Design (Judy Rhee, Martha Sparrow, Cathy T. Marshall) og Guest Actress (Judith Light for “Time Of The Monkey”) samt fået fire Gold Derby nomineringer og fem Hollywood Critics Association Television Award nomineringer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

I hovedrollen ses Nztasha Lyonne (Russian Doll, Orange is The New Black), der udover at fungere som executive producer for selskabet Animal Pictures også har skrevet og instrueret et afsnit i serien. Poker Face har en imponerende række gæstestjerner på rollelisten, blandt andre: Adrien Brody, Angel Desai, Audrey Corsa, Benjamin Bratt, Brandon Michael Hall, Charles Melton, Chelsea Frei, Cherry Jones, Chloë Sevigny, Clea DuVall, Colton Ryan, Danielle MacDonald, Dascha Polanco, Ellen Barkin, Hong Chau, Jasmine Aiyana Garvin, Jack Alcott, Jameela Jamil, John Ratzenberger, Joseph Gordon-Levitt, Judith Light, Leslie Silva, Lil Rel Howery, Luis Guzmán, Megan Suri, Niall Cunningham, Nicholas Cirillo, Nick Nolte, Reed Birney, Rhea Perlman, Ron Perlman, Rowan Blanchard, S. Epatha Merkerson, Shane Paul McGhie, Simon Helberg, Stephanie Hsu, Tim Blake Nelson og Tim Meadows.

Poker Face er produceret af T-Street, MRC og Animal Pictures og distribueres af Paramount Global Content Distribution. Nora og Lilla Zuckerman fungerer som Showrunners og Executive Producere. Øvrige Executive Producere omfatter Ram Bergman, Natasha Lyonne, Nena Rodrigue og Iain B. MacDonald med Maya Rudolph og Danielle Renfrew Behrens som co-executive producere.

onsdag 20. september
Fashion House SkyShowtime
20 sep 2023
00:05

Fashion House

Dokumentar | Ugentlige afsnit
Læs omtale

En overdådig antologiserie med dokumentarfilm, der giver et smugkig ind i nogle af verdens mest berømte modehuse – Gucci, Burberry og Versace – og afslører deres bemærkelsesværdige historier. Dørene åbnes til en notorisk eksklusiv verden, hvor hver film kortlægger op- og nedgange for nogle af de mest ikoniske designere i nyere tid. Med et væld af levende arkivklip, hvoraf nogle afsløres her for første gang, og en prominent rolleliste lige fra Anna Wintour til Christopher Bailey fortæller disse film de interne historier om disse ikoniske brands, mens de gennemlever markante ændringer, der er lige så fascinerende som det tøj, de skaber.

fredag 29. september
Eight For Silver SkyShowtime
29 sep 2023
00:05

Eight For Silver

Film | Fantasy Horror | 6.2 | 2021
Læs omtale

I slutningen af 1800-tallet kommer en tidligere fredfyldt, fjerntliggende landsby under angreb – men af hvem eller af hvad ved ingen. Landsbyboerne spreder rygter om et forbandet land, overnaturlige kræfter og endda dæmoniske skabninger, efterhånden som folk fortsætter med at forsvinde og blive dræbt. Patologen John McBride ankommer for at efterforske det rædselsvækkende, blot for at opdage, at det er noget, der stikker meget dybere og er mere ildevarslende, end han nogensinde kunne have forestillet sig.

lørdag 30. september
Codename: Annika | Streaming 30 September | Only on SkyShowtime
30 sep 2023
00:00

Kodenavn: Annika

Serie | Drama Krimi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

SkyShowtime har i dag afsløret teaser-traileren til Kodenavn: Annika. Serien i seks afsnit, der er skabt af Mia Ylönen og Aleksi Bardy, tager dig med bag kulisserne i den hemmelige verden af svindel med kostbar kunst og udforsker, hvad det vil sige at navigere med to identiteter. Hovedrollen i serien spilles af Sannah Nedergård (Yellow Sulphur Sky) som den finske kunstsvindelefterforsker Emma/Annika, hendes første hovedrolle i en dramaserie.

På rollelisten i denne originale SkyShowtime-serie ses også Ardalan Esmaili (Easy Money) som Rasmus Ståhlgren, Eva Melander (Border) som Rina Olander og Helena Bergström (House of Angels) som Agatha Torstensson sammen med Pekka Strang (Tom of Finland) som Raimo Korpi, Clarisse Lhoni-Botte (Rolling to You) som Béatrice Joly og Charles Martins (Emily in Paris) som Denver Carpentier. Serien er instrueret af den finske instruktør AJ Annila (Peacemaker). Kodenavn: Annika lanceres på tjenesten i september.

Kodenavn: Annika  mere om handlingen

Den finske detektiv Emma Haka er stadig i gang med at afslutte sin undercover-træning, da hun sendes på en opgave i Stockholms korrupte kunsthandelsverden. Den rolige og fattede Emma påtager sig et dække som den vilde og intense Annika Stormare med det formål at komme tættere på galleriejeren Rasmus Ståhlgren, som er mistænkt i en sag, der er under opbygning mod den tidligere urørlige hvidvasker af penge, Blanko. Efterhånden som undersøgelsen trækker Emma dybere ned i underverdenen, udviskes grænserne gradvist mellem hende og Annika – som engang var i live og efterlod et morads af mysterier på sin vej. For at blive på sporet af Blanko må Emma træffe valg, der kan ændre livet for hende og dem, hun holder af, for evigt – og forsøge at holde fast i sig selv undervejs.

SkyShowtimes CEO Monty Sarhan siger: “Som en streamingtjeneste, der er skabt specifikt til Europa, er vi meget glade for at præsentere Kodenavn: Annika for SkyShowtimes abonnenter. Dette er vores første svensk-finske originalserie og et fantastisk bud på Nordic Noir-genren, og den vil være til rådighed eksklusivt på SkyShowtime i september. Med den meget talentfulde Sannah Nedergård i hovedrollen som Emma markerer det hendes første hovedrolle i en tv-serie, og vi ved, at seerne bliver tryllebundne. Serien er instrueret af brillante AJ Annila, og både Annila og Nedergård får selskab af en lige så talentfuld og stærk svensk og finsk rollebesætning.”

Hovedrolleindehaveren Sannah Nedergård siger: “Optagelsen af denne serie har været den mest intensive opgave, jeg har været involveret i, men jeg har heller aldrig haft det så sjovt. At spille Emma og Annika ville aldrig have været muligt uden den ekspertise og hjertelighed, som hver eneste person i vores team udstråler. Jeg mener, det er en serie skabt med passion.”

Mia Ylönen, co-creator, Helsinki-Filmi siger: “Vi interviewede en tidligere undercover-officer og eksperter i bedrageri for at få historien til at finde rodfæste i den virkelige verden af afslørede identiteter og kunstsvindel og tilføjede en hovedfigur, der er fuldstændig uvidende om sin mørke side. Emma dykker hovedkulds ned i undercover-arbejdet og bliver omgående bidt af det – uden at være klar over, at hendes dækidentitet på et eller andet tidspunkt vil afsløre hendes mørkeste hemmeligheder.”

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Django | Official Trailer | Sky

Django

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Django, der læner sig en smule op ad Sergio Corbuccis kultfilm, fortæller historien om en mand, der søger hævn, men som ender med at kæmpe for noget, der er endnu større. Texas, slutningen af 1800-tallet: Django ankommer til en øde by i bunden af et krater: New Babylon. Django leder efter de mænd, der slog hans familie ihjel, men så finder han ud af, at hans datter Sarah har overlevet og befinder sig i New Babylon. Sarah er nu tyve år gammel og skal snart giftes med John Ellis, grundlæggeren af New Babylon, og – vigtigst af alt – så ønsker hun ikke, at Django er der. Django giver ikke op, og han vil gøre, hvad der er nødvendigt for at få en ny chance sammen med sin datter. Men Django, Sarah og John er spundet ind i et net af mørke hemmeligheder, der ikke kan undgå at komme op til overfladen.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime presse

I samme kategori

Back to top button