MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime i maj 2023

SkyShowtime har masser af nyheder klar i maj. Eksempelvis serien Fatal Attraction der starter d. 22. maj. Det er en dybdegående genfortolkning af den klassiske psykoseksuelle film fra 1980’erne. Du får også en række skandinaviske serier tilbage på streaming, ligesom der er nogle nye film at se frem til i form af Beast og Confess, Fletch.

Filtrér oversigten

fredag 5. maj
Lust | Streamar snart | SkyShowtime Sverige
5 maj 2023
00:05

Lust

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

LUST er en skamløst sjov og smerteligt ærlig komedie om 40+ kvinder, der kæmper for at holde lysten i live i en seksuelt frustreret verden. Komedieserien vises fra 5. maj på SkyShowtime, der overtager den fra HBO Max.

Lust – det handler den om

Anette, Nadia, Ellen og Martina alle været venner siden barndommen. Da Anette, der nu er ekspert i Sundhedsstyrelsen, foretager en undersøgelse under det lidt tvivlsomme slogan “Sex er en motorvej til sundhed”, bliver de nysgerrige. Påvirker god sex – eller rettere manglen på samme – sundheden for kvinder over 40? Hvornår blev passion erstattet med planlagt torsdagssex? Siden hvornår blev det en forventet rutine at vente en halv time på, at din eksmands Viagra begynder at virke? Er uforpligtende sex meget mere givende end sex i et forhold? Karriere, børn, ægteskab, skilsmisse, frihed, at forblive sund og pæn – har alle disse hverdags-realiteter tvunget forestillingen om den dekadente, sexede synd ud på et sidespor?

LUST består af otte episoder og er instrueret af Ella Lemhagen, skrevet og skabt af Frans Milisic Wiklund, i samarbejde med Åsa Kalmér, Julia Dufvenius, Sofia Helin og Anja Lundqvist. Sandra Harms og Karl Fredrik Ulfung, Miso Film Sverige AB har produceret

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
søndag 7. maj
A Quiet Place (2018) - Official Trailer - Paramount Pictures
7 maj 2023
00:05

A Quiet Place

Film | Drama Horror | 7.5 | 2018
Læs omtale

Hvis de hører dig, jagter de dig. I denne skræmmende spændende thriller må en familie leve deres liv i absolut stilhed for at undgå mystiske væsener, der bruger lyd til at jage efter. Bevidste om, at den mindske hvisken eller fodtrin kan medføre døden, er Evelyn (Emily Blunt) og Lee (John Krasinski) Abbott fast besluttede på at finde en måde at beskytte deres børn på for enhver pris, mens de desperat leder efter en måde at kæmpe imod på.

mandag 8. maj
Beforeigners
8 maj 2023
00:05

Beforeigners

Serie | Scifi | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Det norske Sci-fi-drama Beforeigners er tilbage på streaming efter HBO Max solgte den videre til SkyShowtime.

Et brutalt mord i Oslo med tilknytning til 1800-tallets England rejser spørgsmålet om, hvorvidt Jack the Ripper måske er blevet migreret til nutiden. Lars og Alfhildr indser snart, at hvis de skal fange morderen, kan de kun stole på hinanden.

I sæson to spiller Krista Kosonen og Nicolai Cleve Broch fortsat hovedrollerne som Alfhildr og Lars. Derudover vender Tobias Santelmann (The last Kingdom) tilbage i rollen som Olav the Holy i den nye sæson såvel som internationale skuespillere såsom Paul Kaye (Game of Thrones), Hedda Stiernstedt (The Restaurant), Ann Akin (I May Destroy You), Jade Anouka (His Dark Materials), Billy Postlethwaite (Chernobyl) og Philip Rosch (The Alienist).

fredag 12. maj
A Town Called Malice | Season 1 | Streaming Soon | SkyShowtime
12 maj 2023
00:05

A Town Called Malice

Serie | Krimi Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 6.5 | 2023–
Læs omtale

SkyShowtime har bekræftet lanceringsdatoen for den helt nye krimi-thrillerserie A Town Called Malice. Serien lander på SkyShowtime fredag den 12. maj med tre afsnit til rådighed på lanceringsdagen. Nye afsnit af den 8-afsnit lange sæson kan streames hver uge.

A Town Called Malice – det handler den om

Handlingen udspiller sig omkring Costa del Sols strandklubber og palmer i de tidlige 80’ere, hvor A Town Called Malice følger familien Lord, en kriminel familie fra Sydlondon med mindre tyverier på samvittigheden, som flytter til Spanien for at tjene på en uventet mulighed – og for at undslippe fra politiets efterforskning af et højtprofileret mord. Den eksplosive familiesaga-thriller, som har Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton og Tahirah Sharif i hovedrollerne, er produceret i et samarbejde mellem Vertigo Films, Rogue State og Sky Studios.

Overhovedet i Lord-familien er Jason Flemyng (Save Me, Lock, Stock and Two Smoking Barrels) som Albert Lord. Jack Rowan (Born to Kill) spiller Gene Lord i selskab med Tahirah Sharif (The Haunting of Bly Manor) som Cindy Carter – Genes kæreste. Martha Plimpton (Mass, The Good Wife) spiller Mint Ma, efterfulgt af flere familiemedlemmer som Dougray Scott (Ever After, Mission: Impossible 2) som onkel Tony, Lex Shrapnel (Captain America) som Leonard Lord, Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici) som Kelly Lord, George Jaques (The Third Day: Autumn) som Anthony Lord og Eliza Butterworth (The Last Kingdom) som Carly Lord.

Den klogeste, men oversete, yngste søn, Gene (Rowan) og hans frygtløse forlovede, Cindy (Sharif) flygter til Spanien for at undgå arrestation efter med nød og næppe at have overlevet en gangsterkrig. Kæresteparret bliver hurtigt inddraget i den lokale underverden, og problemerne begynder at tårner sig op for dem. Da de andre Lorder slutter sig til dem på Costa del Sol, går det op for familien, at det er en gylden mulighed for at genopfinde sig selv og genvinde deres tidligere storhed – til stor irritation for Gene og Cindy, om har helt andre planer. Stærkt drevet af musikken er A Town Called Malices selve hjertelyden af 80’erne.

​Nick Love (Bulletproof, The Sweeney) er hovedforfatter og får selskab ved skrivepulten af Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake og Matt Evans. Den ledende instruktør er Jamie Donoughue, og seriens producer er Andy Noble.

Björnstad | Streamar snart | SkyShowtime Sverige
12 maj 2023
00:05

Björnstad (Beartown)

Serie | Drama | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Björnstad er baseret på den internationale bestseller af Fredrik Backman (En mand der hedder Ove).  Serien består af fem episoder og er en svensk originalproduktion fra HBO Europe, der siden er solgt videre til SkyShowtime, hvor den har premiere 12 maj.

Den lokale helt og ishockeystjerne, Peter Andersson (Ulf Stenberg), vender tilbage til hjemstavnen, Björnstad, for at overtage trænerhvervet for det lokale juniorhold. Hele byens drømme om en lysende fremtid hviler på de unge ishockeyspilleres skuldre, men da holdets stjernespiller, Kevin (Oliver Dufåker), bliver anklaget for en frygtelig forbrydelse, bliver hele det lille samfund sat på prøve.

Björnstad handler om en lille by med store drømme, de hemmeligheder, som slider et samfund i stykker, modet, det kræver at gå imod flertallet, og konsekvenserne af, hvordan vi opdrager vores børn.

Guldbaggevinderen Peter Grönlund (Goliat, Drifters) instruerer, og Anders Weidemann (30 grader i februar, Interrogation Files), Antonia Pyk og Linn Gottfridsson står bag seriens manuskript.

Hovedrollerne spilles af Ulf Stenberg, Aliette Opheim, Miriam Ingrid og Oliver Dufåker, og i de øvrige roller finder man Lukas Wetterberg, Tobias Zilliacus, Frida Sandberg, Jacob Nordenson, Charlotta Jonsson, Sanna Niemi, Mikael Odhag, Anna Azcárate, Tomas Bergström, Einar Bredefeldt og Gustav Lindh. Desuden medvirker en række unge talenter, der aldrig har stået foran et kamera før, men som til gengæld er alt andet end nybegyndere på isen! Foruden Oliver Dufåker som Kevin består ishockeyholdet af Otto Fahlgren, Alfons Nordberg, Erik Lundqvist, Rasmus Karlsson og Najdat Rustom.

Björnstad er indspillet i Gällivare samt Övertorneå, Haparanda, Kalix, Malmberget og Kiruna. Seriens producere er Bonnie Skoog Feeney og Mattias Arehn fra Filmlance International (en del af Banijay), og executive producers for HBO Europe er Hanne Palmquist, Steve Matthews og Antony Root.

Fredrik Backman, der har skrevet den storsælgende bog bag serien (på dansk hedder bogen Bjørneby), fungerer også som executive producer. Backman er repræsenteret af Salomonsson Agency ved Tor Jonasson.

mandag 15. maj
CONFESS, FLETCH | Official Trailer | Paramount Movies
15 maj 2023
00:05

Confess, Fletch

Film | Komedie | 6.5 | 2022
Læs omtale

I denne herlige komedie spiller Jon Hamm hovedrollen som den charmerende slyngel og uendeligt besværlige Fletch, som bliver den hovedmistænkte i en mordsag, mens han leder efter en stjålet kunstsamling. Den eneste måde han kan bevise sin uskyld på? At finde ud af hvem den skyldige er på en lang liste af mistænkte – fra den excentriske kunsthandler og en savnet playboy til en skør nabo og Fletchs italienske kæreste. Forbrydelse har faktisk aldrig været så uorganiseret. I hovedrollerne: Jon Hamm, Roy Wood Jr., Annie Mumolo, Ayden Mayeri, Lorenzo Izzo, Kyle MacLachlan, Marcia Gay Harden og John Slattery.

fredag 19. maj
Villeneuve Pironi: Racing's Untold Tragedy | Official Trailer | Sky Documentaries
19 maj 2023
00:05
Læs omtale

Gilles Villeneuve og Didier Pironi var venner og holdkammerater, som begge kørte Formel-1 for legendariske Ferrari i deres storhedstid i 80’erne. De havde afhængigheden af fart til fælles, men blev revet fra hinanden for altid i et historisk og stærkt kontroversielt øjeblik. Venskab, dobbeltspil, ambition og ære kolliderer i rasende fart i denne episke dokumentarfilm, hvor historien fortælles for første gang af dem, der var tættest på de to mænd.

mandag 22. maj
Beast - Biografpremiere 22. september (dansk trailer)
22 maj 2023
00:05

Beast

Film | Horror | 5.6 | 2022
Læs omtale

Beast har har Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries og Sharlto Copley i hovedrollerne.

Idris Elba spiller hovedrollen i denne adrenalinpumpende thriller om en far og sine to teenagedøtre, der bliver jagtet af en aggressiv løve, der skal bevise, at savannen kun har én apex rovdyr.

Elba spiller Dr. Nate Samuels, en ægtemand, der for nylig er blevet enke, og som vender tilbage til Sydafrika, hvor han første gang mødte sin kone, på en længe planlagt tur til et vildtreservat med sine to døtre. Men det, der begynder som en oplevelsesrejse, bliver en frygtindgydende kamp om overlevelse, da en hanløve, som har overlevet blodtørstigt krybskytteri, nu ser alle mennesker som sin fjende, og begynder at forfølge familien.

Beast er instrueret af den visuelle og eksperimenterende islandske filminstruktør Baltasar Kormákur, der er kendt for bl.a. Everest, 2 Guns og Contraband.

Fatal Attraction | Official Trailer | Streaming soon | SkyShowtime
22 maj 2023
00:05

Fatal Attraction

Serie | Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2023–
Læs omtale

SkyShowtime har i dag bekræftet lanceringsdatoen for den nye serie Fatal Attraction. Fatal Attraction er produceret af Paramount Television Studios og Amblin Television og lander på SkyShowtime mandag d. 22. maj. Herefter vil nye afsnit af serien på 8 afsnit kunne streames hver mandag.

Fatal Attraction er en dybtgående nytænkning af den klassiske psykoseksuelle thriller, som blev lidt af et kultfænomen i 1980’erne. Den nye serie udforsker skæbnesvanger tiltrækning og de tidløse temaer om ægteskab og utroskab med nutidens syn på og holdning til stærke kvinder, personlighedsforstyrrelser og tvangsmæssig kontrol.

I hovedrollerne ser vi Joshua Jackson som Dan Gallagher og Lizzy Caplan som Alex Forrest og desuden Amanda Peet som Beth Gallagher, Alyssa Jirrels som Ellen Gallagher, Toby Huss som Mike Gerard, Reno Wilson som detektiv Earl Booker og Brian Goodman som Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) fungerer som forfatter, showrunner og executive producer af serien sammen med executive producer Kevin J. Hynes (Perry Mason), med hvem Cunningham deler æren for historien, samt executive producere Darryl Frank og Justin Falvey for Amblin Television. Silver Tree fungerer også som executive producer og instruktør af fem afsnit.


Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Yellowjackets sæson 2 | Stream fra 25. marts | SkyShowtime Danmark

Yellowjackets – Sæson 2

Serie | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

SkyShowtime melder at det Emmy-nominerede drama Yellowjackets vender tilbage med sin længe ventede anden sæson fra den 25. marts. Bemærk der er ikke nyt afsnit 29. april, men sæsonen fortsætter 6. maj.

Den nye sæson, der er produceret af Showtime, kan streames eksklusivt på SkyShowtime i de nordiske lande, og den 10 afsnit lange sæson udkommer med nye afsnit hver lørdag. Den nye trailer fra anden sæson markerer også udgivelsen af Florence + The Machines eksklusive nye single “Just A Girl”, som er en genudgivelse af No Doubts ikoniske sang fra 1995, der nu kan downloades og streames. Singlen er produceret af Florence Welch og Mark Bowen fra IDLES.

Første sæson har en sjælden 100 % score på Rotten Tomatoes og har modtaget syv Emmy-nomineringer.

Yellowjackets er skabt af Ashley Lyle og Bart Nickerson (Narcos) og har Emmy-nominerede og Critics Choice Award-vinder Melanie Lynskey (Castle Rock), Oscar®- og Emmy-nominerede Juliette Lewis (Camping), Emmy-nominerede Christina Ricci (Z: The Beginning of Everything) og Tawny Cypress (Unforgettable) i hovedrollerne. Lauren Ambrose (Six Feet Under, Servant) og Simone Kessell (Obi-Wan Kenobi) er også med i anden sæson som faste medspillere sammen med Elijah Wood (Lord of the Rings-trilogien) som gæst i hele sæsonen.

Yellowjackets er både en episk, psykologisk gyser og et drama om at blive voksen. Det er fortællingen om et hold meget talentfulde fodboldpiger i high school, som (u)heldigvis overlever et flystyrt dybt inde i ødemarken i det nordlige Canada. Serien beretter om deres nedstigning fra et kompliceret, men velfungerende team til hensynsløse klaner, samtidig med at den næsten 25 år senere følger de liv, de har forsøgt at vende tilbage til. Yellowjackets demonstrerer, at fortiden aldrig helt er fortid, og at det, der begyndte i ødemarken, langt fra er overstået.

Anden sæson har også Sophie Nélisse (The Book Thief), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers), Sophie Thatcher (Prospect), Samantha Hanratty (Shameless), Courtney Eaton (Mad Max: Fury Road), Liv Hewson (Santa Clarita Diet), Steven Krueger (The Originals), Warren Kole (Shades of Blue) og Kevin Alves på rollelisten.

Rabbit Hole | Season 1 | Streaming 31 March | SkyShowtime

Rabbit Hole

Serie | Action Drama Thriller | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Rabbit Hole, som er produceret af CBS Studios, lander på SkyShowtime den 31. marts, hvor to afsnit kan ses på lanceringsdagen.

I Rabbit Hole er intet, som det ser ud til. John Weir (Sutherland) er en mester i bedrag i en verden af industrispionage. Han anklages for mord af magtfulde kræfter, der både kan påvirke og kontrollere befolkningsgrupper.

Udover Sutherland har Rabbit Hole en imponerende rolleliste, der omfatter Charles Dance (“Game of Thrones”) som Dr. Ben Wilson, Meta Golding (“Empire”) som Hailey Winton, Enid Graham (“Mare of Easttown”) som Josephine “Jo” Madi, Jason Butler Harner (“Ozark”) som Valence, Walt Klink (“Arctic Circle”) som The Intern og Rob Yang (“Succession”) som Edward Homm.

Sutherland er executive producer for Rabbit Hole sammen med manuskriptforfatterne og instruktørerne John Requa og Glenn Ficarra (“This Is Us”, “WeCrashed”), Charlie Gogolak (“The Sinner”, “WeCrashed”), Suzan Bymel (“Designated Survivor”) og Hunt Baldwin (“Longmire”, “The Closer”).

Grease: Rise of the Pink Ladies | Official Trailer | SkyShowtime

Grease: Rise of the Pink Ladies

Serie | Musical | Seriepremiere | Ugentlige afsnit
Læs omtale

SkyShowtime har bekræftet lanceringsdatoen for den nye serie Grease: Rise of the Pink Ladies. Musical-serien, der er produceret af Paramount Television Studios, lander på SkyShowtime fredag den 7. april med to afsnit, hvorpå nye afsnit af serien på i alt 10 afsnit er tilgængelige de efterfølgende fredage.

Musicalserien foregår fire år før den originale “Grease”, i 1954, før rock ‘n’ roll herskede, og før T-Birds var de sejeste i skolen, hvor fire utilpassede piger vælger at have det sjovt på deres egne betingelser og dermed starter en moralsk panik, der for altid vil ændre Rydell High.

I serien spilles hovedrollerne af Marisa Davila som Jane og Cheyenne Isabel Wells som Olivia, Ari Notartomaso som Cynthia, Tricia Fukuhara som Nancy, Shanel Bailey som Hazel, Madison Thompson som Susan, Johnathan Nieves som Richie, Jason Schmidt som Buddy, Maxwell Whittington-Cooper som Wally og Jackie Hoffman som viceskoleinspektør McGee.

Skrevet af Annabel Oakes (Atypical, Transparent), som også er executive producer, showrunner og instruktør. Marty Bowen og Wyck Godfrey er executive producers for Temple Hill, Adam Fishbach ligeledes executive producer og Alethea Jones (Made For Love, Dollface, Evil) har instrueret pilotafsnittet samt yderligere to afsnit og er executive producer. Erik Feig og Samie Kim Falvey er executive producers via PICTURESTART, som er produceret af Grace Gilroy. Koreografi af Jamal Sims, som også har instrueret, og musik af GRAMMY Award-nomineret og executive musikproducer Justin Trante.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

Kilde: SkyShowtime presse

Læs også


I samme kategori

Back to top button