SkyShowtime

Fatal Attraction

Serie | Thriller | 2023–
6.3 IMDB
22 maj 2023
SkyShowtime

Stream her på SkyShowtime
Ugentligt frem til 26. juni 2023

Fatal Attraction | Official Trailer | Streaming soon | SkyShowtime

SkyShowtime har i dag bekræftet lanceringsdatoen for den nye serie Fatal Attraction. Fatal Attraction er produceret af Paramount Television Studios og Amblin Television og lander på SkyShowtime mandag d. 22. maj. Herefter vil nye afsnit af serien på 8 afsnit kunne streames hver mandag.

Fatal Attraction er en dybtgående nytænkning af den klassiske psykoseksuelle thriller, som blev lidt af et kultfænomen i 1980’erne. Den nye serie udforsker skæbnesvanger tiltrækning og de tidløse temaer om ægteskab og utroskab med nutidens syn på og holdning til stærke kvinder, personlighedsforstyrrelser og tvangsmæssig kontrol.

I hovedrollerne ser vi Joshua Jackson som Dan Gallagher og Lizzy Caplan som Alex Forrest og desuden Amanda Peet som Beth Gallagher, Alyssa Jirrels som Ellen Gallagher, Toby Huss som Mike Gerard, Reno Wilson som detektiv Earl Booker og Brian Goodman som Arthur Tomlinson.

Alexandra Cunningham (Dirty John, Chance) fungerer som forfatter, showrunner og executive producer af serien sammen med executive producer Kevin J. Hynes (Perry Mason), med hvem Cunningham deler æren for historien, samt executive producere Darryl Frank og Justin Falvey for Amblin Television. Silver Tree fungerer også som executive producer og instruktør af fem afsnit.

Hvor kan man se Fatal Attraction?

Du kan se Fatal Attraction på SkyShowtime fra 22. maj 2023

Prøv SkyShowtime fra 49,- / måned

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button