MånedsguidesSkyShowtime

Nyt på SkyShowtime i februar 2023

SkyShowtime i februar 2023 er blandt andet Jurassic World: Dominion, premieren på komedieserien Funny Woman om en skønhedsdronning fra Blackpool og en ny Peacock serie med titlen The Best Man: The Final Chapters. Husk også at Mayor of Kingstown sæson 2 og 1923 serien er i gang hele februar.

Filtrér oversigten

onsdag 8. februar
The Best Man: The Final Chapters | Official Trailer | Peacock Original
8 feb 2023
00:01

The Best Man: The Final Chapters

Serie | Drama Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 7.5 | 2022
Læs omtale

Baseret på en film, skrevet og instrueret af Malcom D. Lee (Girls Trip), følger serien op på Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace og Murch, efterhånden som deres forhold udvikler sig og tidligere fortrædeligheder dukker op igen i de uforudsigelige stadier, hvor midtvejskrise møder midtvejsopblomstring.

3 afsnit på premieredagen herefter ugentligt. 8 episoder i alt.

fredag 10. februar
Funny Woman | Streaming 10 February | SkyShowtime
10 feb 2023
00:00

Funny Woman

Serie | Komedie | Seriepremiere | Ugentlige afsnit | 2022–
Læs omtale

Komedieserien “Funny Woman” med Gemma Arterton i hovedrollen som den fiktive britiske komedieskuespiller, Barbera Parker, er baseret på Nick Hornbys bestsellerroman “Funny Girl”. Serien lander på SkyShowtime d. 10. februar. På premieredagen kan man se de tre første afsnit, hvorefter der frigives et nyt afsnit hver uge.

Funny Woman er skrevet af den prisbelønnede manuskriptforfatter Morwenna Banks og instrueret af den BAFTA-nominerede Oliver Parker. Serien tæller blandt andre skuespillerne Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard og Leo Bill.

I serien er vi midt i de glade 1960’ere, og Barbara Parker (Gemma Arterton) er netop blevet kåret som Miss Blackpool – men livet må have mere at byde på end at være skønhedsdronning i en kystby, ikke? Hun vil nemlig være…nogen! Derfor kalder Londons strålende spotlight på hende, og vores beslutsomme heltinde tager af sted for at finde ud af, hvem denne “nogen” er.

Det London, hun møder, er dog ikke helt fantastisk festlig, som den, hun har læst om og set i fjernsynet. Og efter en række nedture befinder Barbara sig pludselig på ukendt grund, nemlig til en audition til et TV-komedieshow. Her viser Barbaras kompromisløse nordengelske humor sig at være netop den X-faktor, som TV-showet skal bruge. Hun får rollen og bliver en del af en banebrydende ny komedieserie, som får indflydelse på britiske komedie i flere årtier efter.

At være kvinde i en mandeverden kan være en udfordring i sig selv, men efterhånden som Barbara finder sin “sjove side” frem, ændrer hun den almindeligt udbredte indstilling til sjove kvinder og genopfinder sig selv i processen.

Jurassic World Dominion - Official Trailer [HD]
10 feb 2023
00:00

Jurassic World Dominion

Film | Action Adventure | 5.7 | 2022
Læs omtale

Jurassic-æraen når sin episke afslutning i Jurassic World: Dominion, som er tilgængelig for alle med SkyShowtime i Danmark, Finland, Norge og Sverige fra 10. februar.

Chris Pratt og Bryce Dallas Howard spiller sammen med Oscar®- vinder Laura Dern, Jeff Goldblum og Sam Neill i Jurassic World Dominion, et vildt og åndeløst spændende nyt eventyr, der strækker sig over hele jordkloden. Fire år efter ødelæggelsen af Isla Nublar, lever dinosaurerne nu overalt i menneskernes verden og truer med at overtage menneskeheden som planetens førende rovdyr.

Jurassic World Dominion er instrueret af Colin Trevorrow (Jurassic World) og har DeWanda Wise, Mamoudou Athie, Dichen Lachman, Scott Haze og Campbell Scott som nye på rollelisten sammen med de tilbagevendende skuespillere BD Wong, Justice Smith, Daniella Pineda og Omar Sy.

Jurassic World Dominion fra Universal Pictures og Amblin Entertainment sender I den mere end 5 mia. USD dyre film skuespillerne ud i risikable, uudforskede territorier med ukendte dinosaurer, hals-brækkende action og imponerende nye visuelle effekter.

Filmen er produceret af den anerkendte franchiseproducer Frank Marchall p.g.a. og Patrick Crowley p.g.a. og er executive-produceret af den legendariske Oscar®-vindende filmskaber Steven Spielberg, Alexandra Derbyshire og Colin Trevorrow.

tirsdag 28. februar
Minions: The Rise of Gru | Streaming Soon | SkyShowtime
28 feb 2023
00:05

Minions: The Rise of Gru

Film | Animation | 6.6 | 2022
Læs omtale

De drillesyge Minions er tilbage med flere skøre eventyr i Minions: The Rise of Gru, som kommer til alle med SkyShowtime i Danmark fra den 28. februar.

Længe før han bliver ondskaben selv, er Gru (Oscar®-nominerede Steve Carell) bare en 11 ¾-årig dreng i et forstadskvarter i 1970’erne. Her planlægger han at overtage verden fra sit kælderværelse. Det går dog ikke særlig godt. Da Gru støder ind i Minions, der består af Kevin, Stuart, Bob og Otto – en ny Minion med bøjle på tænderne og et desperat behov for at gøre alle tilpas – danner de en uventet alliance. Sammen bygger de deres første hule, designer deres første våben og stræber efter at gennemføre deres første missioner.

Da den berygtede superskurkebande, Vicious 6, smider deres leder – den legendariske kampsportsmester Wild Knuckles (Oscar®-vinder Alan Arkin) – på porten, forsøger Gru, en af deres største tilhængere, at blive bandens nye medlem. Vicious 6 er ikke imponeret over den lillebitte wannabe skurk, men Gru overlister dem (og gør dem rasende), hvorefter han pludselig er dødeligt uvenner med dette toppunkt af ondskab. Med Gru på flugt forsøger Minions at mestre kung fu-kunsten for at hjælpe med at redde ham, og Gru opdager, at selv den mest afskyelige har brug for lidt hjælp fra sine venner.

Minions: The Rise of Gru har flere interessante navne på rollelisten, bl.a. som Vicious 6: Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo og Jean-Claude Van Damme. I andre hovedroller ses Michelle Leoh, Russell Brand og Oscar®-vinder Julie Andrews. Under ledelse af filmens oprindelige skabere er Minions: The Rise of Gru produceret af stifteren af Illumination og CEO Chris Meledandri og hans mangeårige samarbejdspartnere Janet Healy og Chris Renaud. Filmen er instrueret af Kyle Balda (Grusomme Mig 3, Minions) med Brad Ableson (The Simpsons) og Jonathan Del Val (Kæledyrenes Hemmelige Liv-film) som medinstruktører og Pierre Coffins ikoniske stemme som Minions.

Månedens øvrige igangværende serier med ugentlige episoder

Souls | Teaser Trailer | Sky
lørdag

Souls – Sæson 1

Serie | Drama
Sidste afsnit: 11/02/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Et emotionelt og visuelt drama, hvor den 10-årige Jacob på mirakuløs vis overlever en bilulykke, hvor han redder sig selv og mange andre. Efter ulykken påstår Jacob, at han har levet før – som Leo, en pilot på et fly, der forsvandt, hvilket skaber grobund for vrede og vantro blandt hans omgivelser. Det fører også til denne utrolige historie om tre forbundne kvinder, hvis liv er dybt påvirket af hændelsen.

Episode 1- 3 på premieredatoen og derefter nye episoder hver uge

Law & Order - Sæson 22 SkyShowtime
fredag

Law & Order – Sæson 22

Serie | Drama
Sidste afsnit: 21/04/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Den oprindelige ”Law & Order” med den legendariske Emmy®- prisvindende producer og filmskaber, Dick Wolf, vender tilbage med den fortsatte historiske fortælling i en helt ny sæson med aktuelle sager med inspiration fra nutidens største globale overskrifter. Dette ikoniske, Emmy®-vindende drama har nye stjerner og velkendte favoritter på rollelisten, og med den klassiske todelte opbygning undersøger serien både politiet, som efterforsker forbrydelsen, og de offentlige anklagere, som retsforfølger lovovertræderne.

1923 Trailer (2022) Harrison Ford, Helen Mirren
mandag

1923

Serie | Drama
Sidste afsnit: 06/03/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Med Harrison Ford og Helen Mirren på rollelisten, så er der en del interesse omkring den nye Yellowstone spin off serie 1923. Der var sat dansk premiere dato her 19. December, men den blev udskudt på ubestemt tid. Siden blev der sat en ny dato, nemlig 16. januar, så nu kan du altså se første afsnit af serien.

I den første spinoff-serie “1883” fulgte vi den første generation af Duttons, der emigrerede til Vesten og slog sig ned i Montana. “1923” serien vil følge, hvordan familien forholder sig til tidens pandemier, historisk tørke, alkoholforbuddet og den store depression i USA.

Harrison Ford spiller rollen som Jacob Dutton bror til 1883’s James Dutton. Cara Dutton spilles af Helen Mirren.

På rollelisten er også: Robert Patrick (Scorpion, The X-Files), Timothy Dalton (Doom Patrol), Darren Mann (Animal Kingdom), Marley Shelton (The Lottery), James Badge Dale (24), Brian Geraghty (Big Sky), Julia Schlaepfer (The Politician), Michelle Randolph (A Snow White Christmas), Brandon Sklenar (The Offer), Jerome Flynn (Game of Thrones).

På lanceringsdagen kan du se episode 1 og derefter følger et nyt afsnit hver uge.

The Undeclared War | Official Trailer | Peacock Original
fredag

The Undeclared War

Serie | Thriller
Sidste afsnit: 10/02/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Denne meget omtalte thriller fra den roste manuskriptforfatter/instruktør Peter Kosminski (tidligere Wolf Hall) fokuserer på den “uerklærede krig”, som Rusland fører mod vesten. I et postpandemisk 2024 op til et parlamentsvalg i Storbritannien følger vi et team af skarpe analytikere dybt inde i GC’s hovedkvarter. En velbegavet ung studerende, Saara Parvan, er næsten lige startet i tjenesten, da landet bliver ramt af et ondsindet malwareangreb. Saara får brug for al sin ukonventionelle snilde for at skaffe den britiske og amerikanske efterretningstjeneste et gennembrud i denne komplekse og eskalerende cyberkrig.

Episode 1-3 på premieredatoen og herefter ugentligt. 6 episoder i alt.

Mayor Of Kingstown Season 2 | Streaming 30 January | SkyShowtime
mandag

Mayor of Kingstown – Sæson 2

Serie | Drama Krimi Thriller
Sidste afsnit: 06/04/23
LoadingTilføj Favoritlisten
Læs omtale

Oplev Academy Award®-nominerede Jeremy Renner og Academy Award-vinder Dianne Wiest i hovedrollerne, i 2. sæson af Mayor of Kingstown, som kan streames eksklusivt på SkyShowtime fra 30. januar.

Den officielle trailer og kampagnemateriale er frigivet for 2. sæson af den originale dramaserie Mayor of Kingstown. Det sker i forbindelse med, at serien har eksklusiv streamingpremiere på SkyShowtime 30. januar.

Mayor of Kingstown, som er skabt af Academy Award®-nominerede Taylor Sheridan og Hugh Dillon, følger den magtfulde McLusky-familie i Kingstown, Michigan, hvor fængselsindustrien er den eneste lukrative branche. Serien behandler temaer som systemisk racisme, korruption og ulighed, og kaster et nøgternt blik på deres forsøg på at indføre lov og orden i en by, der ikke har nogen. I serien medvirker også Dillon, Taylor Handley, Emma Laird, Tobi Bamtefa, Derek Webster, Nishi Munshi, Hamish Allan-Headley og Aidan Gillen.

Mayor of Kingstown er produceret af MTV Entertainment Studios, 101 Studios og Bosque Ranch Productions og har Sheridan, Dillon, Renner, Antoine Fuqua, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, Michael Friedman, Dave Erickson, Regina Corrado og Stephen Kay som executive producers.

Anden sæson af Mayor of Kingstown er den seneste tilføjelse til Sheridans voksende tilstedeværelse på SkyShowtime, som omfatter 1923, 1883, Tulsa King og den kommende serie Lioness.

Første sæson af Mayor of Kingstown kan streames nu på SkyShowtime.

Bemærk at vores system kun kan vise ugentlige serier, hvor vi kender antallet af episoder / slut dato. Visse tv-serier vises ikke fast hver uge, men holder pause af og til.

 

I samme kategori

Back to top button