Streamingnyt

Minions: The Rise of Gru

De drillesyge Minions er tilbage med flere skøre eventyr i Minions: The Rise of Gru, som kommer til alle med SkyShowtime i Danmark fra den 28. februar.

Længe før han bliver ondskaben selv, er Gru (Oscar®-nominerede Steve Carell) bare en 11 ¾-årig dreng i et forstadskvarter i 1970’erne. Her planlægger han at overtage verden fra sit kælderværelse. Det går dog ikke særlig godt. Da Gru støder ind i Minions, der består af Kevin, Stuart, Bob og Otto – en ny Minion med bøjle på tænderne og et desperat behov for at gøre alle tilpas – danner de en uventet alliance. Sammen bygger de deres første hule, designer deres første våben og stræber efter at gennemføre deres første missioner.

Da den berygtede superskurkebande, Vicious 6, smider deres leder – den legendariske kampsportsmester Wild Knuckles (Oscar®-vinder Alan Arkin) – på porten, forsøger Gru, en af deres største tilhængere, at blive bandens nye medlem. Vicious 6 er ikke imponeret over den lillebitte wannabe skurk, men Gru overlister dem (og gør dem rasende), hvorefter han pludselig er dødeligt uvenner med dette toppunkt af ondskab. Med Gru på flugt forsøger Minions at mestre kung fu-kunsten for at hjælpe med at redde ham, og Gru opdager, at selv den mest afskyelige har brug for lidt hjælp fra sine venner.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Minions: The Rise of Gru har flere interessante navne på rollelisten, bl.a. som Vicious 6: Taraji P. Henson, Lucy Lawless, Dolph Lundgren, Danny Trejo og Jean-Claude Van Damme. I andre hovedroller ses Michelle Leoh, Russell Brand og Oscar®-vinder Julie Andrews. Under ledelse af filmens oprindelige skabere er Minions: The Rise of Gru produceret af stifteren af Illumination og CEO Chris Meledandri og hans mangeårige samarbejdspartnere Janet Healy og Chris Renaud. Filmen er instrueret af Kyle Balda (Grusomme Mig 3, Minions) med Brad Ableson (The Simpsons) og Jonathan Del Val (Kæledyrenes Hemmelige Liv-film) som medinstruktører og Pierre Coffins ikoniske stemme som Minions.

Minions: The Rise of Gru | Streaming Soon | SkyShowtime
Minions: The Rise of Gru | Streaming Soon | SkyShowtime

Minions: The Rise of Gru

Film | Animation | 2022
6.6
28 feb 2023
SkyShowtime


LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: SkyShowtime presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


creativeref:1011l108896

Back to top button