Månedsguides

Nyt på Prime Video i september 2022

Månedens store premiere i september på Prime Video er naturligvis den længe ventede storserie Ringenes Herre: Magtringene. Du får blandt andet også en ny omgang The Grand Tour

Filtrér oversigten

fredag 2. september
Ringenes Herre: Magtringene - Officiel Trailer | Prime Video Danmark
2 sep 2022
06:00

Ringenes Herre: Magtringene

Serie | Action Adventure | Seriepremiere
Læs omtale

Prime Video nye Ringenes Herre storserie har nu en ny trailer. Den kommende serie har titlen Ringenes Herre: Magtringene og der er premiere på serien 2. september med ugentlige episoder.

Prime Video har nu bekræftet, at de første to afsnit af The Lord of the Rings: The Rings of Power får premiere den 1./2. september (afhængigt af tidszoner). I Danmark er det 03.00 CEST // Fredag, den 2. september (natten fra torsdag den 1. september til fredag den 2. september)

Resten af afsnittene følger en ugentlig udgivelsesplan på et afsnit per uge. Afsnittene bliver udgivet samtidigt på verdensplan, så alle fans verden over, kan se med for første gang på samme tid. Finalen på den otte-afsnit lange første sæson udkommer den 14. oktober. Disse afsnit kan ses fra 06.00 CEST på Fredage

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

The Lord of the Rings: The Rings of Power, som er den engelske titel, er en episk og ambitiøs fortælling om J. R. R. Tolkiens kendte Second Age of Middle-earths historie.

Den nye trailer kaster lys på den store udfoldelse af Midgård i den Anden Tidsalder og afslører, hvordan Tolkiens højtelskede karakterer fra nær og fjern trodser alle odds, og slår sig sammen mod den genopståede mørke kraft, der truer Midgård. Fremtiden er usikker og alle bliver sat på prøve, når de kommer ansigt til ansigt med den Midgårds største fjende i dette korte glimt af den længe ventede serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power – det handler den om

Prime Videos The Lord of the Rings: The Rings of Power præsenterer for første gang den heroiske legende om det kendte Second Age of Middle-earths forhistorie. Det episke drama foregår flere tusinde år før begivenhederne fra J. R. R. Tolkiens The Hobbit- og The Lord of the Rings-bøgerne, og vil tage seerne med til en æra, hvor store magter blev smedet, herredømme steg til vejrs og faldt sammen igen, utraditionelle helte kom på prøve, og hvor håbet hang i de fineste tråde og en af de største skurke, Tolkien nogensinde har skabt, truer med at opsluge hele verdenen med sine mørke kræfter. Med afsæt i en relativ fredelig tid, følger serien en gruppe af både kendte og nye ansigter, idet de konfronterer den frygtede genopstandelse af det onde fra Middle-earth. Fra de mørkeste dyb i Misty Mountains, til de majestætiske skove i Lindon, til det betagende ø-herredømme Númenor, til de yderste grænser af kortet, vil disse herredømme og karakterer efterlade en arv, der vil leve længe efter de selv er væk.

Serien bliver ledet af showrunners og producerne J.D. Payne & Patrick McKay og kommer med et stjernecast bag sig udgjort af Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dyland Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, og Sara Zwangobani.

fredag 9. september
Flight/Risk - Official Trailer | Prime Video
9 sep 2022
09:03

Flight / Risk

Dokumentar
Læs omtale

Flight / Risk follows everyday people who find themselves in the midst of a global tragedy when two Boeing 737 Max planes crashed only five months apart in 2018 and 2019. This powerful documentary is told through the perspective of affected family members, their legal teams, whistleblowers, and Pulitzer-winning Seattle Times journalist Dominic Gates.

mandag 12. september
LITTLE WOMEN - Official Trailer (HD)
12 sep 2022
09:03

Little Women

Film | Drama
Læs omtale

En forfatter, som vil finde sin egen vej i 1860’erne, ser tilbage på den svære, men også ømme tid, hun tilbragte sammen med sine tre livlige søstre og en nær ven.

fredag 16. september
Goodnight Mommy - Official Trailer | Prime Video
16 sep 2022
09:03

Goodnight Mommy

Film | Horror
Læs omtale

Da tvillingerne (Cameron og Nicholas Crovetti) kommer hjem til deres mor (Naomi Watts) på landet, får de sig en overraskelse, da de ser hendes ansigt omsvøbt i kirurgisk bandage. Deres mor forklarer, at forbindingen skylles en kosmetisk operation, men brødrene fornemmer hurtigt, at noget ikke helt stemmer. Da deres mors opførsel bliver mere og mere bizar og utilregnelig, bliver drengene mistænksomme og en frygtindgydende tanke vælter ind over dem; den kvinde der gemmer sig under forbindingen, laver deres mad og sover i værelset ved siden af, er slet ikke deres mor.

grand tour scandi flick
16 sep 2022
09:03
Læs omtale

På sin første roadtrip efter pandemien bevæger Jeremy, Richard og James sig ud mod Skandinavien og Polarcirklen. Ved rattet i deres foretrukne rallybiler begiver de sig ud på et katastrofefyldt eventyr med koldkrigskammeratskab, racerbaner på frosne søer, biluheld og kaos på skisportssteder, alt imens de slæber deres hjemmelavede huse fra den norske kyst til den russiske grænse.

fredag 30. september
My Best Friend’s Exorcism - Official Trailer | Prime Video
30 sep 2022
09:03
Læs omtale

Det er ikke let at komme igennem ungdomsårene, især ikke når man er blevet forhekset af en dæmon. Året er 1988, og de bedsteveninder Abby (Elsie Fisher) og Gretchen (Amiah Miller) navigerer mellem drenge, popkultur og en paranormal kraft, der klamrer sig til Gretchen som et par neonfarvede benvarmere. Med hjælp fra den overmodige ekspert Christian Lemon (Christopher Lowell) beslutter Abby sig for at tvinge dæmonen tilbage til helvedes dyb, før den tager livet af Gretchen. My Best Friend’s Exorcism er en hyldest til 1980-tallets popkultur med en fuldstændig tidløs fortælling om terror og ægte venskab baseret på Grady Hendrix’ bestsellerroman.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button