StreamingnytTV Streaming premierer

Ringenes Herre: Magtringene

Serie | Action, Adventure
Ringenes Herre: Magtringene - Officiel Trailer | Prime Video Danmark

Prime Video nye Ringenes Herre storserie har nu en ny trailer. Den kommende serie har titlen Ringenes Herre: Magtringene og der er premiere på serien 2. september med ugentlige episoder.

Prime Video har nu bekræftet, at de første to afsnit af The Lord of the Rings: The Rings of Power får premiere den 1./2. september (afhængigt af tidszoner). I Danmark er det 03.00 CEST // Fredag, den 2. september (natten fra torsdag den 1. september til fredag den 2. september)

Resten af afsnittene følger en ugentlig udgivelsesplan på et afsnit per uge. Afsnittene bliver udgivet samtidigt på verdensplan, så alle fans verden over, kan se med for første gang på samme tid. Finalen på den otte-afsnit lange første sæson udkommer den 14. oktober. Disse afsnit kan ses fra 06.00 CEST på Fredage

The Lord of the Rings: The Rings of Power, som er den engelske titel, er en episk og ambitiøs fortælling om J. R. R. Tolkiens kendte Second Age of Middle-earths historie.

Den nye trailer kaster lys på den store udfoldelse af Midgård i den Anden Tidsalder og afslører, hvordan Tolkiens højtelskede karakterer fra nær og fjern trodser alle odds, og slår sig sammen mod den genopståede mørke kraft, der truer Midgård. Fremtiden er usikker og alle bliver sat på prøve, når de kommer ansigt til ansigt med den Midgårds største fjende i dette korte glimt af den længe ventede serie.

The Lord of the Rings: The Rings of Power – det handler den om

Prime Videos The Lord of the Rings: The Rings of Power præsenterer for første gang den heroiske legende om det kendte Second Age of Middle-earths forhistorie. Det episke drama foregår flere tusinde år før begivenhederne fra J. R. R. Tolkiens The Hobbit- og The Lord of the Rings-bøgerne, og vil tage seerne med til en æra, hvor store magter blev smedet, herredømme steg til vejrs og faldt sammen igen, utraditionelle helte kom på prøve, og hvor håbet hang i de fineste tråde og en af de største skurke, Tolkien nogensinde har skabt, truer med at opsluge hele verdenen med sine mørke kræfter. Med afsæt i en relativ fredelig tid, følger serien en gruppe af både kendte og nye ansigter, idet de konfronterer den frygtede genopstandelse af det onde fra Middle-earth. Fra de mørkeste dyb i Misty Mountains, til de majestætiske skove i Lindon, til det betagende ø-herredømme Númenor, til de yderste grænser af kortet, vil disse herredømme og karakterer efterlade en arv, der vil leve længe efter de selv er væk.

Serien bliver ledet af showrunners og producerne J.D. Payne & Patrick McKay og kommer med et stjernecast bag sig udgjort af Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dyland Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman, og Sara Zwangobani.

Hvor kan man se Ringenes Herre: Magtringene?

Du kan se Ringenes Herre: Magtringene på Prime Video fra 2. september 2022

LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Læs også

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag

Back to top button