Månedsguides

Nyt på Prime Video i juni 2022

I juni kan Prime Video blandt andet byde velkommen til The Boys sæson 3, og The Summer I Turned Pretty samt den psykologiske thriller Chloe.

Filtrér oversigten

fredag 3. juni
THE BOYS | Sæson 3 Officiel Trailer | Prime Video Danmark
3 jun 2022
09:03

The Boys – Sæson 3

Serie | Action | Ny Sæson | Ugentlige afsnit
Læs omtale

Det har været et roligt år. Homelander er under kontrol. Butcher arbejder for regeringen, men bliver overvåget af Hughie af alle mennesker. Det kribler i begge mænd for at vende roen og freden til kaos. Så da The Boys hører om et mystisk Anti-Supe våben, sendes de direkte ind i The Seven og starter en krig og hvor jagten på den legendariske første superhelt Soldier Boy begynder. The Boys er et humoristisk og uhøjtideligt bud på, hvad der sker, når superhelte – der er lige så populære som kendisser, lige så indflydelsesrige som politikere, og lige så ærede som guder – misbruger deres kræfter fremfor at bruge dem til det gode. I forsøget på at stoppe de korrupte superhelte fortsætter The Boys på deres heroiske mission mod at afsløre sandheden om The Seven og Vought – den multimilliardærer virksomhed, der hjælper superhelte med at skjule deres beskidte hemmeligheder. En kamp mellem det svage mod det magtfulde.

fredag 10. juni
Fairfax Season 2 - Official Trailer | Prime Video
10 jun 2022
09:03

Fairfax – Sæson 2

Serie | Animation | Ny Sæson
Læs omtale

Holdet er tilbage efter mere sjov og ballade i den nye sæson af den grænsesøgende animerede komedieserie. De fire folkeskoleelever forsøger at finde deres plads i samfundet, hvilket leder dem ud på flere uheldige oplevelser. Det er et moderne indblik i den tidløse kamp om at skille sig ud og passe ind på samme tid, om at vedligeholde sammenholdet i de sammentømrede vennegrupper og om at kysse med sin første forelskelse – som måske eller måske ikke er en A.I. Serien er skabt og produceret af Matthew Hausfater, Aaron Buchsbaum og Teddy Riley. Med executive producers Jon Zimels og Jason U. Nadler af Serious Business (@midnight); Peter A. Knight (Bojack Horseman); og Chris Prynoski, Ben Kalina, og Antonio Caobbio af Titmouse (Big Mouth). Kunstneren Somehoodlum, der designede karaktererne til serien, fungerer også som rådgivende producer sammen med mediebrandet, Pizzaslime.

fredag 17. juni
The Summer I Turned Pretty - Official Trailer | Prime Video
17 jun 2022
00:00

The Summer I Turned Pretty

Serie | Drama | Seriepremiere
Læs omtale

The Summer I Turned Pretty er et multi-generationelt, der handler om en kærlighedstrekant mellem en pige og to brødre, det evigt udviklende forhold mellem mødre og deres børn samt det tætte bånd mellem veninder. Det er en coming-of-age-historie om ung kærlighed, hjertesmerte, og magien ved den ene perfekte sommer. The Summer I Turned Pretty inkluderer stjerner som Lola Tung (Belly), Jackie Chung (Laurel), Rachel Blanchard (Susannah), Christopher Briney (Conrad), Gavin Casalegno (Jeremiah), Sean Kaufman (Steven), Alfredo Narciso (Cleveland), og Minnie Mills (Shayla), med Colin Ferguson (John Conklin) og Tom Everett Scott (Adam Fisher).

BOSCH Season 7 - Official Trailer | Prime Video
17 jun 2022
09:03

Bosch – Sæson 7

Serie | Krimi
Læs omtale

Harry Bosch fra drabsafdelingen i Los Angeles er ubønhørlig. Selv om han står over for trusler mod sig selv og dem, han elsker, helmer han ikke i kampen for retfærdighed. Men bag hans utrættelige ydre findes en mand, der forfølges af fortiden og slås for at forblive loyal overfor sit princip: “Alt eller intet.” Serien er skabt med inspiration fra Michael Conellys bøger, og Conelly har også selv været med til at lave serien sammen med Eric Overmyer. Titus Welliver spiller titelrollen som Harry Bosch.

fredag 24. juni
Chloe | Trailer - BBC
24 jun 2022
09:03

Chloe

Serie | Drama Thriller | Seriepremiere
Læs omtale

Prime Video har præsenteret premieredatoen for deres nye psykologiske thriller serie, der får premiere den 24. juni. Chloe er en co-production mellem BBC One, Mam Tor Productions og Amazon Studios.

Chloe – det handler den om

Chloe er en psykologisk thriller, der følger Becky Green (Erin Doherty), der er besat af at stalke hendes barndomsven, Chloe Fairbourne (Poppy Gilbert). Chloes perfekte fremtræden på de sociale medier, hendes glitterende liv, charmerende mand, og vennekredsen bestående af ambitiøse mennesker er alt sammen altid blot ét klik væk, og Becky kan ikke dy sig. Hun er besat af at holde øje med den verden, der står i så stor kontrast til hendes egen, eftersom Becky selv plejer for sin mor, der lider af tidlig demens. Da Chloe pludseligt mister livet, påtager Becky sig en helt ny identitet og infiltrerer Chloes venners misundelsesværdige liv for at finde ud af, hvad der skete med hende. Becky opstiller sit alter-ego, Sasha, der er en succesfuld heltinde, der kendes for sit gode netværk og et liv fyldt med popularitet og kvalitet – den diametrale modsætning til hendes liv som Becky. Da Becky kommer dybere og dybere ind i bedrageriet og Chloes vennekreds, begynder det hele snart at smuldre; Becky opdager, at Chloes liv bag kulisserne slet ikke matcher det, der fandtes på de sociale medier. Med tiden bliver det svært for Becky, og hun risikerer at miste sig selv til fordel for det spil, hun spiller som Sasha.

På rollelisten finder vi også navne som Billy Howle (The Serpent) i rollen som Elliot, Pippa Bennett-Warner (Gangs of London) som Livia, Jack Farthing (Poldark) som Richard og Brandon Micheal Hall (Search Party) som Josh.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
My Fake Boyfriend - Official Trailer (2022) Keiynan Lonsdale, Dylan Sprouse
24 jun 2022
09:03

My Fake Boyfriend

Film | Komedie
Læs omtale

Andrew (Keiynan Lonsdale) har et gigantisk problem: Han kan ikke holde sig fra sin problematiske ekskæreste, der for nyligt har droppet ham. Andrews venner (Dylan Sprouse og Sarah Hyland) blander sig og beslutter sig for at hjælpe deres ven, Andrew, ved at skabe ”Cristiano”; en perfekt og opdigtet kæreste på de sociale medier. Problemet er løst, ikke sandt? Tro om igen. Med tiden går ”Cristiano” viralt og bliver en verdenskendt sensation, alt imens Andrew møder sin virkelige drømmefyr, Rafi, en charmerende restaurantejer. Nu må Andrew finde en måde, hvorpå han kan komme ud af den opdigtede flirt, undgå sin jaloux eks, og vinde Rafis hjerte. Følg Andrews rejse i den humoristiske og morsomme komedie om alle de skøre ting, vi gør i kærlighedens tegn.

The One that got away Amazon
24 jun 2022
09:03
Læs omtale

About The One That Got Away (Premiering June 24 on Prime Video)
It may seem like an impossible feat to track down The One That Got Away, but for these lucky singles, that dream becomes a reality. In this time-traveling, experimental dating series hosted by pop-icon, singer/songwriter Betty Who, six people searching for their soulmates are given the chance to explore a lifetime of missed connections as one by one, people from their pasts enter through “The Portal” to surprise them and take their shot at love.

The One That Got Away is produced by Amazon Studios and Fulwell 73. Elan Gale (FBoy Island, The Bachelor franchise) serves as executive producer and showrunner. Gabe Turner (The Late Late Show with James Corden, Jonas Family Roast) and Caroline Roseman (Ex on the Beach, An Audience with Adele) also serve as executive producers for Fulwell 73.

Kilde: Prime Video presse

I samme kategori

Back to top button