Streamingnyt

Chloe

Prime Video har præsenteret premieredatoen for deres nye psykologiske thriller serie, der får premiere den 24. juni. Chloe er en co-production mellem BBC One, Mam Tor Productions og Amazon Studios.

Chloe – det handler den om

Chloe er en psykologisk thriller, der følger Becky Green (Erin Doherty), der er besat af at stalke hendes barndomsven, Chloe Fairbourne (Poppy Gilbert). Chloes perfekte fremtræden på de sociale medier, hendes glitterende liv, charmerende mand, og vennekredsen bestående af ambitiøse mennesker er alt sammen altid blot ét klik væk, og Becky kan ikke dy sig. Hun er besat af at holde øje med den verden, der står i så stor kontrast til hendes egen, eftersom Becky selv plejer for sin mor, der lider af tidlig demens. Da Chloe pludseligt mister livet, påtager Becky sig en helt ny identitet og infiltrerer Chloes venners misundelsesværdige liv for at finde ud af, hvad der skete med hende. Becky opstiller sit alter-ego, Sasha, der er en succesfuld heltinde, der kendes for sit gode netværk og et liv fyldt med popularitet og kvalitet – den diametrale modsætning til hendes liv som Becky. Da Becky kommer dybere og dybere ind i bedrageriet og Chloes vennekreds, begynder det hele snart at smuldre; Becky opdager, at Chloes liv bag kulisserne slet ikke matcher det, der fandtes på de sociale medier. Med tiden bliver det svært for Becky, og hun risikerer at miste sig selv til fordel for det spil, hun spiller som Sasha.

På rollelisten finder vi også navne som Billy Howle (The Serpent) i rollen som Elliot, Pippa Bennett-Warner (Gangs of London) som Livia, Jack Farthing (Poldark) som Richard og Brandon Micheal Hall (Search Party) som Josh.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder
Chloe | Trailer - BBC
Chloe | Trailer - BBC

Chloe

Serie | Drama, Thriller
LoadingTilføj Favoritlisten Favoritliste
JustWatch – Hvor kan det streames?
Kilde: Prime Video presse

Få Ugens TV og Streaming Tips tilsendt som nyhedsbrev hver fredag


SkyShowtime 39 kr Annonce

Back to top button